• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

poradte mi odbor

Started by kolac, 28.04.2009, 05:41:27

« predchdzajce - alie »

kolac

sevaste, momentalne som na fei - telekom. len mam pocit ze tomu tak dlho uz nebude :D

chcem dať prihlašku na berg. moje poziadavky:
- musi to mať niečo dočinenia s IT alebo manažmentom
- matika,fyzika jednoduchšia ako na feike, respektive zvladatelna :)
- najlepšie nejaka salámovačka :) = žiadne extra naroky, jednoducho zvladnutelny odbor
- kamene skúmať nechcem

btw: zatial to vidim na Informatizaciu procesov bla bla, len mi bolo povedané ževraj to je najťahši odbor na bergu, tak teraz neviem

nejake napady ? dikes :)

Ing. nemtom

co chces robit ked spravis skolu?
brix will be shat

kOsTi

z celeho toho co si napisal vychadza len ze si id niekam robit a externe si urob hocijaku kktinu z ktorej budes mat titul lebo to co ta "naucia" na takom odbore ti bude na 2 (mozno aj viac) veci...
:trestac:

kolac

to je fajn, ale stale sme sa nedostali ku konkretnej odpovedi ( konkretny odbor )

nighthunter

hej lenze jemu podla mna ide oto aby neplatil
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

ApokalypS

mozno sa vyjadri hrmill, ak sa nemylim tak je na takom nejakom odbore..
ale vazne kolac, co cakas, ze ti poradime.. sme tu sama FEI (cest vynimkam)
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

Ing. nemtom

presne k tomuto som sa chcel dostat
brix will be shat

hrmill

kolac ja som na BERGu IP je to uple v pohode odbor da sa povedat flakacka ale vsade sa najde par predmetov co daju zabrat ale nie az tak aby sa to nedalo spravit a fyzika je rovnaka ako aj na FEI len ta matika je ina aspon inak ju beru 
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

kolac

hrmill: diky za normalnu odpoved :)
to je vsetko co som chcel pocut a neviem naco sa vyjadrujete vy co neste z bergu, zalozil som topik v berg-fore a vy sa tu seriete do toho

hrmill

Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

kOsTi

FEI mozno produkuje SPAM... ale BERG je ten SPAM
:trestac:

hrmill

Quote from: kOsTi on  29.04.2009, 10:32:11
FEI mozno produkuje SPAM... ale BERG je ten SPAM

no a mne to je tak jedno ci to tu je zaSPAMovane alebo nie :P

ApokalypS

Quote from: kolac on  29.04.2009, 04:07:19
to je vsetko co som chcel pocut a neviem naco sa vyjadrujete vy co neste z bergu, zalozil som topik v berg-fore a vy sa tu seriete do toho
ved po novom to autor sam moze premazat..
kolac neviem co si cakal, ze tu bude? ved tu je akurat tak jeden z bergu.. ty sam si z fei, zatial.. ;D

http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

cheMicka

a este ked je tu ta tema, vie niekto poradit nejaky odbor pre holku, ktora sa nerada uci a velmi jej technicke veci nejdu,... ?

Ing. nemtom

taka naco ide na vysku?
brix will be shat

ApokalypS

Quote from: cheMicka on  02.05.2009, 01:54:30
a este ked je tu ta tema, vie niekto poradit nejaky odbor pre holku, ktora sa nerada uci a velmi jej technicke veci nejdu,... ?
kazda fakulta ma materialy pre uchadzacov.. nech si ich prestuduje a mozno si nieco vyberie..

nighthunter

ekf?
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

cheMicka

Quote from: nighthunter on  02.05.2009, 06:01:20
ekf?

na ekf pokial viem su prijimacky, neviem ci by si presla, lebo nemala moc dobre znamky na stretnej

Ing. nemtom

este raz sa pytam, naco taka ide na vysku?
brix will be shat

cheMicka

nighthunter

ked je pekna moze mi robit sexretarku