• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

hmmmmmm,geoturizmus----"""????"""

Started by criatura, 25.06.2008, 02:45:42

« predchdzajce - alie »

kOsTi

jebem GT200 :trestac:

nech si hrabu peniaze na niekom inom :P
:trestac:

Evica

nebojim.. ale to mi da madre jednu mincu a decko vyzi z toho  ak: ja mam radsej sustave korunky

kamelot

nj tak su dvojnasobne drahsie to je pravda, ale tak za kvalitu sa plati :) ja som ale spokojny s 8800GTS

while (2*2 == 5) { echo "If you're reading this, something is definitely wrong"; }

kOsTi

Quote from: kamelot on  10.07.2008, 06:23:51
nj tak su dvojnasobne drahsie to je pravda, ale tak za kvalitu sa plati :) ja som ale spokojny s 8800GTS

no cakaj na HD4870X2 ... bude furt lacnejsia jak GTX280 a bude lepsia :P

kamelot

Evica neboj sa, po par dnoch budes mat prave starosti ze budes mat po kkt minci :D vsade same centy :puf:

while (2*2 == 5) { echo "If you're reading this, something is definitely wrong"; }

kamelot

Quote from: kOsTi on  10.07.2008, 06:26:22
no cakaj na HD4870X2 ... bude furt lacnejsia jak GTX280 a bude lepsia :P

uz si pockam asi rovno na larabee :P

kOsTi

lol... ten je kus na nieco ine urceny :) a aj tak kym dojde tak bude konkurencia uz dost inde :)

Evica

Quote from: kamelot on  10.07.2008, 06:26:27
Evica neboj sa, po par dnoch budes mat prave starosti ze budes mat po kkt minci :D vsade same centy :puf:

to ani vo vreckach nebudem moct nosit peniaze bez toho, aby som hrkala.. lolovia volaki...

kamelot

ale ray tracing v real time znie lakavo :)

kamelot

Quote from: Evica on  10.07.2008, 06:33:12
to ani vo vreckach nebudem moct nosit peniaze bez toho, aby som hrkala.. lolovia volaki...

potom doporucujem:

:)

Evica

Quote from: kamelot on  10.07.2008, 06:35:39

potom doporucujem:

:)

uz mam :D

kOsTi

Quote from: kamelot on  10.07.2008, 06:33:34
ale ray tracing v real time znie lakavo :)

videl si najnovsie techdemo ATI? tam je ten ray tracing asi o desat urovni dalej :D

http://www.youtube.com/watch?v=BzquM5Td6bM&feature=related ... vsetko real time render :)

kamelot

no to som nevidel este, ale vyzera to paradne... snazia sa v tom ATI asi viac ako sa na prvy pohlad javi...

kamelot

tak teraz som zvedavy kedy ATI pride s komercnym nasadenim... + ake budu ceny

kOsTi

kamelot

karty, ktora to bude zvladat ako 1 kus... lebo predpokladam ze toto tech demo nebezi na jednom rv770 jadre

kOsTi

DeeL

Quote from: kamelot on  10.07.2008, 06:26:27

prejdite na karty... kaslat mince... budem ich mat radsej len minimalne pre zaostale obchody...

kOsTi + kamelot: mne aktualne postaci aj HD4850... je tam prilis velky skok cenovy na sedemdesiatku a o nVidii ani nevravim, ze ma debilne ceny...

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

Evica

prejdite na kartu... to sa povie... vsak tou platim aj teraz.. ale furt zle natukam pin, tak po mne tak skaredo pozeraju v obchodoch

DeeL

si musis zvolit nejaky co by si lahko natukala ;)

(Marcus Porcius C. Cato)
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

Evica

lol, nespamujme/nespamujte to uz tolko... trosku slusnosti nezaskodi nee? na spamovanie je ekf

DeeL

aj by som pomazal, ale nie som tu moderator... skoda no... tak ked nemozem mazat tak aspon primazujem to tu postami :D

(Marcus Porcius C. Cato)
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

kamelot

Quote from: Evica on  10.07.2008, 14:25:49
prejdite na kartu... to sa povie... vsak tou platim aj teraz.. ale furt zle natukam pin, tak po mne tak skaredo pozeraju v obchodoch

tak si vybav mastercard alebo visu a plat na podpis :)

Quote from: DeeL on  10.07.2008, 14:08:24
kOsTi + kamelot: mne aktualne postaci aj HD4850... je tam prilis velky skok cenovy na sedemdesiatku a o nVidii ani nevravim, ze ma debilne ceny...

ved dnes je uz za cenu hd4850 (je to sice dobra karta, ale...) 8800GTS (aj OC verzie)...

Evica

ja mam tak cas.. behat po bankach.. to teda nie  :mishela cely den tam obstavat. pockam, kym budem mat vlastnu banku