• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

teoria typov

Started by petrushka, 09.12.2008, 03:04:43

« predchdzajce - alie »

petrushka

je zajtra prednaska???
Mommy says I'm a special person no matter what the other kids say...

pUf

zaujimava otazka, keby si davala pozor a nebavila sa ako obycajne, cim davas najako ako si nevazis vyklad, tak by si vedela :P
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

petrushka

vies dobre ze som sa nebavila ale podriemkavala pretoze si mi povedal: NESPI :)

a teraz mi mozes dat aj normalnu odpoved. :puf: ja som to aj vedela len ja dost take veci zabudam lol

bliky

ano zajtra prednaska je... kedze na minulej povedala ze je to nase predposledne stretnutie... a kedze doposial boli len 3 prezencky a na prvej prednaske povedala ze budu 4 tak mi z toho nevychadza nic ine ako to ze sa zajtra ozaj oplati ist... ked pre nic ine ta aspon pre pdopis... :D

pUf

tak si sa bavila spankom, to je jedno.. neucta ako neucta! :P
a presne tak ako bliky hovori. tak je!
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

petrushka

ja za to nemozem ze som sedela sama a nemal ma kto drzat hore :( vidis nikto so mnou nechce sediet  ak:  :j_laugh:

pUf

sadni si ku pedelovi :D
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

jaros51

Jes cize po 12.00 nic ?? Fajne  :bananadance:

carin

nechce sa niekto dobrovolne odhlasit zo skusky z 13.januara????  bn

bliky

pochybujem, ale myslim, ze ked napises novitzkej maila abo pojdes za nou osobne s ty, ze si sa tam uz nezmestila a ze prave tento termin ti vyhovuje, tak mysli, ze ti problemy nebude robit... ona nevyzera nato, zeby cela niekomu robit problemy...

Mar0sh

Co sa ucite na skusku? Alebo ina otazka, co ma byt na skuske? :D

rolin21

Quote from: Mar0sh on  10.01.2009, 05:06:38
Co sa ucite na skusku? Alebo ina otazka, co ma byt na skuske? :D

ked si dobre pamatam, tak na 1. prednaske spominala, ze budu 2 teoreticke otazky + 1 priklad, ale nie som si isty .... a ucit sa jedine budem teoriu z prednasok + priklady co boli na cviku ..... tie jednotlive pravidla mame dostat na skuske ako tahak, pricom k jednotlivym pravidlam nebude uvedene nic, ze o ake pravidlo a pod.

bliky

cize, v podstate si ich treba kuknut tak, ci tak... ap

bliky

pre pana krala, to secko co je v tych slidoch treba na skuku...?! sak to jak TI... samy vzorec same pismenko, veta, dokaz a podobne, namam paru o com je rec...

CO SA VLASTNE TREBA UCITNA TU SKUSKU???

Hue

Ti sa neda s tymto porovnat. Ale ozaj, čo sa učite?

jaros51

Ja si kukam teda najma prednasky, no a ak zostane cas tak aj cvika kuknem, ale naozaj je to dost krkolomne niektore temy  :( shit.

bliky

Quote from: jaros51 on  11.01.2009, 23:48:08
niektore temy
???
chapem tak do 3 prednasky, potom sa straciam... a to som len na 6 este... od 7 tam je teorie a teorie... a tie vzorce... do ****

dufam, ze to zoberie minimalne tak "sportovo" jak genci, ked je to tiez volitelny predmet... :)

Mar0sh

ja som sa naucil zatial prve dve prednasky a presiel som na cvicenia :D

bliky

hardcore tie prednasky... a polku prikladov z cvik neviem o co slo mihaliymu...?!

bliky

"DO :j_lipsrsealed: AJ S TYM PREDMETOM..."  bu

ps: skorej vyhram tych cca 300.000.000,-SKK co je v jackpot-e, jak...

Mar0sh

uvidime, ako bude na tej skuske...neviem, co od nej mam cakat...este aj mys sa mi pokazila pri uceni...fungovat na tabulatore je nechutne, radsej s tym prestanem a idem sa vyspat :D

Ing. nemtom

pamatam jak na zaciatku semestra vacsina ludi co mala tento predmet hovorila ze to je najeasy predmet, ze kredity zadarmo, teraz sa mi nezda :D
brix will be shat

palo199

neboj po skuske opet nadobudnes ten pocit, Novicka chce davat dobre znamky ... viď: dnes bolo na skuske 12 ludi ked som dobre pocital,urobili vsetci, najhorsie pimenko bolo B aj to len jedno(teda co ja viem) ... takze netreba sa tak bat, Novitzka nie je Hudak ... a skusal aj Danko ... GL everybody

Mar0sh

u mna je najvacsie pozitivum dna, ze som si kupil novu mys a RAM-ku, okrem toho A-cka...

petrushka

no napiste ako to prebiehalo, ake boli otazky a pod. :)