• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Diplomova praca

Started by rolinPO23, 11.03.2010, 04:20:30

« predchdzajce - alie »

psicho

ja nemam peniaze na lightscribe
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

puq

Quote from: eminkaa on  04.05.2010, 03:57:30
ale coby nie, prvaci to istia

:D psicho si moze dat inzerat...zrobim zadanie za lightscribe :D

Raleon

Quote from: BCAA on  04.05.2010, 00:02:41
Quote from: ywetka on  03.05.2010, 23:13:25
Quote from: psicho on  03.05.2010, 20:48:54
nemam , ta ze bude mixtape

no mojho frajera s rucne popisanym CDckom pred troma rokmi p. telepovska vyhodila s tym, ze nech si to ide dat spravit na amfik lightscribom, ze ine nechce ani vidiet ;)

"D ci pana tak pri takom dacom by som take nervy dostal ze by som to kruzidlom vyskrabal ten napis tam :D
Do teletety ?

Ale vsak, pokym nebolo lightscribe, ta nevadila fixka, teraz preco drbat takym detailom ?!

There is no such bad temper that can not be fixed with some good wine.

BCAA

Quote from: Raleon on  04.05.2010, 04:08:40
Quote from: BCAA on  04.05.2010, 00:02:41
Quote from: ywetka on  03.05.2010, 23:13:25
Quote from: psicho on  03.05.2010, 20:48:54
nemam , ta ze bude mixtape

no mojho frajera s rucne popisanym CDckom pred troma rokmi p. telepovska vyhodila s tym, ze nech si to ide dat spravit na amfik lightscribom, ze ine nechce ani vidiet ;)

"D ci pana tak pri takom dacom by som take nervy dostal ze by som to kruzidlom vyskrabal ten napis tam :D
Do teletety ?

Ale vsak, pokym nebolo lightscribe, ta nevadila fixka, teraz preco drbat takym detailom ?!

Nee do teletety :)  ja som pacifista

A uplny suhlas kym nebolo lightscribe stacilo fixkou  tak potom... :)  (uz len cakam kedy zapoti niekto ze chce pracu v srncej kozi :D)

paly-sk

ti co ste pisali pracu v texu, podarilo sa niekomu nahrat pracu do kniznice cez ten perfektny system?

psicho

ne, a preto som pracu pisal vo worde :D
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

Mar0sh

to je problem este aj s nahratim prace??? :(

paly-sk

Quote from: Mar0sh on  05.05.2010, 06:23:44
to je problem este aj s nahratim prace??? :(
by si sa cudoval... nejde nahrat ani originalnu texovsku sablonu s vyplnenym analytickym listom... proste system vypise, ze nebola pouzita originalna sablona

uz jak tak sa mi podarilo nahrat pdf vygenerovane texom a analyticky list som vymenil za ten z openofficu, ale potom mi vypisalo, ze praca neobsahuje naskenovany zadavaci list... jednym slovom uzas

Ing. nemtom

tak to aby som si prepisal do texu :D
brix will be shat

Mar0sh

A co je ta najblizsia buducnost? Este stale to tam nejde vlozit...hoci to kompilujem cez Xelatext, pise mi, ze som pouzival pdflatex a mam pouzit xelatex, ktory som aj pouzil

tristan

to ti nepomoze, problem je v pouziti mathptmx balika, musis to dat prec a potom analyticky list si vytvorit v M$ alebo OOo sablone, exportnut do PDF a vo svojej praci nahradit original analyticky za ten novy, + spravne usporiadanie stran a zozerie to, ALE ked vyhodis ten mathptmx balik, zmeni ti to fonty a aj pocet stran... Xelatex nie je riesenie, iba co errory narobi
...not good I hoped, not bad I thought...

Mar0sh

Takze je iste, ze to tam budem moct hodit vytvorene v latexu bez toho, aby som si musel pisat vlastnu sablonu a zozerie mi to (o par hodin)?

smate

Zdravim vas,

Prebieha modifikacia sablony, nova sablona bude dostupna niekedy zajtra (dnes je 5.5) v
popoludnajsich hodinach, nakolko v sucasnej je problem s nazvami jednotlivych
poloziek analytickeho listu.

S pozdravom

Ing. xxx yyy

Mar0sh

tomu sa hovori FEI TU KE :D vo stvrtok vecer ti daju sablonu a najneskor v piatok to ma byt odovzdane :D Mozem ist dat teraz zviazat pracu podla starej sablony? Podla novej sa to do toho piatka aj tak nestihne zviazat...

Ing. nemtom

bud rad ze novu nedaju v piatok na obed :D
brix will be shat

Ing.Veduci

Quote from: rhc on  06.05.2010, 02:09:24
no ale toto!
Lubor to sa Liberiovi velmi pacit nebude
:D
Co bolo, to bolo. Terazky som Ing.Veduci
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

paly-sk

tak to vyzera, ze ten kniznicny system je trosku viacej "buggy" jak som si myslel - zoberie aj -50 priloh aj 0.5 prilohy :D
http://files.flexisystems.sk/ETD.jpg

Ing.Veduci

Quote from: paly-sk on  06.05.2010, 03:23:42
tak to vyzera, ze ten kniznicny system je trosku viacej "buggy" jak som si myslel - zoberie aj -50 priloh aj 0.5 prilohy :D
-50 = 50 ukradnutych stran od dakoho :)
0.5 = nestihal dopisat, ta ma len polku prirucky :)
Co bolo, to bolo. Terazky som Ing.Veduci
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

vlado

Quote from: Bc. nemtom on  06.05.2010, 01:25:38
bud rad ze novu nedaju v piatok na obed :D
prvy krat som pisal do "supportu" minuly tyzden v stredu, potom uz konkretnemu zodpovednemu vo stvrtok a piatok, teda 3 maily. V pondelok som mu volal, vsetky tie maily (z mojho studentskeho TUKE konta) mal v spame(!), povedal, ze to da do poriadku, ze mi odpise na mail a ze da oznam na stranku, ze ako na to. Do stredy(dnes) sa zo spomenuteho nic neudialo, pred obedom som dostal informaciu, ze to bude pojazdne do 2  hodin a najnovsie to ma byt spojazdnene do stvrtka poobedia (rozumej urcite neskor ako 15.00 do kedy je mozne odovzdat zmluvu v UK). Vobec by ma neprekvapilo, ak by to bolo spojazdnene v piatok na obed a teda vsetci latexaci sa mozu ist pekne postavit do radu k vyplasenym tetuskam do UK. Hlavne ze sa vsetci tvaria priposrato z tej kontroly na plagiatorstvo a tato univerzita nie je schopna zabezpecit na cas funkcne a otestovane nahravanie prac do systemu!
Dalsi priklad skvelej organizacie TUKE!
Neskúšajte na mňa ťahy!
Pokiaľ je vám život drahý!
Neskočím vám na tie triky!
Ja nechcem ísť do sanitky!

domino3d

TUKE FEI MAIS
jedna velka piša
doplatia na to zas len studenti  ak:
vivat academicus

Raleon

cisloval si strany od konecneho cisla strany hlavneho dokumentu ?

paly-sk

Quote from: Raleon on  06.05.2010, 04:25:26
ee, kazda priloha zacina od 1. strany... ale viem, ze v bakalarke som pokracoval v cislovani

Raleon

Quote from: paly-sk on  06.05.2010, 04:28:23
ee, kazda priloha zacina od 1. strany... ale viem, ze v bakalarke som pokracoval v cislovani
Nie je mozne ze kvoli tomu mas -50?

paly-sk

Quote from: Raleon on  06.05.2010, 05:33:21
Quote from: paly-sk on  06.05.2010, 04:28:23
Nie je mozne ze kvoli tomu mas -50?
ale sak pocet priloh si zadavas ty sam do systemu, len som chcel zdoraznit to, ze system povoluje aj ine hodnoty ako kladne cele cisla...

tristan

Quote from: smate on  06.05.2010, 01:07:56
Zdravim vas,

Prebieha modifikacia sablony, nova sablona bude dostupna niekedy zajtra (dnes je 5.5) v
popoludnajsich hodinach, nakolko v sucasnej je problem s nazvami jednotlivych
poloziek analytickeho listu.

S pozdravom

Ing. xxx yyy

Snad nie som prilis naivny, ked predpokladam, ze rovnako ENG sablona bude nalezite opravena. :)
...not good I hoped, not bad I thought...