• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

SKUSKY RYCHLO & JEDNODUCHO

Started by LEKARNIK, 29.04.2008, 18:44:00

« predchdzajce - alie »

Pusta

joj ! jak keby som tu sama pisala! ....povolujem ti ze si mozes ist zaspamovat do HF  :emot-LMAO:

hrmill

Quote from: Pusta on  21.03.2009, 21:41:18
joj ! jak keby som tu sama pisala! ....povolujem ti ze si mozes ist zaspamovat do HF  :emot-LMAO:

bp
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

xcheck

Podla mna pokym neobmedzujeme ludi z BERGu ktorych tu je fakticky mnozstvo :D tak ten spam nie je treba nejako zvlast kontrolovat ;) Tak ci onak HF je z istych dovodov moja najoblubenejsia fakulta :P

Pusta

Quote from: xcheck on  21.03.2009, 22:44:36
Podla mna pokym neobmedzujeme ludi z BERGu ktorych tu je fakticky mnozstvo :D tak ten spam nie je treba nejako zvlast kontrolovat ;) Tak ci onak HF je z istych dovodov moja najoblubenejsia fakulta :P
z akych akych akych akych ??!!??!!??!!?!?!?!!??!?!?!??!!?!??? bq  bq  bq

ApokalypS

Quote from: Pusta on  22.03.2009, 22:09:50

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

Pusta

Quote from: ApokalypS on  22.03.2009, 22:46:13
Quote from: Pusta on  22.03.2009, 22:09:50

xcheck

Mam na to dva dovody:

Preto lebo ta mam rad a ty si z HF :puf: dokonca sme urcite aj boli spoluziaci aj ked v inych skupinach;) ale v priebehu letneho semestra 1. rocnika sa mi podstatne zmenil priebeh mojho zivota a s tym suvisi aj zmena fakulty a formy studia. Druhy dovod je ze hutnictvo ma akosi chytilo za srdce:D

nighthunter

Quote from: xcheck on  23.03.2009, 02:14:03
Mam na to dva dovody:

Preto lebo ta mam rad a ty si z HF :puf: dokonca sme urcite aj boli spoluziaci aj ked v inych skupinach;) ale v priebehu letneho semestra 1. rocnika sa mi podstatne zmenil priebeh mojho zivota a s tym suvisi aj zmena fakulty a formy studia. Druhy dovod je ze hutnictvo ma akosi chytilo za srdce:D
co uz si otecko ?
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

xcheck

Tak to nie:D vlastne som momentalne single ziadne dieta nehrozi...

Pusta

Quote from: xcheck on  23.03.2009, 02:14:03
Mam na to dva dovody:

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii my sme boli spoluziaciiiiiiiiii ? ? ?  :puf:
a aj mna chytilo za srdce  :embarassed:

xcheck

no to si len myslim;) ale vychadza mi to tak, lebo ty si niekde pisala ze robis bakalarku a ja som v 2. roc. kedze som rok stratil na hutnickej... Ja som bol odbor zelezo a ocel sa to tusimze volalo :D

Pusta

no hej hej take je ... mam tam kamaratov na odbore :)
a teraz ti je lepsie na sjf ?  bn