• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Zapis do rozvrhu - Leto

Started by zerg1986, 24.01.2011, 19:45:24

« predchdzajce - alie »

zerg1986

To ocom je ten zapis ? :D dovolilo mi to si zapisat az jeden predmet ... Este aspon jeden by mohlo  ;D
Co Boh spojil, to clovek nerozdeli. Co sme mi rozobrali to ani Boh nespoji

johnyo13

myslis do zapisat do rozvrhu? lebo mne nejde nic, kedze OP je iba prednaska a na Spolocenske vedy sme sa (aspon na bakal. studiu) nezapisovali..
☼Ѿ☼ ... ☼Ѿ☼

trek

mne islo v pohode zapisat na spolocenske vedy

SirMephisto

:) no ja mam vsade Momentálne neexistuje voľná rozvrhová jednotka. :) takze nekomentujem :D

lada

otazocka, neviete kedy bude ta prednaska z OP?

zerg1986

Obch. pravo je len prednaska, ale ked si ju chcem zobrazit v mojom rozvrhu - tak by som si ju tam najpv mal zapisat, sakra (naco tam davali nejake obmedzenia!?) :D a Druhy predmet co mam je timova praca .. tam som sa zapisal bez problemov :)

McLarenPP

mne to vyslo na pondelok 10:50 sociologia podniku + prednaska z obchodneho prava v stredu 7:30. Skoda ze sa to neda zosuladit do jedneho dna, ale pravdupovediac ani som nic take necakal.

zerg1986

Obchodné právo - Streda 7:30 az 9:55
L9-B_P25
JUDr. Mária Girmanová Homzová
P

stiahnute z : http://maisportal.tuke.sk/portal/rozvrhy.mais

Eghinka

to je vazne z op iba prednaska? :D za 6kr...ale nebude povinna ze ne :D

ApokalypS

tak to bude zas take cosi ako sme mali estetiku, etiku, ci nie?
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

kOsTi

asi bude povinna ked nic ine nie je :)
:trestac:

ApokalypS

http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

trek

matko svata...prednaska o 7:30 a este trojhodinovka  :ohmygod:

zuzanka

heh, momentalne neexistuje volna rozvrhova jednotka....ani na obchodne pravo :D  ti, co mate efekt.soc. komunikaciu, podarilo sa vam zapisat?
Byt mŕtvy, nebyť.....je sladké preto, že je to omnoho viac než spánok, je to mier, upokojenie, koniec bolesti a trampôt; ale túto vrcholnú slasť, akú možno ľudskému tvorovi dopriať, mŕtva bytosť už neprežíva, necíti.

Tanka

hmm nejake divne to je mne nejde zapisat vobec nic resp v casti zapis do rozvrhu mi ani nezobrazi letny semester. Stalo sa dakomu daco take?
Mam to brat tak ze ked nemam letny semester tak tam ani nemusim chodit? :D

pepco

no uz to fici :) na chvilu zablokovali prihlasovanie

Eghinka

mais ako tak 'fungoval' skoro hodinu? zazrak? :-D

ApokalypS

v letnom asi netreba toho vela zapisovat ani inym rocnikom

ppt

Dlho mi tam zobrazovalo zimny semester, ale nedalo sa nikde kliknut. Teraz sa mozem odhlasit z BPS v zimnom semestri. Kus divne, ze sa mozem odhlasit z uz absolvovaneho predmetu :D
Uz tam mam vsak aj moznost vybrat letny semester ale nemozem si nic zapisat. Vraj "Momentálne neexistuje voľná rozvrhová jednotka.".

Viper_No1

z toho obchodneho prava asi nebudu cvika.. ci?
3 zasady do zivota:
"Skutocne mudry muz nikdy neskace roznozku cez chrbat jednorozca."
"Nepi rano kavu. Nebudes moct cele doobedie zaspat."
"Mylit sa je ludske, ale naozaj nieco zamotat je mozne len pomocou pocitaca."
+bonus: "Nikdy nejedz zlty sneh!"

pepco

Obchodne pravo iba 3h prednaska, a dalsi predmet zo spolocenskych, ktory ste si vybrali zase iba 2h cviko :) to je vse

d3xter

uz sa da zapisat aj prednaska z Obchodneho prava  ;)

puq

inac ten dalsi predmet sa asi zapisovat nebude ne? vypisu sa len terminy kedy su cvika pre dany predmet tak jak to bolo predtym?

trek

no ja mam zapisanu etiku normalne...ale mozno to zavisi podla predmetu

pepco

nj Podnikatelska etika sa normalne zapisovala, sice len 2 moznosti su :D ale predsa