• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Kvalita a manazment softveru

Started by Gover, 20.09.2010, 17:01:09

« predchdzajce - alie »

pepco

no neviem, Samuelis hovoril, ze tie otazky su z prednasok, takze by sa tam mali nachadzat aj odpovede, ale zatial neriesim :) vypracujem az ked bude moj termin :D

trek

kedze to bude na mudli tak typujem ze k otazke budu aj nejake moznosti, ci?

pepco

jasne ze budu :) ja tipujem, ze tieto zverejnene otazky su skopcene z moodlu, kedze mnohe maju tvar "Ktore tvrdenia su pravdive..." a pri niektorych dokonca nie je ani z konca vymazana dvojbodka :D cisto moodle

trek

zerg1986

Pridal som vypracovane otazky (vsetkych 25) na mafove ftp. Vsetko okrem poslednej otazky je z prednasok. Nech Vam sluzi ;)... aj mne :D

PS: DOCX aj PDF obsahuju to iste
Co Boh spojil, to clovek nerozdeli. Co sme mi rozobrali to ani Boh nespoji

ApokalypS

80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

d3xter

vdaka :)

idem si to aspon precitat, nech viem o com je rec... :D

SirMephisto

mohol dat zajtra tu skusku skor :) nechce sa mi cakat tak dlho :D

zuzanka

jeeemine, sak bolo najprv na 9.00 skuska vypisana.... to im hrabka? zas cely den v kyblicku
Byt mŕtvy, nebyť.....je sladké preto, že je to omnoho viac než spánok, je to mier, upokojenie, koniec bolesti a trampôt; ale túto vrcholnú slasť, akú možno ľudskému tvorovi dopriať, mŕtva bytosť už neprežíva, necíti.

Padres

jak nezne napisane  :D
aspon viac casu sa naucit :)

sri

inak bude cisto moodle test? lebo som pocul nejake bludne reci (ale iba z 1 zdroja) ze mozno aj pokec so Samuelisom ... minuly rok vraj bola aj obhajoba nejakeho clanku ale my sme nic take nemali ... ale aj tak sa trosku bojim, predsa len som este do toho nepozrel :D

puq

pokec so samuelisom? to si robis srandu :D to je s nim mozne? :)

sri

zase to nemusi byt take zle ... pokial bude akceptovat taku formu odpovedi ake daval on na cviceniach ... ze opytas sa na "A" a on zacne rozpravat o "Ž" :D

dalcasian

- pokec  :D ... ved ja budem rad, ak nieco odklikam  :baaa:

pepco

co stresujete? bude iba test, uz to tu bolo x-krat povedane... minuleho roku skuska vyzerala inak, takze neberte ohlad na to co niekto povedal z minuleho roku

puq

naco si im to pisal? :D nech trochu postresuju ked to je uz taka lahka skuska :)))

kOsTi

ta idem sa na to uz kuknut teda :D
:trestac:

pepco

este skoro :D zahrajte si este predtym tuto hru, teda toto je iba video:
Angry Birds In-game Trailer

kOsTi

Killian

Je to aj na Androide a este aj zadarmo  :)...

pepco

ja mam verziu na pc :D na mobil som nehladal...

kOsTi

aha aha, o tom som zas ja nevedel, skusim :)

popko

Pls poradte
Nie je mi jasna odpoved na otazku V ktorej fáze vývoja programu vzniká štatisticky najviac chýb? Otazka sa tyka kedy vznika najviac alebo kedy je najdenych najviac? Ani v jednom pripade to neviem z toho grafu vycitat....

ApokalypS

jasne, ze kedy vznika najviac chyb.. kedy su najdene je jasne - pri testovani a to nastava az po implementacii
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/