• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

ist na berg? poradte.

Started by sandman, 14.03.2008, 18:21:32

« predchdzajce - alie »

sandman

Chcem sa spytat studujucich odbory

Mineralurgia a environmentálne technológie  alebo
Využívanie alternatívnych zdrojov energie

jake mate pocity zo studia :) hlavne ci ste spokojny ci je tazka matika (ci je jej vela alebo len 1 semester), resp. ci su tam nejake zadrhele v podobe sialenych profesorov, stupidnych predmetov alebo to je v pohode. Pripadne ci su nejaky absolventi co sa uplatnili. vsetko co by cloveku pomohlo sa rozhodnut ci ist studovat berg resp. tie odbory alebo nie. Velka vdaka vopred.

Pusta

tak po 1. sialeni profesori su vsade :D 2. stupidne predmety su vsade 3.matika je tam lahsia ako na inych fakultach 4.a ked si lenivy a sprosty thak sa neuplatnis ani s 10timi titulmi 5.a o fakulte Berg si myslim svoje..

sandman

tha myslel som kus konkretnejsie. nielen ze ani/nie

Pusta

thak to by sem najprv museli chodit dajaky BERG-aci aby ti odpovedali konkretne  :emot-rolleyes:

kOsTi

chod na HF... to je dost primitivne... :P
:trestac:

Pusta

Platon

Takze ja som z BERGU a nie je to vobec prechadzka ruzovou zahradkou. Niektore odbory su fakt primitivne ale su tam aj killeri ako moj TNPP.
Mineralurgia je dost tazky odbor. Fakt kas tak krystalografiu a podobne sracky z coho sa urcite poseres. Ak prejdes prvy rocnik matika a fyzika tak potom to uz je o odbore ale i tak je to dost tazke.
VAZE je v podstate v pohode odbor ale tiez mas tam Mineralogiu co je dost killes a podobne. Nie je to take lachke ale ak sa ucis da sa. Ak mas aj hystoricky geologiu si v pici :D
Tak asi tolko. A ak chces na berg pod do TNPP technologe v plynarenskom a naftarenskom priemylse. Vracu mas zarucenu a je to supe rkollektiv. Aj ja som odtial som tretiak a viem o com kecam.

limod

ak si pekna caja tak aaaaano , musis prist na berg  bp ,, ak si xlap nauc sa citat a najprv sa rozmysli co vlastne xces robit v buducnosti a nie sa pytat ktora fakulta je aka  :baaa:

nighthunter

a ak pises ako *****  w a x tak tiez

ale predtym si nezabudni pozriet topik http://www.tu-ke.com/forum/index.php?topic=931.0
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

pUf

hunter ty uz si prepnuty z toho ucenia omg
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

nighthunter

jj som

+ DNES PRIBUDNE PIVO
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

limod

hunter, o par hodin sa maturuje , nexces ist robit dozor ? zaujimave ze taky dokonaly clowek ako ty nepouziva aj diakritiku ... kludne si tu ries swoje komplexy :)

dukenukem

Nick Name: nighthunter
Name: Peter Poor
About:
ovladam 5 jazykov (SVK ENG FRA HUN UKR) z ostatnych co-to,    hram na klaviri som macher do pocitacov a kynologie  (pisem clanky) vo volnom case studujem, EkF 5. rocnik (+francuzsky diplom z NICE )

bol som v TV http://televizia.joj.sk/tv-archiv/pali-vam-to/24-04-2008-18-20-pali-vam-to-184.html

(a mam rad zirafy  :-D)
chcem byt subjektiny (vid video) a preto sa pytam ci len mne tu nieco smrdi ? :D este si mohol napisat kolkokrat si dodna vyhonis a bol by si kompletny ...  bv

Pusta

LOL a toto ma byt zas co?  :puf:

kOsTi

:trestac:

radix

aaaa dobre raaaanko :D kosti.. ONLINE HERO sa tomu nadava ;) ze sa nad tym trapkom vobec zamyslate.. vonku je skaredo :'(

pUf

Quote from: radix on  19.05.2008, 14:29:48
aaaa dobre raaaanko :D kosti.. ONLINE HERO sa tomu nadava ;) ze sa nad tym trapkom vobec zamyslate.. vonku je skaredo :'(

nj uz sa nad hunterom nebudeme zamyslat :D xixixi :puf:
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

nighthunter

loooooooooooooooooooooool

jaky pwn na moju osobu

tymto postom xem daqoho poprosit aby ma naucil pisath s diaqritiow lebo widim zhe som looser, nedoqonaly cloweq co sa nenaucil pouzhivat diaqritiku
na matury ist nemozhem lebo musim ist krmit zajace

a aj preto nemozhem lebo si idem dodna vyhonit kedzhe som neqompletny
tha thaq

cmučiq
xixixi

ale som rad ze chlapec si pozrel moje video  :j_grin:

JCube

MoRe tU Su yAkI InTeLiGeNtNi lUdIa? WsEtCi tUnA PiSu wYpAtLaNe..ToE AkA HaLuZa...hUnTeR NaBuDuCe pOuZi nA To nAsTrOy a nEsNaZ Sa wYzErAtH WyPaTlAnE NaSiLu :D X_x <3 :-***

(powered by wypatlator)
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"