• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Paralelné programovanie

Started by mishelka, 16.09.2010, 13:36:18

« predchdzajce - alie »

Dominico

je v stredu cvicenie s wassermanom?

puq

Quote from: Dominico on  28.11.2010, 19:05:31
je v stredu cvicenie s wassermanom?

malo by byt ved je 11.tyzden a odovzdavanie zadania

Padres

v tej dokumentacii ako robite bod A4 (hodnotenie efektivnosti)? To mame nakodit este klasickym sposobom a pomerat casy ci ako?

trek

nam bolo povedane ze straci par viet ku kazdej ulohe ako som to riesil :D

Padres

Quote from: trek on  29.11.2010, 22:04:40
nam bolo povedane ze straci par viet ku kazdej ulohe ako som to riesil :D
s kym mas?

ApokalypS

Quote from: eminkaa on  29.11.2010, 22:11:53
ku mne treba poriadne, ja som narocna.
ale mi s tebou cvika nemame :P
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

puq

to k tej dokumentaci k A2 a A3 co pisete? to ste nieco toho aj vyuzili v zadaniach? :))

kOsTi

co je na tom pravdy ze netreba mat poslednu ulohu?
:trestac:

sri

Quote from: kOsTi on  30.11.2010, 20:58:21
co je na tom pravdy ze netreba mat poslednu ulohu?
tiez sa to ku mne dostalo, ale neviem ci to plati aj u mojho cviciaceho (Chodarev) ?

kOsTi

nikto viac nic nevie? zaujimave :/
:trestac:

pepco

u Wassermanna nic takeho isto nie je :)

ApokalypS

podla mna ani u Chodareva.. ten to vsetko vysvetloval a predpokladam, ze ocakava aj zadania od nas

http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

ApokalypS

cize to plati iba u Eminky? alebo ani u nej a niekto si to iba vymyslel, lebo sa mu nechce riesit posledne zadanie? ;D

Eghinka

vcera nas na cviku s wassermannom bolo podivne malo - nezabudli ste na cviko? buduci tyzden to uz tahate iba na polovicny pocet bodov za zadania..to len pre info..a ked nic tak nic ;-)

pepco

poniektori sme boli Wassermanovi odovzdat skor, aby sme stredu nemuseli chodit kvoli tomu jednemu cviku :D kedze cely tyzden uz prakticky nic nemame okrem jednej prednasky KaMS pondelok

Rainman9

Quote from: Casso on  25.11.2010, 20:18:41
Uploadol by som moju dokumentaciu ale nakolko tam su aj zdrojaky tak to nespravim. ale nieje to nic tazke, staci tam napisat ku kazdemu tych 5 bodov, ku kazdemu zadaniu je to maximalne na jednu stranu (bez zdrojakov)
A nevedel by si to upnut bez tych zdojakov ? :)

Dominico

ako ma vyzerat dokumentacia pre wassermana? ... na cviku vravel ze vsetci vedia co tam ma byt ...ale ja som akosi zabudol  ;)

badi

ja som to rozdelil na
Uvod : popisane co treba robit + ake MPI funkcie boli vyuzite
Riesenie : ako pracuje dany program
Zaver : ako sa to vykonalo a zhodnotenie ze pri malych udajoch to nema zmysel to paralelne riesit z hladiska efektivnosti
Som rýchly ako Intel, lebo iba hádam, ale jedinečný ako AMD, keďže to viem aj zdôvodniť.

Sooloni

je tento (resp. dalsi) tyzden cviko (streda 12,30) u wassermana? +ako zhruba by mala vyzerat ta dokumentacia (rozdelenie, pocet stran)? dik

puq

Quote from: Sooloni on  06.12.2010, 04:00:28
je tento (resp. dalsi) tyzden cviko (streda 12,30) u wassermana? +ako zhruba by mala vyzerat ta dokumentacia (rozdelenie, pocet stran)? dik

no ja som sa ho pytal a cvika uz nebudu ked ma pamat neklame resp. ze ak si odovzdal tak uz netreba prist

danielmi

je tento tyzden cviko u saba ?
Subject: how women communicate with computer

Login: yes
Password: i dont have one
password is incorrect...

Login: yes
Password: incorrect

GrindMyAss

Quote from: danielmi on  06.12.2010, 23:46:42
je tento tyzden cviko u saba ?

neviem..ja nejdem...povedal ze staci ak sa mu posle dokumentacia..a potom v trinastom tyzdni sa budu riesit zapocty

Eghinka

vazeni a mili - co je pravdy na tom ze je 16teho 'povinny' predtermin? ;-)

pepco

asi tolko, ze fakt je to povinny predtermin :) pan Kollar sa vyjadril tak, ze viac ich nebude (teda bude este jeden potom, ale iba pre tych ktori budu mat vazny dovod preco neprisli na predtermin - nemocnica a pod.), takze tak

puq

a co sa tyka skusky tak to nie vobec tazke...za taky jeden den ci noc sa to da zvladnut vpohode