• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Ebay + zahranicne e-shopy objednavanie

Started by Luk1, 06.11.2010, 19:43:57

« predchdzajce - alie »

Luk1

Sprostredkovávam objednávanie z eBay (ebay.com, ebay.co.uk, ebay.de).

Viem zriešiť objednávky aj z iných eshopov.

K výslednej cene vám napíšem presne za čo platíte, nie ako niekto, že si prihodí 15-20 eur a tvári sa ako top seller.

Prečo by ste mi mali veriť ?

1. Budete mať moje osobné údaje.
2. Chodím na tuke.
3. Kvoli pár eurám si nebudem robiť problémy.
4. Väčšinou mi stačí poslať 50-80% z celkovej sumy (aby som mal istotu, že to s objednávkou myslíte važne) a zvyšok až pri preberaní tovaru.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nebojte sa mi napísať. Rád vam poradím so všetkým.
Na cene sa vždy vieme dohodnúť.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ide zima treba nové boty, bundy atd. Takže ak si neviete sami zriešit, napíšte mi  br

Email: lukasmalik17 (zavinac) gmail.com
alebo PM tu na fore

Za slovensky narod bije mi srdce v hrudi.

Luk1

Quote from: v_oid on  07.11.2010, 20:35:57
Quote from: Luk1 on  06.11.2010, 19:43:57
Viem zriešiť objednávky aj z iných eshopov.

Vies mi zriesit objednavku z ae.com ?
vedel by som

PISTE PM na fore alebo na ICQ, nespamujte mi temu

domino3d

tak ako je to nakoniec, pojdes preto aj na colnicu? a vybavovacky kolo toho riesis tiez ty?

edit: a este ked je tam ze cez fedex alebo ups ci jaku gutu posielaju, ty vybavujes?
vivat academicus

Viper_No1

3 zasady do zivota:
"Skutocne mudry muz nikdy neskace roznozku cez chrbat jednorozca."
"Nepi rano kavu. Nebudes moct cele doobedie zaspat."
"Mylit sa je ludske, ale naozaj nieco zamotat je mozne len pomocou pocitaca."
+bonus: "Nikdy nejedz zlty sneh!"

Luk1

s tym clom je to dost o nahode, to ze ti to zastavia je imo dost smola a este z ebayu,

no kedze to objednam nasvoju adresu tak ano pojdem poto aj na colnicu

Viper_No1

a kolko vlastne za to chces?? cca
ci sa mi oplati vobec pisat ti :)
3 zasady do zivota:
"Skutocne mudry muz nikdy neskace roznozku cez chrbat jednorozca."
"Nepi rano kavu. Nebudes moct cele doobedie zaspat."
"Mylit sa je ludske, ale naozaj nieco zamotat je mozne len pomocou pocitaca."
+bonus: "Nikdy nejedz zlty sneh!"

Luk1

Quote from: Viper_No1 on  19.11.2010, 06:55:01
a kolko vlastne za to chces?? cca
ci sa mi oplati vobec pisat ti :)
daj link na nieco co by si chcel, ja ti poviem cenu a ty poviec ci hej abo ne

domino3d

uz niekto objednaval od tohto cloveka?
vivat academicus

dEVIANT

Quote from: Domino3D on  01.12.2010, 17:00:54

uz niekto objednaval od tohto cloveka?

Ja...všetko max. spokojnosť, či riešiš najky, mikiny, vibrátori, granáty, ovocie, zeleninu. Feedback ++
Nie je nič nákazlivejšie ako rozhodný a presvedčením sa vyznačujúci život.

bubo

Quote from: Luk1 on  19.11.2010, 04:34:24
s tym clom je to dost o nahode, to ze ti to zastavia je imo dost smola a este z ebayu,

no kedze to objednam nasvoju adresu tak ano pojdem poto aj na colnicu

vobec to nieje o nahode.. treba si to nastudovat. ak to je z europy, tak neplatis nic, ak to nieje z europy, tak ak to je pod nejaku cenu (neviem presne, dajme tomu 20e), tak nic neplatis. Ak to je nad 20e, tak oni maju svoje tabulky na to ze kolko % zaplatis clo.. myslim ze 19% je zaklad, a ak to je napr mobil tak ti pridaju este dajme tomu 10%, ale presne cisla fakt neviem.

edit: este jedna vec.. uz sa nechodi na colnicu pre tovar ako kedysi. Teraz ti zavolaju domov/poslu list ze mas tam balik, a ze mas poslat na ich adresu vsetky doklady o kupe (cena a tak), a oni to o par dni poslu balik na dobierku s cenou cla.
:puf:

hardest

Quote from: bubo on  31.12.2010, 02:44:05
vobec to nieje o nahode.. treba si to nastudovat.

je to aj o nahode :) ... nedavno som objednal jednu drobnost, ktora vsak stala cez 100$ z HongKongu a na colnici mi to nestopli, prislo mi to rovno domov ... pritom ta hranica, do ktorej sa dph ani clo neplati je tusim 22€ alebo tak nejak (a 100$ je podstatne viac) .... potom som si zas nieco objednaval co stalo cez 50$ a tiez mi to nestopli na colnici ... atd. stalo sa uz viackrat ... kedze nikto z tych cinanov nepise na obal balika realnu cenu, tak na colnici to asi stopuju podla velkosti alebo vahy alebo neviem podla coho, ... kedze nevedia realnu cenu toho co je vovnutri balika

a pre balik sa chodi na colnicu .. je to totiz rychlejsi sposob ako sa dostat k tomu baliku ... ale ak to mas daleko da sa vyuzit aj ta moznost ze posles oscanovane potrebne doklady mailom