• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

ekonomicky ples

Started by robie86, 22.11.2009, 04:06:54

« predchdzajce - alie »

robie86

caute, kupim listok na imatrikulacny ples ekonomov, ktory sa kona teraz v pondelok 23. novembra 2009 :) kontaktujte ma prosim na adresu: roberthanzen@hotmail.com dakujem :)

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

kOsTi

mozem ist s tebou hunto?  bq
:trestac:

robie86

nighthunter, potom neviem preco si tu napisal ? :)

hrmill

chce sa len pochvalit ze aj ked ma listky bude sediet doma :P
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

robie86

hunter, tak aspon nepoznas niekoho, kto by mal volny listok ?

nighthunter

1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

padre

ja mam tiez ale zuzitujem ho s frajerkou  :emot-dance:

robie86

ludia, este raz si poriadne precitajte co hladam !!! :) nemam zaujem o ludi ktori maju listok a nechcu ho predat, myslim, ze je to dost jasne z toho co som pisal

ApokalypS

ale im ide len o to jedno - spam.. :)
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

plexisklo

ked nezozenies skus ist na drzovku ,som sa tak dostal na medicky ples :D
I´ma kick open the door of the oval office an I´ma chop that motherfuckin desk in half - Byaaah!!
pwn

ApokalypS

ako si presiel cez kontrolu?
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

kOsTi

povedal ze dovedie zeny (a sak vies jaki su ekonomovia...) :D

plexisklo

sme dosli po zacati plesu,takze neboli take kontroly listkov :) sice sme nevedeli trafit do spravnych dveri co boli otvorene,ale ochotny vyhadzovac nas nasmeroval dnuka :D
I´ma kick open the door of the oval office an I´ma chop that motherfuckin desk in half - Byaaah!!
pwn

nighthunter

Quote from: kOsTi on  23.11.2009, 17:03:58
povedal ze dovedie zeny (a sak vies jaki su ekonomovia...) :D
:baaa: :baaa: :baaa:  :baaa: :baaa: :baaa:  :baaa: :baaa: :baaa:

kOsTi

nighthunter