• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Kvalita a Manazment Softveru

Started by mishelka, 10.09.2009, 20:25:08

« predchdzajce - alie »

psicho

read my blog> www.codemazing.com <read my blog

paly-sk

Quote from: psicho on  12.12.2009, 00:10:57
bude pondelok cviko abo ni ?
samuelis hovoril, ze bude. len neviem, co nam chce este povedat? uspavanok uz bolo dost :D

joker

13-ty tyzden ma zapisovat zapocet do indexov...
a kto chce, moze si vyskusat prezentaciu svojho clanku...

psicho

aku prezentaciu ? :D :D :D vsak len diskusia bude o clanku, ni  ?

joker

Quote from: psicho on  12.12.2009, 20:07:58
aku prezentaciu ? :D :D :D vsak len diskusia bude o clanku, ni  ?

pokial viem tak ty ten svoj clanok co mas prirpavit mas aj odprezentovat - ci sa mylim  ?

Ing. nemtom

brix will be shat

psicho

Agamemnon

ak sa bavíte o skúške.. tak ústne, a bol pokec ku tomu článku... či už sa on pýtal, alebo človek aj sám rozprával ku tomu čo-to...
All code is crap.

42

psicho

ApokalypS

nie, na slovensku po slovensky ;D
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

petrushka

Odporucam zajst sa pozriet na moodle (heslo: softver) a pozriet si info o skuske.
Zaujimave veci su:
1. Skúška sa začína vykonaním testu v Moodle. Je potrebné odpovedať na 15 otázok za 20 minút.
Potom bude obhajoba dodaného článku v Moodle (týždeň pred skúškou má byť v Moodle).
Zoznam otázok v teste je v súbore:
"Zoznam otázok, ktoré budú v teste pred skúškou".
- otazky budu zverejnene pred skuskou??? (ten subor tam zatial nie je)
2. Upozornujem, ze, z kapacitnych dovodov iba 30 studentov sa moze prihlasit na dany termin (uz teraz je tam 33 studentov, system ignoroval kapacitu). Teda lutujem, iba prvych 30 moze prist na dany termin!
- uz je tam 42 studentov (kapacita nie je nastavena) - takze odporucam pozriet poradie prihlasenia
Mommy says I'm a special person no matter what the other kids say...

Frankie

btw.. vidíte v maise ten februárový termín? bo ja ne  :)

joker

Quote from: Frankie on  08.01.2010, 20:55:47
btw.. vidíte v maise ten februárový termín? bo ja ne  :)

Taky nie

Ing. nemtom

Quote from: petrushka on  08.01.2010, 20:31:21
Odporucam zajst sa pozriet na moodle (heslo: softver) a pozriet si info o skuske.
Zaujimave veci su:
1. Skúška sa začína vykonaním testu v Moodle. Je potrebné odpovedať na 15 otázok za 20 minút.
Potom bude obhajoba dodaného článku v Moodle (týždeň pred skúškou má byť v Moodle).
Zoznam otázok v teste je v súbore:
"Zoznam otázok, ktoré budú v teste pred skúškou".
- otazky budu zverejnene pred skuskou??? (ten subor tam zatial nie je)
2. Upozornujem, ze, z kapacitnych dovodov iba 30 studentov sa moze prihlasit na dany termin (uz teraz je tam 33 studentov, system ignoroval kapacitu). Teda lutujem, iba prvych 30 moze prist na dany termin!
- uz je tam 42 studentov (kapacita nie je nastavena) - takze odporucam pozriet poradie prihlasenia

ja som 40, potesi
brix will be shat

MKI

shit s musi ot byt clanok z tej kniznice to aby sa teraz clovek kvoli tomu zase do skoly trepal
www.mki.sk Kvalitne a lacne TONERY :)

Ing. nemtom

brix will be shat

Mar0sh

spravil uz niekto ten clanok? Nemohol by ho niekde zverejnit, aby som vedel, akym stylom ho mam napsiat?

MKI

hmm vam to cez to proxy funguje ?

DeeL

cez to proxy sa napajas len ak si zaroven v skole, teda musis mat skolsku IP a tak pouzit proxy... lebo proxy ta nepusti, pokial to nie je skolska IP

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

MKI

taze predsa len aby sa clovek do skoly trepal

nekonecno

vie mi, prosim vas, niekto vysvetlit ako ma to spracovanie clanku vyzerat? lebo podla moodlu som to nepochopil. akoze to si z celeho clanku mam vybrat jeden pojem a ten spracovavat nezavisle na tom clanku alebo ako? to ako naco potom mi je ten clanok, ked aj tak pouzivam google???
I do extend Student class and implement Developer interface ;)

manro

viete mi prosim vas niekto povedat ake je aktualne prihlasovacie heslo do KMS na moodli? pouzival som TE login a s novim nie som v ziadnom kurze... zacina na 'p'...
The Pumping Lema

Let L be any regular language that has infinitely many words. Then there exist three strings x, y, and z such that y is non-null and all strings of the form
  xynz  for n=1,2,3,...

are words in L.

hansik

manro

The Pumping Lema

Let L be any regular language that has infinitely many words. Then there exist three strings x, y, and z such that y is non-null and all strings of the form
  xynz  for n=1,2,3,...

are words in L.