• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Tvarnenie kovov

Started by Pusta, 14.01.2009, 00:02:47

« predchdzajce - alie »

Pusta

thak ale ja by som sa zas nevedela naucit ekonomiu straaasne prosti srsti mi je .... dokopy s pravom, medicinou, fylozofiou, humanitnymi vedami, jazykovymi vedami

cheMicka

ja som ekonomiku a uctovnictvo a podobne shity trpela na strednej  :ohmigod:  :D

kOsTi

:trestac:

radix

Quote from: Pusta on  16.01.2009, 06:10:48
thak ale ja by som sa zas nevedela naucit ekonomiu straaasne prosti srsti mi je .... dokopy s pravom, medicinou, fylozofiou, humanitnymi vedami, jazykovymi vedami
ty,bifla prveho stupna ako mozes nieco taketo napisat? :D :D

Pusta

no to bude asi tym ZE NIESOM BIFLA lebo od slova do slova sa neviem naucit ani  2 vety!!! a ne viac textu ....ale to vam asi tazko budem vysvetlovat  :sneaky2:

cheMicka

pusta ser na nich. oni nevedia o com su take predmety co sa ucis

Pusta

aaale vsak pohodka "take it easy" a idem dalej  :dancing:

Ing. nemtom

velmi dobre vedia, oni maju prehlad vo vselijakych predmetoch
brix will be shat

radix

nighthunter

ja sa chcem spytat ze ci sa da vytvarnit nejaka hutnicka ?
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

Pusta

no mozno sa da vyvalcovat, vytahat a potom prietlacne vylisovat  :D

cheMicka

ale ci to aj prezije je otazne  :emot-LMAO: alebo skor zalezi natom z akeho materialu ju chces :D

nighthunter

ja som mala pusticka
bude zo mna hutnicka

rano vecer kovy tvarnim
a potom len ............
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

Pusta

nighthunter

kOsTi

hlavne ze ostatne si zmazala... :pusta:

Pusta

nighthunter

Pusta

nighthunter

mam otazku ohladom tvarnenia

Pusta

ApokalypS

80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

nighthunter

no... ktory kov sa najlahsie tvarni ?

cheMicka

nejaky makky,ale zase nemoze byt velmi krehky. napr. plechy z hlinika sa dobre tvaruju,ale su aj krehke.. :D

kOsTi

co tak duraluminium?