• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

teoreticka informatika

Started by libra2, 06.10.2008, 18:28:15

« predchdzajce - alie »

Raleon

bk
ta.. ale tu prvu stranu viem kvalitne  :D

There is no such bad temper that can not be fixed with some good wine.

ondY.ke

http://ondytown.myminicity.com/ - everybody support my town!!!! we build this city on rock 'n roll!!!!

Ing.Veduci

jedno piko, dva piki, tri piki...
psicho by ti poradil :D
Co bolo, to bolo. Terazky som Ing.Veduci
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

Raleon

Ing.Veduci

Co bolo, to bolo. Terazky som Ing.Veduci
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

mrtvyhubar

Nerád vto tu sviním on-topic príspevkom, ale vie niekto poradiť ako spraviť toto:"Zostroj algoritmus Dijkstra pre triedenie postupnosti použitím minimálneho prvku zostupne"?
Viditeľné škody na nábytku sú ťažko opraviteľné a kazia celkový vzhľad
bytu. Myslite na to pred tým než začnete búchať pesťou po stole kôli nefunkčnému zadaniu.
"Making new tables in real life is not as simple as CREATE TABLE in sql"

Raleon

pUf

pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

Ing. nemtom

neviem co stresuju, my sme o takom case na pive sedeli :D
brix will be shat

pUf

nj mne uz aj bavilo :D a potom co bolo v pc centre :D beep beep beep.. :D :D
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

Ing. nemtom

brix will be shat

psicho

hej hej teraz uz hej, keby si nemal tak by si picoval
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

Ing. nemtom

pisal som to aj pred skuskou
brix will be shat

ywetka

supis, Peta spravila u prof. na D! juchuuuu  bp som zvedava na ostatnych  :nervous:, drzim palceky velmi velmi... :hug:
~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.

bliky

jj, blahozelame setci...  :thumbs-up:

ps: a jak ostatni...?! ??? bo viem len o troch... D, D, Fx...

psicho

optimalny pomer...... zvysok asi Podstolom,Dakde Zapadnuty, nazachode, ARO

paly-sk

takze zatial, co sme boli pri koreckovi, tak sme mali traja FX a dalej neviem ako, ale hudak sa dneska cinil - ti co boli zatial pri nom, tak spravili bk

swal

este napiste otazocky ake boli? bq

Ing. nemtom

prave som to chcel napisat
brix will be shat

manro

Otazky boli presne rovnake ako minule (lahka skupina: Turingovsky riesitelne funkcie; tazka: Post...), kua, jasne ze som sa ine ucil... Vyskrtana teoria pri Koreckovi => FX

a inac mame dake echo co teraz? :D akoze v stvrtok tam pride 30-40 ludi a hura 3 pusti do 25 namiesto tych co neprisli a ostatny v piataku ci jak? Pytal som sa Korecka, ale mi nevedel povedat... Hudak sa jak vyjadril?
The Pumping Lema

Let L be any regular language that has infinitely many words. Then there exist three strings x, y, and z such that y is non-null and all strings of the form
  xynz  for n=1,2,3,...

are words in L.

Ing. nemtom

minule neboli turingovsky riesitelne funkcie, ale modifikacie TS
brix will be shat

psicho

10.2.2009, 26.11.2008
Dekan FEI TUKE povoľuje podľa §16, ods. (13) študijného poriadku TUKE skúšať (príp. získať klasifikovaný zápočet) za zimný semester 2008/2009 podľa potreby a kapacitných  možností (skúšajúci, miestnosti, bežiaci LS, ...) ešte dva týždne, t.j. do 6.3.2009.  Vypísanie ďalších termínov v priebehu týchto dvoch týždňov nie je študentmi nárokovateľné.

MKI

tak u korceka ja neviem styria piati sme spravili ? a u hudaka len dvaja nespravili,  neviem ci isto sedia pocty ked nie tak opravte :D ja idem oslavovat :D
www.mki.sk Kvalitne a lacne TONERY :)

Ing. nemtom

a bolo to tak ze lahsia skupina ku koreckovi?
brix will be shat

petrushka

ondy.ke co si dostal??? ozvi sa! :) [edit: uz viem uz som si precitala na facebooku]

a lahsia ako lahsia. podla toho co sa ti zda lahsie - otazka z minula: PKP atd. alebo z predminula: Turingovsky vypocitatelne funkcie atd. Obidve predsa uz raz skusal hudak a su teda povazovane za tazsie nie? lol :)
Mommy says I'm a special person no matter what the other kids say...