• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Skola vola! aneb "nic nove na svete dame si repete!"

Started by Pusta, 24.08.2008, 05:17:45

« predchdzajce - alie »

Pusta

ja som vam uz povedala ze mam vtedy exkurziu  bk

stricky

aj na forumovici by sme spravili exkurziu po podnikoch.... to sa nepocita?

Pusta

hrmill

pusta: to sa vam chce trepat az do Ziaru nad Hromon ?? ved tam nic takeho na obzeranie nieje akurat tak zajebane ovzdusie  ah:
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

fanfo

a haldy dakeho sypkeho materialu, ktory vam nasypu do vrecak a presne toto sa ti na forumovici stat nemoze bq

všetko, čo je naozaj užitočné, som sa naučil v materskej škole

Pusta

Quote from: hrmill on  01.09.2008, 22:02:05
pusta: to sa vam chce trepat az do Ziaru nad Hromon ?? ved tam nic takeho na obzeranie nieje akurat tak zajebane ovzdusie  ah:
!UWAGA! pritomnost na exkurzii je povinna je ukoncena zapoctom ....bez absolvovania tejto exkurzie nieje mozne pokracovat v studiu ...

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

DeeL

Quote from: nighthunter on  02.09.2008, 04:33:01
!UWAGA!

wtf ?
si si nerobil kurz 'spoznaj bratov zo severu' ?

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

Pusta

nighthunter

1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

DeeL

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

Pusta

uwaga=upozornenie ....staci si precitat hocijaku etiketu na nejakom cistiacom prostriedku ktora je aj po polsky aj po slovensky  :emot-dance:

nighthunter

hrmill

Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

Pusta

este raz pripominam ze si staci citat upozornenia na cistiacich prostriedkoch  ap

fanfo

všetko, čo je naozaj užitočné, som sa naučil v materskej škole

hrmill