• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

TSWP-II

Started by sri, 20.09.2010, 18:24:15

« predchdzajce - alie »

sri

Zdravim, ako bolo na prvom cviku o 7.30 s Ing. Csaba Szabó, PhD.?  Nejake dolezite info? Robil prezencku?
Nejak som nezvladol ranne vstavanie v 1. skolsky den  :)

Padres

Ja som mal o 9.10 a tipujem ze to bolo rovnako ako na 7.30, prezencka bola, treba si vymysliet a robit projekt v skupine 2 az 4 ludi, buduci tyzden treba doniest studiu realizovatelnosti

sri

nejake blizsie info k projektu?

Eghinka

marian

treba porozmýšľať o projekte, ale štúdiu realizovateľnosti stačí robiť na cvičení (dúfam, že nevtipkoval, keď mi to hovoril)
za každé cviko podľa aktivity dostaneš max. 10 bodov

popko

Tento predmet nema prednasku v rozvrhu, pritom ma 6 kreditov, takze predpokladam ze nejake prednasky by mali byt. Viete niekto nieco blizsie?

ppt

Tento predmet nema prednasky vobec. Keby si si pozrel rozsah vyucby predmetu, tak by si to zistil.

Eghinka

aj tbis malo tolko kreditov a tiez neboli prednasky - nie je to nic neovykle :-) dalsi z predmetov urob isko a neotravuj :-D

popko

Quote from: ppt on  21.09.2010, 20:53:53
Tento predmet nema prednasky vobec. Keby si si pozrel rozsah vyucby predmetu, tak by si to zistil.
Dakujem, sylaby som hladal v MAISe, ale po 2 minutach cakania ma presla trpezlivost...

Michal102

Je zajtra cviko zo Sabom?

DeNaTuReMaN

V nedelu na obed budu krky

pepco

hm preco o 7:30 nie je? ...a my o 9:10 mame? :D

ApokalypS

to ho uz asi nezaujima :D
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

SSPPYY

Cviko o 7:30 nebude pre tych co nepridu  :P

ApokalypS

haa, nice ;D ciste dezinformacie sa tu podavaju
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

sri

vsetci sme chori, takze nebude

nebel

bol tam niekto :D?

Padres

Isildur

moze sem niekto napisat parametre pre connect na skolsky oracle server na javu? dakujem

Snow

Quote from: Isildur on  28.10.2010, 20:37:31
moze sem niekto napisat parametre pre connect na skolsky oracle server na javu? dakujem

login: (tvoje priezvisko)
password: (to iste=tvoje priezvisko)
retazec: orclbo2

lada

budu zajtra cvika rano o 9,10???? ja si tak pamatam ze ne, ale ne som si isty

pepco

zajtra cviko bude, hovoril ze v 11.tyzdni nebude :)

tatransky

pisete referaty?

pepco

tatransky

kazda absencka jedna prezentacia z dannej tematiky, alebo minus 10 bodov