• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

P: alkohol

Started by citro, 01.04.2009, 00:50:56

« predchdzajce - alie »

citro

predam:
- 1 lit. Boľšoj Vodku 40%, určenú pre švajčiarsky trh, veľmi dobrá, ako Finlandia, cena 8 e
- 0,5 lit. Čučoriedkovicu 40%, ukrajina, 4 e

kto by mal zaujem nech mi napise spravu, zozeniem vsetko, dobre ceny

EDIT:

vodka predana, este mam na predaj cucoriedku

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

Johny Bravo

tequila gold za kolko? :)

kOsTi

hmm hmm hmm... nejake Absinth s 30mg/kg (a viac) thujonu sa nenajde? :D (btw je to nelegalne predavat v EU :D )
:trestac:

nighthunter

1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

kOsTi

no to by som si nenechal ujst... inac nepijem ale to by som okostoval :)

nighthunter

potom sa mi paci tvoj sposob nepitia

citro

ten absinth by som ti tu davku thujonu nemohol zarucit  :) mozem ti to vyrobit ale to mi podpises papier ze nie som zodpovedny za tvoje zdravie   ;D
tequila gold cenu zistim, a mohla by byt naskor druhy tyzden. Zatial tu mam v ke len to co som nukal hore.

Idu hlavne vodky vsetkeho druhu a konaky (tie su zvlast fajne, sam ich pijem)

kOsTi

tak napis ake znacky viez zohnat :) (absinth-u)

hrmill

Quote from: kOsTi on  01.04.2009, 02:53:52
tak napis ake znacky viez zohnat :) (absinth-u)

kOsTi co ty si na absinth ??
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

psicho

to taky alkohol z ukrajiny ze vypijes a uz viackrat svetlo nezapnes ?
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

ApokalypS

alebo svetlo neuvidis z tolkej slepoty..
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

puq

Quote from: citro on  01.04.2009, 02:51:43
ten absinth by som ti tu davku thujonu nemohol zarucit  :) mozem ti to vyrobit ale to mi podpises papier ze nie som zodpovedny za tvoje zdravie   ;D
tequila gold cenu zistim, a mohla by byt naskor druhy tyzden. Zatial tu mam v ke len to co som nukal hore.

Idu hlavne vodky vsetkeho druhu a konaky (tie su zvlast fajne, sam ich pijem)

a vodky nesu fajne? tie len predavas ;) :D

citro

neoslepnes, ta vodka co nukam je kvalitna a jedina slovenska ktora je lepsia od nej je goralka (vyhrala sutaz vodiek v rusku) a celkovo uroven alkoholu na ukrajine je vyborna, vodky sa palia z obilia a nie zo zemiakov ako na slovensku  :) a od ukrajinskych konakov su lepsie uz len francuzske.  A prosim nepiste dristoviny, len ak mate vazny zaujem.

puq

to ako stale budes predavat? alebo len teraz mas?

kOsTi

no ja len tak ze nie vsetko "ukrajinska vodka  = kvalita" lebo ja som mal jednu a nedala sa ani ovonat tak smrdela :/ (po jednom glgu uz nikto ani nechcel viac)

puq

no ved keby take predal tak by som si ho nasiel a ten liter by si musel vypit sam do dna ;) :D

citro

ked bude dopyt bude aj zbozicko

Guisseppe

Quote from: citro on  01.04.2009, 17:31:43
A prosim nepiste dristoviny, len ak mate vazny zaujem.
Zalozil si tuto temu, mal by si mat moznost tuto temu aj moderovat, takze si mozes sam premazat spam ;)

seagull

CITROOO!!!!! ty non-alcoholic pijak! Ta tu predavas pitivo a ked pridem ku tebe, ta nemame poriadne co pit! to sebe zapamatam! :D  :pusta:

citro

jaaaj ty CHASMROKAR  :D pitivo vzdy nejake je len o tom nevies  ;D a ked ty donesies OŠČU to z toho sa mam opit?  ;D