• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Diplomova praca

Started by rolinPO23, 11.03.2010, 04:20:30

« predchdzajce - alie »

psicho

Quote from: petrushka on  07.05.2010, 05:55:09
to kedy napise na kolko % je praca originalna?

ti veduci posle mailom
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

Mar0sh

dufam, ze nie este dnes

vlado

nie nie, staci do 7.5. :D
Neskúšajte na mňa ťahy!
Pokiaľ je vám život drahý!
Neskočím vám na tie triky!
Ja nechcem ísť do sanitky!

libra

No, ludia. Ako ste dopadli? Podarilo sa vam to odovzdat na cas? Alebo vam predlzili termin odovzdania? Alebo klasicky TUKE pristup?

Ing.Veduci

Quote from: libra on  08.05.2010, 03:20:05
No, ludia. Ako ste dopadli? Podarilo sa vam to odovzdat na cas? Alebo vam predlzili termin odovzdania? Alebo klasicky TUKE pristup?
mne sa podarilo, ale pocul som, ze sa vraj bude dat aj pondelok, pre tych, co nahodou nestihli - ale to len tak JPP, takze nic oficialne, zeby ste na mna nenadavali potom  :)
Co bolo, to bolo. Terazky som Ing.Veduci
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

sogi

ja som odovzdal, vsetko v poriadku :)
----------------------------------------------------------------------------------
Why geeks like computers: unzip, strip, touch, finger, grep, mount, fsck, more, yes,fsck,fsck,fsck,umount, sleep.
----------------------------------------------------------------------------------

Mar0sh

potvrdenia o lic. zmluve potom mozete zaniest sl. Ivane Mackovej, sedi tam, kde kedysi p. Sidarova.
toto potvrdenie trebalo zaniest do 7.5.???
Pracu som zaregistroval, potvrdenie a zmluvu mam doma...dufam, ze to nebude problem...

libra

Jedna otazka ohladom toho clanku - co davate do Acknowledgment ?

libra

Aha.. predpokladam, ze je to nejaky projekt, do ktoreho zacleni tvoju pracu, nie?

ywetka

Quote from: eminkaa on  09.05.2010, 04:00:21
myslim, ze to sa tyka vsetkych tych clankov

urcite ano...
~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.

libra

bliky

Quote from: ywetka on  09.05.2010, 16:38:12
Quote from: eminkaa on  09.05.2010, 04:00:21
myslim, ze to sa tyka vsetkych tych clankov

urcite ano...

mne veduci (diplomovky) povedal, nech tam nedavam nic, len nech mu to donesiem v editovatelnom formate... :D

sogi

no tomu dotycnemu by som to just doniesol v zamknutom pdf...
Why geeks like computers: unzip, strip, touch, finger, grep, mount, fsck, more, yes,fsck,fsck,fsck,umount, sleep.