• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

iPod 80GB black (najnovsia seria)

Started by Johny Bravo, 01.11.2006, 18:33:17

« predchádzajúce - ïal¹ie »

Johny Bravo

Úplne nové - raz zapnuté, fólia je ešte stále na displaji + krabica, návod, káble, slúchatká. Dar z USA, a nepotrebujem to..
Multimédialný prehrávač - mp3, aac, video, text + aj hry.
Displej-65 000 farieb,rozlíšenie 320 x 240 pixlov.Podpora zobrazovania viacerých jazykov.
Kapacita 80GB!

Ing. nemtom

brix will be shat

Raleon

There is no such bad temper that can not be fixed with some good wine.

Ing. nemtom

no aj ja by som radsej biele... kelo take stoji?
brix will be shat

Johny Bravo

v obchode okolo 16k. ja davam za 12k  :thumbs-up: :emot-prettywink:

Pusta

to johny bravo: k k k  k k  k k k k  k    k  k      na tu mas  :xmas: ..... teraz uz mam ipod?  :bananadance:
                      1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Johny Bravo

Quote from: Pusta on  02.11.2006, 14:38:55
to johny bravo: k k k  k k  k k k k  k    k  k      na tu mas  :xmas: ..... teraz uz mam ipod?  :bananadance:
                      1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
:emot-LMAO:
jj nech sa paci:

milanko

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

pablo

aj ja chcem niekoho, co mi daruje iPod za 16 litrov z USA  :emot-shakehead:

Pusta

joj uz si to len vytlacit a nad postel vylepit  :baaa:

mrkvy

Neviete o niecom podobnom, ale s mensou pamatou a tak okolo 4k? Bo zhanam na dlhe zimne vecery.. Siice som este nehladal, ale skusim tu, ci niekto nahodou o niecom nevie.. ;) Sa mi nechce googlit.. (to znie skoro ako kuzlit a sa to trosku aj podoba, googlenie kuzleniu..  :emot-dance: )
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

pablo

Quote from: mrkvy on  20.11.2006, 16:24:25
Neviete o niecom podobnom, ale s mensou pamatou a tak okolo 4k? Bo zhanam na dlhe zimne vecery.. Siice som este nehladal, ale skusim tu, ci niekto nahodou o niecom nevie.. ;) Sa mi nechce googlit.. (to znie skoro ako kuzlit a sa to trosku aj podoba, googlenie kuzleniu..  :emot-dance: )

iPod Shuffle 1GB - 3750SK  :lol9:

http://www.apple.com/ipodshuffle/

mrkvy

Quote from: pablo on  20.11.2006, 19:09:44

iPod Shuffle 1GB - 3750SK  :lol9:

http://www.apple.com/ipodshuffle/

tha celkom fajn, ale som myslel nieco podobne akoze by to prehravalo videa, a malo to okolo 2/3/4GB pamate.. Aj tak okolo 5000Sk.. ale thx, za snahu.. inak stale nejako netusim, ako sa to ovlada.. ako si napriklad vyberies album, alebo ako sa prehrabavas v adresaroch, ked to ani display nema...  :462: musim dajaky manual stiahnut..  :emot-dance:
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

pablo

Quote from: mrkvy on  20.11.2006, 23:59:53

tha celkom fajn, ale som myslel nieco podobne akoze by to prehravalo videa, a malo to okolo 2/3/4GB pamate.. Aj tak okolo 5000Sk.. ale thx, za snahu.. inak stale nejako netusim, ako sa to ovlada.. ako si napriklad vyberies album, alebo ako sa prehrabavas v adresaroch, ked to ani display nema...  :462: musim dajaky manual stiahnut..  :emot-dance:

ta iPod shuflik funguje tak, ze tam nasackujes to co mas rad, a potom si zapnes na boku play shuflikovo a ono to hraje random  :lol9: alebo si dat play normal a ide vsetko za sebou.

A ako sa vybera album? Jednoducho, zapnes prehravanie shuflikovo, tuknes parkrat kombikom NEXT a akonahle natrafis na nejaku piesen z hladaneho albumu, zapnes hranie normal, a pojde ti najdeny album  :emot-dance:

to je cool player   :thumbsup:

ak sa ti nelubi a ces nieco KreaKtivove, tak tu mas KreaKtiv Zen V 1GB za rovnaku cenu cca. 3990sk, ktory prehrava aj obrazky, a mozes si brouzdat v adresaroch  :lol9: alebo KreaKtiv Zen V plus 1GB za cca. 4790sk ktory ma akoze prehravat aj video a vyzeraju oba rovnako... takto :

a najviacej som sa pobavil, ked mi byvala spoluziacka zo strednej ukazala tento player a sa mi pochvalila, ze moze kukac aj video  :lol9: som sa skoro rozplakal od smiechu  :emot-LMAO: nevadi, ze displej rozlisenie 0x0 ale hlavna vec ze video fachci

vlado

ja som kupil frajerke Zen V 1GB za 3310Sk takze 4 litre je veeelmi vela. ale tiez si myslim ze je to najlepsia volba(kvalita/cena/vzhlad)
Neskúšajte na mňa ťahy!
Pokiaľ je vám život drahý!
Neskočím vám na tie triky!
Ja nechcem ísť do sanitky!

mrkvy

Quote from: pablo on  21.11.2006, 00:55:42

ta iPod shuflik funguje tak, ze tam nasackujes to co mas rad, a potom si zapnes na boku play shuflikovo a ono to hraje random  :lol9: alebo si dat play normal a ide vsetko za sebou.

....

Hmm, thx za vysvetlenie.. Som myslel, ze ci nahodou nemusis nahadzovat dajake binarne kody (play, pause, play, pause, play, play, play, ....  :emot-dance: ) Ale aj tak si myslim, ze by bolo lepsie, keby si si mohol rovno vybrat ten ktory album.. A k tym videam, na takom display-i, ze 2x3 sa toho asi vela pozriet neda, ale chcel by som vidiet dajake video na tom.. Sa ti musia z toho oci krizit.. :emot-drunk: By som skor daco take, na com by som mohol filmik kuknut kym busom dojdem domov.. Bo z okna kukat ma uz nebavi... ;)  :emot-dance:
(\__/)
(O.o )

WRC03

vsak si kup mobil, niektore telefony su uz lepsie ako taketo sracky :) a nie su drahe

davhan

kup si pda....najlepsie s gsm modulom....a mas po probleme....a ma to vsestranne vyuzitie

mrkvy

Alebo si kupim novu baterku do booku, aby mi vydrzal aspon 1,5 hod pri plnom zatazeni.. :D Inak, uz som si vybral.. Taze thx za rady.. ;)
(\__/)
(O.o )

Johny Bravo

Quote from: WRC03 on  12.12.2006, 03:30:47
vsak si kup mobil, niektore telefony su uz lepsie ako taketo sracky :) a nie su drahe
no neviem ktory mobil ma 80gb a prehra video plynule v rozliseni 320x240 :)

mrkvy

Quote from: Johny Bravo on  13.12.2006, 17:42:20
Quote from: WRC03 on  12.12.2006, 03:30:47
no neviem ktory mobil ma 80gb a prehra video plynule v rozliseni 320x240 :)
ericsson GA628  :emot-LMAO:  :emot-LMAO:  :emot-LMAO: moj prvy telefon.. ;)
(\__/)
(O.o )

Ing. nemtom

lol na ten telefon pamatam:D, to boli casy:D
brix will be shat

mrkvy

Jak som ho doniesol do skoly, tha som bol najvacsi frajer..  :emot-dance: Siice, aj teraz keby som ho pouzival, tha som najvacsi frajer...  :emot-LMAO:
(\__/)
(O.o )