• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

Tepelna technika

Started by Martinez, 01.12.2007, 01:29:09

« predchádzajúce - ïal¹ie »

Pusta

thak to si potom stastny clovek  :emot-LMAO:

ale ne ...vsak ako ja by som sa na to tiez vykaslala ....ale v tyx testoch pribliznyx co mam su aj otazky z tejto oblasti....thak ako neviem co z toho treba vediet  bn

JiLLiAn

a z ktoreho roku mas testy???

JiLLiAn

inak to sa treba ucit vsetku kapitoly???...je toho vela neviem co sa mam ucit...rpiznavam nechodila som na prednasky  :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO:

Martinez

caute, od nas uz jeden bol na predtermin a vraj to bolo dost dusne. jediny spravil, piati tretiaci (opakujuci) vyhoreli. nechcem strasit...

Pusta

jaaaj no ja dufam ze nevyhorim...lebo som podstivo bola na kazdej prednaske ktoru mal pan profesor...aj som bola konzultovat nejake veci + som mala najviac bodov z testu co dal na prednaske .....taze Boh pomahaj  :emot-rolleyes:

a myslim ze mam testy z 2000 / 2001 ..preco? mas novsie?  :naughty1:

a ano vsetky kapitoly treba...ale neviem ze do akej miery....ax jaj  ak:

JiLLiAn

ja mam tiez z roku 2000/2001...nam vyucujuci vravel, ze bolo by lepsie pozhanat nieco novsie tak neviem bn ...snad nam nedaju nieco insie....ved stale je to o tom istom.  ;)..o com to vlastne je??  :j_lipsrsealed:

Pusta

no praveze ja PROTESTUJEM proti tym TESTOM !!!!  :baaa: ja xcem ine!!!! vsak tam su i take otazky co by sme nemali vediet (teda aspon podla mna  :h_lipsrsealed: )

Pusta

dobre...zacina ist do tuheho ....za 15 hodin je skuska a ja este neviem v podstate nic  :huh2: ...to sa stiha ...ci nie?

no ved uvidime potom na vysledku  :nervous:

JiLLiAn

ludia kde v knihe je SANKEYOV diagram??? bol vobec na skuske??

Pusta

thak v skriptach v poslednej 8. kapitole ....to su tie na vypocet bilancie vymenika tepla ne? ..... a JA SOM DUFALA ZE BUDE NA SKUSKE a nebol.....ale vy mozno uz budete mat ....hlavne pozorne citaj otazky...lebo su dost ne-jedno-jednoznacne  bu