• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

statnice

Started by Ing. nemtom, 11.12.2009, 17:00:26

« predchdzajce - alie »

libra

Vsak, mozno aj vedci raz "ozivia" dinosaurov ;)

Mar0sh

a zabrzdila sa na bakalarskych statnichach, kde sme nemali ziadnu :D

pUf

zacinam sa bat, a mam taky cudny pocit v brusku a aj niekde v zadocku :(
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

Ing. nemtom

som posraty jak panna pred prvym sexom :D
brix will be shat

Hue

psicho

a ja aj ing. mufovy :D
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

sogi

a swal teda spravil, hej? :)
----------------------------------------------------------------------------------
Why geeks like computers: unzip, strip, touch, finger, grep, mount, fsck, more, yes,fsck,fsck,fsck,umount, sleep.
----------------------------------------------------------------------------------

libra

spravili vsetci?

pUf

pokial moja inzinierska vedomost siaha, spravili vsetci :) cg all
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

psicho

read my blog> www.codemazing.com <read my blog

swal

hh dakujem dakujem:D..bolo to krute, ukrutne.. Je zaujimave ako dokaze jeden clovek zneprijemnit tak velku vec ako su statnice. Verim tomu ze zivot mu to raz oplati :)
Teraz ho uz mam celeho u riti aj stou jeho super koleginkou specializujucou sa na E posudky. Teraz uz len cakajte co za kiksik predvediem zase pri preberani diplomu:D

Ing.Veduci

Quote from: swal on  02.06.2010, 21:50:14
hh dakujem dakujem:D..bolo to krute, ukrutne.. Je zaujimave ako dokaze jeden clovek zneprijemnit tak velku vec ako su statnice. Verim tomu ze zivot mu to raz oplati :)
Teraz ho uz mam celeho u riti aj stou jeho super koleginkou specializujucou sa na E posudky. Teraz uz len cakajte co za kiksik predvediem zase pri preberani diplomu:D
nj .. esteze si nam ho pripomenul .. swal`s blooper :D:D:D
si paaaaaaan ;)
Co bolo, to bolo. Terazky som Ing.Veduci
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

bliky

:evica: cosi... ja som na to uz aj zabudol... :evica: