• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

prístelok na intráku

Started by lenuska, 08.09.2008, 19:09:09

« predchdzajce - alie »

lenuska

ľudkovia ako sa dáva žiadosť alebo ako môžem žiadať o prístelok.proste poradte niečo lebo mi nedali intrák a každé ráno vstávať o cca 5.00 sa mi nece  :whacko:

fanfo

podavala si si ziadost o internat? ak hej, tak ti mal dojst papier, ze ti postel nebude pridelena, ale mozes ist na pristelok.
skus ist na ubytovacie oddelenie na intraku a tam sa popytat ;)

všetko, čo je naozaj užitočné, som sa naučil v materskej škole

lenuska

mne ešte z intráku nič nedošlo.čiže nefiem čo je v tých papieroch napísané ale na nete som našla že ma na intrák neberú

fanfo

no to preto bo nechces ist na forumovicu :P

hrmill

ale isto dojde lebo potom sa tu s nou uz nebude nikto bavit  :emot-dance:
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

stricky

a dala si ku ziadosti aj vyplnenu obalku s adresou a znamkou? kam ti maju poslat odpoved spat?

lenuska

veď v tej žiadosti musia mať napísané údaje že kto žiada a kde býva tak by automaticky mali vedieť kde poslať výsledky.ale ja mám podozrenie že vina je u poštárky ktorá buď neroznáša poštu alebo ju nosí večer. :03:

nighthunter

alebo je to postar JAno z Posty pre teba
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

radix

Evica

Quote from: lenuska on  10.09.2008, 23:08:15
veď v tej žiadosti musia mať napísané údaje že kto žiada a kde býva tak by automaticky mali vedieť kde poslať výsledky.ale ja mám podozrenie že vina je u poštárky ktorá buď neroznáša poštu alebo ju nosí večer. :03:
v tej ziadosti bolo na zadnej strane napisane, ze ak chces dostat odpoved postou, tak nmas prilozit vypisanu obalku so znamkou.

lenuska

super čiže je to vina mojej expertky mamy ktorá vypisovala všetky tie veci aj bola na zápis  :hammer:

nighthunter

jasne.....

vsetko zvalit na mamu...

to je najlahsie
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

radix

chyba je v osobe ktore nedokaze byt za seba sama zodpovedna ked sa jedna o taketo veci :P

Ing. nemtom

brix will be shat

fanfo

ale viem ako by sa to dalo vynahradit :) -> dojst na forumovicu :emot-dance:

nighthunter

+ doniest  spoluziakcy, kamratky, sestru ......

fanfo

stricky

Quote from: lenuska on  12.09.2008, 19:09:24
super čiže je to vina mojej expertky mamy ktorá vypisovala všetky tie veci aj bola na zápis  :hammer:

staci si najst na ich stranke tvoj status... :D

lenuska

ano jasne každy do mňa džubajte že to zvaľujem na mamu.a na koho to mám povedať keď mama vypisovala papiere a bola na zápise lebo zdovolením som bola v zahraničí

nighthunter

dzubat mozeme aj za "zdovolenim" :)

fanfo

Quote from: nighthunter on  14.09.2008, 17:47:24
dzubat mozeme aj za "zdovolenim" :)

a hlavne takych, ktori nevedia ako sa to pise bq :emot-dance:

Evica

more, chlapi, ved uz prestante rypat do kazdeho...

Pusta

Musim vynimocne s nimi suhlasit ze nie je pekne stazovat sa na niekoho koho ste poverili vlastnymi povinnostami  :trestac:
ale fakt len vynimocne  :D

Ing. nemtom

pusta ma dalsi bod, 2/999
brix will be shat

Pusta