• Welcome to TUKE FĂ“RUM - FĂłrum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

TI opakovaný zápis

Started by sikik, 28.09.2010, 13:11:41

« predchádzajúce - ďaląie »

sikik

neviete niekto ako je to s Ti s uznávaním zápočtu? A či treba chodiť na cvičenia? Dik
If you're one in a million, there are six thousand people exactly like you.

Computers make very fast, very accurate mistakes.

ApokalypS

minuly rok to KoreÄŤko povoloval, ale tiez spomenul, ze sa vela veci pomenilo.. neviem ako je to tento rok
no ja osobne by som ti odporucal chodit na cvika ;)
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

libra

Ja mam take info, ze sa uz nemaju uznavat zapocty - vraj je to prikaz priamo od dekana...

roman5555

mne napisala Lalova toto :

QuoteZapocty sa neuznavaju. Ustupkom je uznamnie ziskaneho zapoctu v minimalnej
hranici.

tak ako to mam chapat ? uznavaju sa ? alebo nie ?

ApokalypS

uznaju sa, ak chces minimalny, co nieje vzdy vyhra
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

roman5555

ako v tomto predmete je to v podstate ale jedno :D ale suhlasim ze to nie je vyhra ale zasa lepsie ako keby si nemal ai ten :D :D

roman5555

teraz v 13 sa zapisuju aj uznane zapocty ? Vkuse vypisujem Lalovej a neodpoveda neviete kde sedi ? alebo ako inak by som sa s nou skontaktoval ? Mimochodom neodpovedal mi ani Korecko. Dik

sikik

Quote from: roman5555 on  13.12.2010, 05:42:16
teraz v 13 sa zapisuju aj uznane zapocty ? Vkuse vypisujem Lalovej a neodpoveda neviete kde sedi ? alebo ako inak by som sa s nou skontaktoval ? Mimochodom neodpovedal mi ani Korecko. Dik
takze lalova neodpisuje ani mne. Horsie, ze momentalne ju v skole nenajdes, lebo je niekde mimo. Isla niekde do zahranicia a ani neviem kedy pride. Lebo momentalne za nu zastupuje cvika korecko
If you're one in a million, there are six thousand people exactly like you.

Computers make very fast, very accurate mistakes.

drtic

Mala by prist v piatok. A podla mna lepsie osobne take veci vybavovat.

roman5555

no pisal som aj koreckovi a nic ziadna odpoved.