• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Medicínska informatika

Started by Agamemnon, 27.09.2008, 20:21:23

« predchdzajce - alie »

Agamemnon

je to otvorené? ná to niekto? ak áno, tak kedy to je, pls?
All code is crap.

42

Johny Bravo

utorok je o 9.10 .. siedmi sme tam

Agamemnon

All code is crap.

42

Johny Bravo

vraj bude stale niekto iny..

Agamemnon

All code is crap.

42

Ing.Veduci

Co bolo, to bolo. Terazky som Ing.Veduci
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

Agamemnon

je to predmet siemensu... oni majú zopár medicínskych projektov... a náplň tohto predmetu je nejaký úvod ku tomu, alebo ako by som to nazval... medicínske štandardy (DICOM), nejaký soft používaný siemensom (ClearCase a pod.) a pod... aspoň podľa toho, čo som čítal anotácie, lebo predmet nemám... plus učia ho ľudia zo siemensu (aspoň čiastočne)...

viac budú vedieť povedať asi tí, čo ho aj majú :)

tak niečo takéto :)
All code is crap.

42

psicho

keby bol za dajaky kredit (4-5 :D :D :D) tak by som si ho hned zapisal :)
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

ywetka

Quote from: Agamemnon on  14.11.2008, 22:33:44
je to predmet siemensu... oni majú zopár medicínskych projektov... a náplň tohto predmetu je nejaký úvod ku tomu, alebo ako by som to nazval... medicínske štandardy (DICOM), nejaký soft používaný siemensom (ClearCase a pod.) a pod... aspoň podľa toho, čo som čítal anotácie, lebo predmet nemám... plus učia ho ľudia zo siemensu (aspoň čiastočne)...

no clearcase so samotnou medicinou ani medicinskym softom nema nic, preco sa to potom v ramci neho uci? :P
~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.

Agamemnon

Quote from: ywetka on  09.02.2009, 22:03:02
Quote from: Agamemnon on  14.11.2008, 22:33:44

no clearcase so samotnou medicinou ani medicinskym softom nema nic, preco sa to potom v ramci neho uci? :P

tipnem si :) lebo ho používa siemens v medicínskych aplikáciach (asi aj iných, nvm) a imo je ich cieľom zopár ľudí prilákať ku sebe s už istým základom :) ani v-model a testovanie nie sú medicínske veci, a čo mi niekto hovoril, tak to tam preberali (?)... a pod. :)

btw... prečo si otvorila pol roka starú tému? prekvapilo ma to :)
All code is crap.

42

ywetka

otvoril ju psicho, tak som si ju pozrela, ze o com to je.
~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.

Agamemnon

jaj, aha, prepáč :) jeho som prehliadol :)

sorry psicho :)
All code is crap.

42

nighthunter

vynimocne prispejem aj ja
kamarat robil s tymito vecami celkom zaujimave je to
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

psicho

kym nemusis pisat testy na komponenty ktore vyuzivaju syngo :D wuaaaaaaa :D: :D :D :D :D
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

Agamemnon

Quote from: psicho on  10.02.2009, 20:58:22
kym nemusis pisat testy na komponenty ktore vyuzivaju syngo :D wuaaaaaaa :D: :D :D :D :D
lol :D
All code is crap.

42

ElMino

Quote from: psicho on  10.02.2009, 20:58:22
no syngo rulezz.  bu a presne tak, clearcase pouzivaju v siemense. tiez mi to tak pripada ako nabor do siemensu.
Co ma nezabije, to ma posilni. Len aby som koli skole neupadol do trvalej komy.

Agamemnon

ja som to automaticky bral ako nábor do siemensu :) však aj siemens mal na starosti ten predmet :)
All code is crap.

42