• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

Paralelne programovanie

Started by jim-beam33, 21.09.2011, 23:19:39

« predchádzajúce - ïal¹ie »

pinderko

2/8 cize 2 zadania (4,5) v 8 tyzdni

dissipator

Quote from: Havran on  21.10.2011, 01:48:48
Quote(v mojom pripade cca 30 stran 8 pismom)
u mad ?
7 zadani - 42 stran aj s popisom

Este lepsi pristup (pre ludi, ktori pracuju vo Visualku) ako pouzivat "bat-ko" na spustanie je spustat mpiexec rovno z VS. (vid. screen) Spustajte nasledne Debug > Start without debugging  (Ak date "start debugging" tak vam bude papulovat, ze mpiexec nie je prelozeny s debug info)

Ak chcete debuggovat vas program priamo Visual studiom, tak si na zaciatok do kodu pridajte scanf (ak debuggujete 1 proces) alebo nejaky napr. 30 sekunovy delay pre n uzlov (treba mat potom otvoreny projekt tolko krat, kolko instancii programu chcete debuggovat) a najdite si svoj beziaci proces v hornom menu: Debug>Attach to process.
Ak mate dobre umiestnene breakpointy, tak objavenie primitivnych chyb (ktore su najcastejsie) sa pre vas stane vyrazne jednoduchsie.

happy coding   :thumbs-up:

Faust

Ludia, my co mame s Vaclavikom, je pravda ze ak sme odovzdali prve 3 zadania tak uz mame minimalny zapocet isty?
This is an invasion of PostHumus!

gabikke

Neviete ake je helso na moodle-ovi na tento predmet? Vdaka.

kilomassa

Quote from: Faust on  04.11.2011, 19:09:35
Ludia, my co mame s Vaclavikom, je pravda ze ak sme odovzdali prve 3 zadania tak uz mame minimalny zapocet isty?
ee

ropman

ta vravel ze hej, ale daval len 10 bodov co na zapocet sa mi zda ze nestaci tak ja ti neviem bratu

jardo

ako su rozdelene vlastne body na zapocet?

feistory

Moze mi niekto polopate vysvetlit o co ide v zadani 5? Nejak nemam sajn co a ako mam robit.  :ohmigod:

markus

mam dotaz k tym, co robia pp pomocou WMPIEXEC
Skusal niekto prikaz
scanf("%d",&vyber);
lebo v momente ked tam hodim tento prikaz tak sa mi vykonavanie sekne a nevypisuje mi nic dovtedy ani nic nepomoze ked zadam naprazdno ... ma s tym niekto skusenosti resp. vyriesil to niekto inak?

dissipator

Ked to spustas cez frontend wmpiexec, tak akym sposobom si predstavujes, ze ti to vykona citanie zo std vstupu ? Ak pracujes len s jednou instancou (uzlom), tak staci ak zaskrtnes "run in separate window" a program sa ti spusti v novom cmdline okne.

jardo

zadania 6 a 7 sa odovzdavaju az dalsi tyzden?

drtic

Skupiny Ing. Cajkovskeho odovzdavaju v 11.tyzdni.

domino3d

skupina dnes o druhej ma cviko?
vivat academicus

radix

domino3d

vivat academicus

radix

domino3d

vivat academicus

pinderko

bol niekto na prednaske? co bolo?

ma niekto mail na klimeka, lebo spominal nejaky mail na serveri cnl

jardo

Quote from: pinderko on  02.12.2011, 03:38:16
bol niekto na prednaske? co bolo?

ma niekto mail na klimeka, lebo spominal nejaky mail na serveri cnl

klimek@cnl.sk

piton

na prednaske? absolutne nic... len nejaki T-systemaci si robili kampan... zabitych 20 min. casu :-/
"Iba život, ktorý žijeme pre ostatných, stojí za to." - Albert Einstein

lorddoom

zdar, kto ma cvika u klimeka, uz ma niekto zapocet zapisany ? alebo kedy hovoril ze ich bude davat ? dik

pinderko

Quote from: lorddoom on  04.12.2011, 17:21:51
zdar, kto ma cvika u klimeka, uz ma niekto zapocet zapisany ? alebo kedy hovoril ze ich bude davat ? dik
vravel ze najskor v nedelu si na to sadne...a do 9.12 musia byt zapocty...takze ma este cas

pinderko

sice som ja pisal ze do 9.12 ma byt zapocet v maise ale ja ho tam stale nemam...je na tom este niekto ako ja?

slax

ja tiez este nemam zapisany .... s cajkovskym som mal