• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

predam mobil

Started by zuzkashadow, 19.03.2007, 18:30:04

« predchádzajúce - ïal¹ie »

zuzkashadow

predam mobil SE k610i + 64 mb karta.. nabijacka ... datovy kabel, krabica .... kupeny koncom septembra

http://www.hej.sk/mobilne-telefony/obchod/254673/sony-ericsson/sony-ericsson-k610i/

krtek

zuzkashadow

krtek

vzhladom nato ze je uz od septembra, myslim ze je pouzivany... na nete si viem zohnat novy za 4000  :metal:
zobral by som za 3000 ak je odblokovany... pretoze chcem ho pouzivat bud na orange abo O2...

zuzkashadow

mááááĺo

za 3800

krtek

za 3500 by som este zobral, ale cakam na peniaze... suri ti ten predaj? behom tyzdna by som mal mat peniaze...
a este napis ci je strieborny abo cerveny ;-)

zuzkashadow

za 3700

nie nesuri

strieborny

krtek

edituj si prispevky, bud taka dobra, bo zle sa to cita... a je odblokovany? to som sa nedozvedel este :)
3500 viac sa neoplati... za 4 babky mam fakt novy

zuzkashadow

pocaj spytam sa kamarata...co ho chce predat

zuzkashadow

je blokovany ,ale ze by ho dal odblokovat

krtek

no za 3500 ho vezmem ked bude odblokovany, ak je zaujem tak moje icq je 260-243-467... do autorizacie daj ty abo ten kamos co predava, ze predaj K610i

ak ma niekto iny zaujem tak nech sa paci. ten telefon je blokovany na T-Mobile.... ja mam Orange a O2, takze ho neberiem...

kOsTi

nevymenis kryt a klavesnicu? mam cerveny... uplne new, ziaden skrabanec... pripadne aj priplatim nejaku korunku :)
:trestac:

altlavista

ja by som nemenil kosti, cervena je pekna farba... vasniva

kOsTi

noo uz dovasnila... dnes som stravil cely den hladanim krytu a original sivej klavesnice bo ta neoriginalna je na dve veci

a vysledok:

:buttrock:

altlavista

och tak teraz mas nevyrazny mobil... s cervenou by to bolo krajsie

teda aspon myslim

kOsTi

co ja viem ci nevyrazne... je to unikat... tych cervenych je po kkt... ale sak uvidis jak to naozaj vypada... ;)

vtedy...