• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Statistika

Started by Makaveli, 29.03.2012, 03:58:00

« predchdzajce - alie »

Makaveli

Cawte kto už prezentoval u Bednárovej na statistike tie zadania chcem sa spýtat ako to prebieha
Máte pravdu. Jsem blázen. Ale víte co ještě? Je mi to u prdele:P KED NIECO NEVIES TUKE FORUM VYRIESI :)))

hrmill

najskor mas moznost odprezentovat to co si spravil (vypracoval) a na konci dava otazky jednu-dve zalezi ako sa jej to pacilo a tak potom da body (ktore ti nepovie) a ide dalsi :) toje asi vsetko
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

Makaveli

este ani body mi nepovie ta to kde sme :D
Máte pravdu. Jsem blázen. Ale víte co ještě? Je mi to u prdele:P KED NIECO NEVIES TUKE FORUM VYRIESI :)))

hrmill

mozno ak by si ju pekne poprosil na konci tak ti povie ale neverim tomu :)
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

Makaveli

ani ja tomu neverím :D keďže je taká aka je ...

hrmill

sak nieje zla aspon voci mne nebola a viacej ma naucila ako jej kolegina aj ked nepotrebne veci ale naucila

Makaveli

ta u nás príde na cviko s čajom klasika :D a potom poviem čo máme robiť a ide preč a stále len dakde odbeháva a na konci ukáže výsledky že či máme ako ona to je všetko ale pri odovzdávaní bola v pohode čo som vôbec nečakal a dokonca aj body nám povedala som bol v šoku :D:D

Makaveli

len tak náhodou nemá niekto porobené cvika zo štatistiky stačia tie od 7. týždňa po 9. týždeň?

Marek_Baranica

Quote from: Makaveli on  29.03.2012, 12:42:49
este ani body mi nepovie ta to kde sme :D
co cakas od bergu?  :ahaha:

Makaveli

meno112

Bol uz niekto na skuske?? pytam sa koli tomu, aby som mal aspon aky taky obraz o tom, ako su formulovane otazky, resp. ako to cele prebieha.. ;-)

Makaveli

dáva 4 otázky z teorie a dve veci z praktickej časti a nemôže sa ti stať žeby otázky z teorie boli rovnaké ako otázky z praktickej časti .)

meno112

tak ako parada.. a v tej praktickej casti sa da co ocakavat?? mas nejaky vyber a spravit test abo co?

Makaveli

tak keďže je toho veľa aby si napr spravil cely LNR tak ti dá spraviť iba určitu vec napr nejake testy alebo regresnú časť tie matice a tak