• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

kupim HDD 20gb alebo 40 GB!!!!!!

Started by micRo, 02.11.2006, 22:40:38

« predchádzajúce - ïal¹ie »

micRo

kupim nejake HDD .. moze byt 20 abo 40 najlepsie by bolo 40gb.. za rozumnu cenu :D :D :D
I just know one thing, I won't give up!!

micRo

tha co.. nikto nema na predaj HDD?
I just know one thing, I won't give up!!

Raleon

Quote from: micRo on  02.11.2006, 22:40:38
kupim nejake HDD .. moze byt 20 abo 40 najlepsie by bolo 40gb.. za rozumnu cenu :D :D :D

ja predam, za 2000. Je to specialne, utlmi hluk pocitaca (vlastne uz ani nevsimnes hluk pc, pretoze HDD bude hlasnejsi :) )

There is no such bad temper that can not be fixed with some good wine.

davhan

to radsej rovno do technickeho muzea dat  :)  sak kalkulacky za chvilu budu mat viac  :)     ....ach .. kde su tie casy niekolko 10MB  HD  :bananawrite:

Raleon

Quote from: davhan on  13.11.2006, 05:03:18
to radsej rovno do technickeho muzea dat  :)  sak kalkulacky za chvilu budu mat viac  :)     ....ach .. kde su tie casy niekolko 10MB  HD  :bananawrite:
jooj, a tie , co este nemali ani HDD, isli na 4,7 MHz, mali operacny system v 16K pamati, RAM mala 48Kbytov, rozlisenie na 256*192 bodov, 16 farieb, ako externa pamat , obycajna magnetofonova paska...
Hmm.. to boli casy.

There is no such bad temper that can not be fixed with some good wine.

mrkvy

PP06 rulez.. To bol prvy pc aky so videl.. :) som bol uneseny z teho.. (som mal 10 rokov) krasna zeleno-cierna obrazovka a tie uzasne hry..  :emot-dance: Sme to chodili zapinat este cez prestavku, aby nam to nabehlo ym dojdeme na hodinu...  :emot-LMAO: Kde su tie casy... :)
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D