• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Osviencim a.k.a katedra keramiky rulezz

Started by Pusta, 21.02.2008, 17:37:02

« predchdzajce - alie »

Pusta

taze dnes som mala hodinu "ziaruvzdorne materialy" a zazila som neskutocne prekvapenie ked som zistila ze kde vlastne tu hodinu mam mat....

neviem ci poznate tu budovu ale vola sa "PK-3" ...taka kvazi zrekonstruovana (navonok) zltej farby ... vchod-biele plastove dvere  :h_laugh: .... mno a ked vojdete thak hned na lavo su take dvere do pivnice  s nadpisom "hlavny uzaver plynu" a "nebezpecenstvo ohna" alebo take daco .... mno a ako som teda dnes zistila thak tam (ano TAM) budeme mat kazdy stvrtok hodinu.......ak si odmyslime tie lakave nazvy na vstupnyx dverax tak musim este podotknut ze ucebna je velkosti 2x3m a hore pod stropom ma male okienko velkosti 10x20 cm
Ktedra kreamiky rulezz !!!   :baaa:

JCube

sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

kOsTi

:trestac:

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

radix

Pusta

thak dnes nas bolo 20 :sneaky2:  ale najblizsie bude uz iba 8  bp

kOsTi

skoda... ale hadam si aspon niekto da na veceru pred tym hrachovu kasu :P

Pusta

milanko

hehe to poznam... v tej budove sme mali tusim nejake cvika z merani a aj teraz v ZS som tam mal asi jedno cviko ... vzdy ma zaujimalo co je to tam dole za miestnost...konecne to viem :D dakujeeem ....:D :D
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

Pusta

hej ja to raz odfotim a poto uvidis  :baaa:

tam tyraju mladyx hutnikov  :h_undecided:

milanko

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

JiLLiAn

hehe aj ja som tam mala minule prvykrat cviko a skoro som odpadla...ty kokos akoze v pivnice sme este cvika doposial nemali :D a najlepsie na tom vsetkom je ze pred hodinou sa mame vypisat a vykakat, lebo v budove nie je socialne zariadenie...toto nam povedali :-O akoze mala som dost ...a to okienko...no comment

milanko

v budove je socialne ... len v pivnici neni :D
(\__/)
(O.o )

kOsTi

ale ze mam to socialne citenie... tak jeden kut v miestnosti si mozte vyhradit ako socialne ;)

JiLLiAn

no kut ani tak nie...ako take potrubie na strope....vraj kto dočiahne tak moze tam :D

kOsTi

milanko

horsie to bude ak ma niekto hnacku... by sa nahadzal :D
(\__/)
(O.o )

kOsTi

Pusta

JiLLiAn

v takomto pripade bude musiet navstivit aulu fyziky :D aspon na nieco je dobra....

Pusta

dobre vediet ze kde sa nachadza najblizsi zachod  :D ...ale sa mi zda ze v AF su WC zamknute od neviem akej hodiny do neviem akej hodiny  :emot-LMAO:

JiLLiAn

tak potom posledne vychodisko - nosit si so sebou sacky :D

kOsTi

radix

korkovy stopel do riti je lacnejsi. a este k nemu mas dobre vinko ;)

Pusta