• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

teoreticka informatika

Started by libra2, 06.10.2008, 18:28:15

« predchdzajce - alie »

libra2

Sem piste vsetko ohladom TI...

A hned by som sa aj chcel spytat, ci nemate niekto tie knihy, co spominal na prednaske...

EDIT: bol som v kniznici, a tam su uz vsetky prec :(

petrushka

v skolskej? vo vedeckej by este mali byt...
Mommy says I'm a special person no matter what the other kids say...

bliky

bez knih to nepojde??? nebude stacit na skusku to co popise na prednaske???

ywetka

Quote from: bliky on  06.10.2008, 19:12:59
bez knih to nepojde??? nebude stacit na skusku to co popise na prednaske???

bude. ale v knihach je vsetko napisane velmi zrozumitelne a chape sa to lepsie ako z poznamok z prednasok. vrele tie knihy odporucam, je to to najlepsie, co mozete urobit, pozicat si ich.
~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.

LM

jj Gramatiky a jazyky je ocividne dost uzitocna kniha... vsetky priklady na cvikach su z tej knihy
Hardware: the parts of a computer that can be kicked.
- Jeff Pesis

Who's General Failure and why's he reading my disk?
- Anonymous

Internet is so big, so powerful and pointless that for some people it is a complete substitute for life.
- Andrew Brown

jarda512

Quote from: petrushka on  06.10.2008, 18:30:33
v skolskej? vo vedeckej by este mali byt...
... mali by ju mat aj vo verejnej kniznici ...

Agamemnon

na ti bola kniha aj v elektronickej podobe, mám pocit
All code is crap.

42

ywetka

Quote from: Agamemnon on  06.10.2008, 20:32:30
na ti bola kniha aj v elektronickej podobe, mám pocit

myslim, ze nebola. bol kopec inych, ktore boli viac menej o nicom a prave tato nebola. ja ked som robila TI, tak som ju pracne zhanala na nete, a potom som si ju aj tak pozicala vo vedeckej. (neplatena reklama: Vedecka kniznica je najlepsia kniznica na svete, kebyze neexistuje, tak sa unudim na smrt. Ziadna ina kniznica sa na nu nechyta (v ramci SK))  bp
~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.

Agamemnon

hmm... tak nič potom :)

jj, súhlasím, vedecká knižnica je super :)
All code is crap.

42

rolin21

ohladom tej knihy Gramatiky a jazyky .... na ftp (grand.dreamhost) som hodil jeden pdf dokument od spoluautora tej knihy .... prof. Ceska - Gramatiky a jazyky

libra

A nemate ju niekto vypozicanu? Potreboval by som ju na par dni (2-3), chcem si ju naskenovat...

Ing. nemtom

ja by som aj kupil keby bolo skade.. ale ne vytlacenu, ale original
brix will be shat

psicho

jaby som aj kupil ,keby dakto ponukol
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

DeeL

Quote from: Agamemnon on  06.10.2008, 20:53:43
jj, súhlasím, vedecká knižnica je super :)
tam este nemam login

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

Ing.Veduci

Gramatiky a jazyky / Ľudovít Molnár, Milan Češka, Bořivoj Melichar.
Bratislava : Alfa, 1987.
188 s.

https://aleph.lib.tuke.sk/F/FX38L3TC5RXMR6LPX3AT2A3HQI5BNUF8DBDIVTHM6JK5PMJ41B-02815?func=item-global&doc_library=TUK01&doc_number=000014961&year=&volume=&sub_library=TUKHL

Tak pekne sup-sup do kniznice :P (pre tych co tam nikdy neboli, tak je to vedla Auly Maxima :D )

volne su tie, kde nie je napisane nic v kolonke vypozicna lehota ... este 10 (!!!)
Co bolo, to bolo. Terazky som Ing.Veduci
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

rolin21

nechce sa niekomu tu knihu preskenovat ???

joker

ja som ochotny zaplatit, ked mi niekto doda zoskenovane...

resp. kto by bol ochotny zoskenovat, moze si povedat cenu, a kto by ju chcel, by sme sa mohli poskladat na nu ( predsa len to zoberie nejaky ten cas )

libra

Tak to je fakt skvele... Sme sa na tu knihu pozerali spolu s tou zenskou, co tam je, a tvrdila, ze uz nemaju ani jednu... Takze zajtra asi pojdem znova...
KUA

rolin21

Quote from: libra on  09.10.2008, 03:58:16
Tak to je fakt skvele... Sme sa na tu knihu pozerali spolu s tou zenskou, co tam je, a tvrdila, ze uz nemaju ani jednu... Takze zajtra asi pojdem znova...
KUA

ja som bol dnes v kniznici okolo obeda a v pohode som si vypozicial tu knihu ... mali cca 8-9 kusov este

mishelka

Quote from: eminkaa on  09.10.2008, 03:16:56
dneska som ju vypozicala... ked spojazdnim moje nove multifunkcne, tak preskunujem
juuuj supeeer :) potom prosim ta napis na icq ked budes mat, ak nezabudnes na mna :) :emot-prettywink: :emot-dance:

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

Ing. nemtom

ja som si ju neska tiez vypozical, bol som na prednaske, a ani za boha som v nej nevedel najst to co odznelo na prednaske, ste si isty ze je to ta spravna kniha? ci ta kniha je len na priklady?
brix will be shat

rolin21

to co odznelo na prednaske je v knihe Hopcroft, Ullman: Formalne jazyky a automaty

mishelka

kto ma tu knihu Formalne jazyky a automaty?? pdf, obrazky? vsetko dobre, len nech nemusim tolko pisat :)

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

BCAA

a nieje niekde v KE copy centrum co by to vedeli digitalizovat ?   bo som pozeral na nete ze su take pekne kopirky/scannery   co vedia v pohode knihu scenovat automaticky   ta take by bolo super bo tam ti v konecom dosledku moze byt fuk jedno aka je kniha hruba   no  a cenu by sme sa poskladali tolko a by sme mali elektronicku podobu :)

Ing. nemtom

bars hruba tj kolko stran?
brix will be shat