• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Zapis predmetov

Started by Ing.Veduci, 25.06.2009, 17:47:44

« predchdzajce - alie »

Eghinka

suhlasim s eminkou, rozvrh si nemame doniest, iba vypis predmetov, ktore sme si zapisali :-) a cojaviem ako prakticky stvrtaci by si us mohli sledovat vo vlastnom zaujme stranku fakulty na ktoru chcu ist a necakat ze im vsetko spadne pecene priamo pred nos....co nam trepu do hlavy us od prvaku  bu

psicho

kurnik sopa a ja teraz cez leto skoro stale sa stravujem v restike a tam mi to stale dalu uz upecene prednos, moe ta teraz co bude somnou v skole ? :(
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

Eghinka

tazka skuska zivota :-D

LM

Ake vsetkz dokladz je nutne si doniest na zapis?

teda myslim kde najdem formulare v zmysle na rodinne pridavky, neviem ci na nejake danove ulavy, a neviem co vsetko.

Nechce niekto napisat kto ma v tom vecsi prehlad?
Hardware: the parts of a computer that can be kicked.
- Jeff Pesis

Who's General Failure and why's he reading my disk?
- Anonymous

Internet is so big, so powerful and pointless that for some people it is a complete substitute for life.
- Andrew Brown

Eghinka

TradeMark

Ide sa vam lognut do MAISu? Chcel som si vytlacit ten zoznam predmetov ale vzdy mi pise neplatne udaje.
Pičoch jest veľo, ale nalivačoch malo!

ApokalypS

skusal si uz aj nove meno, heslo?
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

ApokalypS

no tak som skusil vytlacit ja ten svoj a cuduj sa svete, mam iba 54 kreditov,
pretoze ten skvely system nejakym zazrakom neakceptoval WebT.. pricom v systeme mi svietia, ze ich vybrate mam..
ja uz nicomu nerozumiem

http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

psicho

ApokalypS

praveze som pouzil.. stary ani mne uz nefunguje
alebo to patrilo TradeMarkovi?

buhehe

ja mam takisto 54kreditov.....mne zas chybaju pokrocile databazy

TradeMark

Kde najdem ten novy login? Beham po stranke fakulty ale vzdy ked kliknem na link tak ma to hodi opat na akutality.
Pičoch jest veľo, ale nalivačoch malo!

buhehe

na svojom tuke maili

valec

novy login by ti mal prist na tvoj tuke mail. skus tam pozriet...

ApokalypS

teda, ak si si ho samozrejme vytvoril

Tanka

asi maju s tymi predmetmi problem mne tiez neukazuju WebT ani pokrocile d a ani tswp jak pozeram nice :D

JCube

v pohode ja nemam nic akceptovane
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

psicho

nj ani mne neukazuje pokrocile K ani mierne M  a dokonca ani lightove P mi neukzauje, sakrriiissss :(

zapalkac

Fuha ako vidim, tak viacery mate problemy s vytlacenim predmetov. Mne zasa chyba po vytlaceni Windows server II. Ale vybrany ho mam. Najlepsie je, ze studije oddelenie ma ,,dovolenku,, koli zapisom a nereaguju

kOsTi

ja nemam nic akceptovane ale ked dam vytlacit tak su tam predmety (pekne coolovo po anglicky) ale nesu tam vsetky... problem je ze zajtra idem het a pridem az rovno na zapis... tuck fuke
:trestac:

ApokalypS

njn, tuck fuke

inac Taňka, skvely avatar ;D

Songoo

mam jeden neakceptovany , 27meho zapis,  studijne neordinuje 24.08.2009 do 28.08.2009, takze neaky plnohodnotne vytlaceny zoznam na zapis asi nezozeniem :) .

pepco

takze dnes nabehlo dodatocne kolo zapisu:

Aktuálne prebieha zápis študentov na predmety štúdia v 3. kole. Zápis je Vám k dispozícii.
    Poradie kola: 3
    Prístupné študentom: 25.08.2009 - 26.08.2009
    Výsledky budú uverejnené: 26.08.2009 - 26.08.2009

zostali uz iba 3 predmety, jeden lepsi ako druhy, ani neviem ktory si vybrat, kedze cez druhe kolo mi nepresielo TSWP :(
FŠS - Formálne špecifikácie systémov (6 kr.)    
PZaSP - Periférne zariadenia a styk s prostredím (6 kr.)
DaS_1 - Diagnostika a spoľahlivosť (6 kr.)

FEI NO MORE!!!

JCube

FSS...je to sice s hudakom ale je to vacsia lightka ako napriklad TI :D
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

zapalkac

Mne zrusili Windows server , Linux server , takze mam na vyber teoriu elektrom. pola a signalove procesory. to pre mna znamena, ze mam studovat to co nechcem. O tom je vysoka skola, ze studujem to co nechcem studovat? lebo som nedobrovolne prinuteny? .................