• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

teoreticka informatika

Started by libra2, 06.10.2008, 18:28:15

« predchdzajce - alie »

ondY.ke

pridavam sa do E klubu... :D jejejeeee moreeeee
http://ondytown.myminicity.com/ - everybody support my town!!!! we build this city on rock 'n roll!!!!

rolin21

jj .. aj ja ja sa pridavam do klubu E - ako ELITA :D .... o algebrach som nemal ani ciarku a ani sa na ne nepytal :P

libra

Tak, aka je dnesna statistika? Kolko ludi nespravilo napokon?
Zda sa, ze pan Hudak z niecoho dostal rozum, nemyslite si? Alebo ho len niekto naucil pisat pismeno E?

ywetka

Quote from: libra on  13.02.2009, 03:57:58
Tak, aka je dnesna statistika? Kolko ludi nespravilo napokon?
Zda sa, ze pan Hudak z niecoho dostal rozum, nemyslite si? Alebo ho len niekto naucil pisat pismeno E?

ta on podla mna vzdy ku koncu skuskoveho hodnoti miernejsie... a navyse stvrtakov berie, ze su uz dost daleko na to, aby im teraz robil nejake vaznejsie problemy, sam sa tak vyjadril. cize ti, co si dali v lete fss nebudu isto lutovat ;) Vsetkym samozrejme blahozelam, drzala som palce  :thumbsup: a teraz sup do leta ;)
~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.

pUf

o tom by s tebou asi viaceri vedeli polemizovat
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

ondY.ke

Quote from: pUf on  13.02.2009, 05:01:19
o tom by s tebou asi viaceri vedeli polemizovat

asi tak...
http://ondytown.myminicity.com/ - everybody support my town!!!! we build this city on rock 'n roll!!!!

bliky

Quote from: ywetka on  12.02.2009, 20:03:06
Moi, olen Ivetka ja olen kaksikymmentäviisi vuotta vanha, olen insinööri ja työssä yliopistossa ja mieheni on työssä tietokonefirmassa. Asun Kosice myös kotoisin. Puhun paljon englantia ja ranskaa, opiskelen venäjää ja suoema - en puhu paljon suomea, mutta jo ymmäran vähan nyt.

dajaka madarcina ci co...?! ??? chytam sa tam akurat na Ivetka, ja a on... :evica: a tipujem, ze suoema je daco s finskom, bo to maju hokejisti na dresoch (suomi) ... :evica:

ps: ja viem po finsky tak akurat, ze mika hakinen, kimi raikkonen, ville peltonen, saku koivu, tania poutiainen a ville valo :evica:

bliky

aproppo, kolko ludi (cca) celkovo nema TI...?! ???

palo199

kolko ludi nema TI sa neda definitivne povedat lebo (aspon co vraveli niektori co nespravili) vypise Prof.Hudak este jeden termin teraz v ramci tych dvoch tyzdnov semestra co sa este moze skusat ... takze verim ze napokon budu mat TI spravene vsetci

bliky

Quote from: palo199 on  13.02.2009, 15:38:29
napokon budu mat TI spravene vsetci

tha okrem tych min. 5, co nemali zapich... :(

hlsman

Quote from: bliky on  13.02.2009, 15:15:53
ps: ja viem po finsky tak akurat, ze mika hakinen, kimi raikkonen, ville peltonen, saku koivu, tania poutiainen a ville valo :evica:

a Tarja Turunen!

pUf

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

ondY.ke

Quote from: hlsman on  13.02.2009, 18:24:28
Quote from: bliky on  13.02.2009, 15:15:53

a Tarja Turunen!

a Vesa Toskala a Miikka Kiprusoff...

ondY.ke

Moi, olen Ivetka ja olen kaksikymmentäviisi vuotta vanha, olen insinööri ja työssä yliopistossa ja mieheni on työssä tietokonefirmassa. Asun Kosice myös kotoisin. Puhun paljon englantia ja ranskaa, opiskelen venäjää ja suoema - en puhu paljon suomea, mutta jo ymmäran vähan nyt.

Ano, uz som pripravena, hehe :D

tak akoze teraz vazne... toto je fincina? ziadne slovnik nedefinuje moi a ani olen a ani dalsie slova :D ak to fincina je potom sutie slovniky na hovno!

ywetka

Quote from: ondY.ke on  13.02.2009, 19:38:05

tak akoze teraz vazne... toto je fincina? ziadne slovnik nedefinuje moi a ani olen a ani dalsie slova :D ak to fincina je potom sutie slovniky na hovno!

no to je ako v slovencine... fincina sa dost zlozito sklonuje, spajaju sa viacere slova do jedneho, pri urcitych tvaroch sa dokonca meni pocet hlasok, ci dokonca cela podstata slova a pod., to znamena, ze v slovniku najdes len neurcitky a zakladne tvary... akonahle je slovo vysklonovane a pod., smola, slovnik ho proste nenajde... ale som prekvapena, ze moi nenaslo, to znamena "ahoj". Olen nenaslo lebo to znamena "som". :) Ucit sa to, si vyzaduje fakt zelezne nervy alebo proste to, ze ta to bavi a neodradi  :)
A toto cele, to je strasne jednoducha fincina, lebo je to obsah prvych troch kapitol v knihe (preto su tam take smiesne zvraty, ale vela toho este fakt neviem, takze som pouzila len to, co tie tri kapitoly ponukaju :)), len vyzera to tazko :D

Preklad je:
Ahoj, ja som Ivetka a mam 25 rokov, som inzinierka a pracujem na univerzite (este nebolo slovo studujem), moj priatel pracuje v pocitacovej firme :D. Byvam v Kosiciach a aj povodom som odtial. Rozpravam dobre po anglicky a francuzsky, ucim sa rusky a finsky - po finsky este neviem dobre, ale uz teraz trosku rozumiem.

:D :D :D

psicho

read my blog> www.codemazing.com <read my blog

pUf

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

Ing. nemtom

brix will be shat

nighthunter

Quote from: ywetka on  13.02.2009, 20:06:06
Quote from: ondY.ke on  13.02.2009, 19:38:05

no to je ako v slovencine... fincina sa dost zlozito sklonuje, spajaju sa viacere slova do jedneho, pri urcitych tvaroch sa dokonca meni pocet hlasok, ci dokonca cela podstata slova a pod., to znamena, ze v slovniku najdes len neurcitky a zakladne tvary... akonahle je slovo vysklonovane a pod., smola, slovnik ho proste nenajde... ale som prekvapena, ze moi nenaslo, to znamena "ahoj". Olen nenaslo lebo to znamena "som". :) Ucit sa to, si vyzaduje fakt zelezne nervy alebo proste to, ze ta to bavi a neodradi  :)
A toto cele, to je strasne jednoducha fincina, lebo je to obsah prvych troch kapitol v knihe (preto su tam take smiesne zvraty, ale vela toho este fakt neviem, takze som pouzila len to, co tie tri kapitoly ponukaju :)), len vyzera to tazko :D

Preklad je:
Ahoj, ja som Ivetka a mam 25 rokov, som inzinierka a pracujem na univerzite (este nebolo slovo studujem), moj priatel pracuje v pocitacovej firme :D. Byvam v Kosiciach a aj povodom som odtial. Rozpravam dobre po anglicky a francuzsky, ucim sa rusky a finsky - po finsky este neviem dobre, ale uz teraz trosku rozumiem.

:D :D :D
no toto ze ivetka a kosice som rozumel aj ja

btw idem na staz do vaasy, tak sa asi zacnem ucit :DD
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

psicho

ja kde idem na staz ? :D moe neni mi dobre momentlnn  easi idem spat bo co :D jaaj idm na sax do RR clbuu :D :D :D
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

oxofon

boooya! a idem sa ucit ti :-/

ondY.ke

Raleon

Quotegl Cheesy kedy mate skusku? Cheesy

termin je vypisany na 26.2

There is no such bad temper that can not be fixed with some good wine.

bliky

??? to "len" tych 20 ludi co je na IS ide na opravak z TI, ci Hudak vypisal len 20 miest a zvysni maju smolu...?! ???

ywetka

Quote from: bliky on  18.02.2009, 04:29:54
??? to "len" tych 20 ludi co je na IS ide na opravak z TI, ci Hudak vypisal len 20 miest a zvysni maju smolu...?! ???

preco sa na to pozeras tak negativne? ber to tak, ze ti 20ti maju stastie, ved ten termin vobec nemusel byt vypisany...  bk a hned je den krajsi a pohar poloplny ;)