• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

Cechovacka BERG TNPP 2006

Started by Platon, 20.11.2006, 05:35:19

« predchádzajúce - ïal¹ie »

Platon

Taze cechovacka bude 4. decembra

majo30

mrkvy

Quote from: majo30 on  21.11.2006, 02:03:30
Co je cechovacka?  ???
Boh zna, ale tha pit sa bude, ni??  :alc: O com by to bolo..  :emot-dance:
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

milanko

ta prijmu do cechu na cechovacke...
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

mrkvy

Quote from: milanko on  22.11.2006, 20:28:10
ta prijmu do cechu na cechovacke...
A sa tam nepije??  :huh2: Tha to co??? To ni fei..  :emot-dance:
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

milanko

sak ja som nepovedal ze sa tam nepije.. :D lol
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

mrkvy

Aha.. To len ja taka Llama, ze si nedomyslim.. Siice, kedy sa na beru nepilo..  :beer1:
(\__/)
(O.o )

milanko

(\__/)
(O.o )

mrkvy

Tha ani ja...  :emot-dance: Ale co poznam tych par ludi, tha oni nepohrdnu, ked ich pozves na pivko.. Inak clenovia nehorazny..   :alc:
(\__/)
(O.o )

Platon

Bolo to celkom dobre sme sa opily na rit. Len ty skurveny prvaci neprisly. Kokoti jedny.

mrkvy

(\__/)
(O.o )