• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

Aka som skupina??

Started by milan, 21.09.2007, 02:35:15

« predchádzajúce - ïal¹ie »

milan

Hej nevie dakto z vas jak zistim ze aka som skupina ci ten rozvrh je pre vsetkych ci jak same voloviny  robia nic dobreho :c_afro: :smokin:

JCube

skus si pozriet IS tam to mas...v osobnych informaciach ked kliknes na svoje meno
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

milan

A este ze nevie mi dako dat link na rozvrh ja som z toho tam vol to je prvy rocnik ci jak skupina som 0 a paralelka A TA DE MAM IST V PONDELOK KUA

milan

A este taky mali dotaz tak ked som dal studijne vysledky ta mam tam vsade znamku FX a pri telesnej vychove mam nezapocitane??? C o to znamena ?? mam taky zly pocit ze sa to pojebali asi nie??

JCube

Pusta

taze po 1 DYCHAJ Z HLBOKA

Pusta

PO 2. NIC SI NEPOSRAL VSETKO JE OK :thumbsup:

JCube

JCube

Pusta

3. rozvrh naides na http://www.tuke.sk/hf/index.php?mi=6&sm=4&lng=sk&bs=0&ts=0&pa=0

JCube prestan sa mi srat do sekcie lebo ta vymazem  :emot-LMAO:

Pusta

po 4. skupina je uvedena v rozvruhu na lavo  :thumbsup: taze podla toho sa riad kam mas ist v pondelok...aj ked je podla mna zbytocne niekam v pondelok vobec xodit  :emot-LMAO:

milan

ok idem do 1 rocnika a je tu dakto kto ide na enviromentalne inzinierstvo v skupine 7 alebo aspon viete kde je tota miestnost 435 dajaka hodina ekonomika a riadenie podniku a nasiel som sa v zozname v skupine 7

JCube

Quote from: Pusta on  21.09.2007, 03:12:18
JCube prestan sa mi srat do sekcie lebo ta vymazem  :emot-LMAO:

pusta prepac ale si tuna nebola a on bol chuda vyplaseny z toho ze ma implicitne v IS FX... :D

Pusta

nooo ja ja JA JAAA som Enviro :) ale 2. rocnik to nevadi...vlastne v 1. rocniku mate aj thak vsetky odbory rovnake predmety :thumbsup:

a 435 je na 4. poschodi hned jedina miestnost na pravo vedla zachodov

a ete raz ti opakujem ze je skoro zbytocne prist v prvy den do skoly ale na rozkukanie to postaci  :ahaha:

Pusta

a a a JCube prepac  :hug: ale ja sa thak tesim....ze tu mam nejakeho Hutnika

milan

thx pusta pojdem aspon daco sa poobzeram co a jak no  :smokin: :smokin: ale ne cely den netreba zase prehanat prvy den po skoro 4 mesiacoch

milan

Pusta

JO JO neni zac...kedy kolvek aj o pol noci ak tu budem ..ja rada pomozem  :ropebanana:

JCube

kOsTi

______________________________________________________________________________________________
OFFTOPIK CONVERSATION STARTS:

no mas tu hutnika... musis sa o neho dobre starat, krmit a tak... aby ti dlho vydrzal. :D
:trestac:

JCube

tak tak...a mozno sa ti vdaka nemu namnozia aj dalsi... :)

Pusta

hmm a co myslite staci 3 krat tyzdenne zalievat?  :emot-rolleyes:  :emot-LMAO:

kOsTi

no malo by stacit ale nevieme presne co to je za druh... mozno bude troska narocnejsi... a mozno to bude chciet aj trocha nehy :)

JCube

myslim ze ano...obcas pohnojit... :)

kOsTi

a pred spanim pekne ulozit :)