• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

teoreticka informatika

Started by libra2, 06.10.2008, 18:28:15

« predchdzajce - alie »

MKI

ja nijako nemal chut sa velmi bavit povedal som dve tri vety a posledna bola zjavne nestravitelna takze pridete nabuduce.... ale nervy mam este doteraz poriadne
www.mki.sk Kvalitne a lacne TONERY :)

swal

trosku sa zacal ponahlat :):) tolko katabolizmu co mi on sposobil od osmej do pol tretej pre 3minutove jednanie s hodnotou FX :j_huh: 12teho si tam svedske stoly berem bo nighaj si dava na cas:D:D...
Po niekolkorocnom testovani suplementov som zistil ze najefektivnejsi energeticky predtreningovy stimulant je "Hudak energy testosterone booster" ...Dnes som riane pokrutil zelezo v bucharni:D

bliky

no akoze "nonsens" dnes ta skuska... tak nespravodlivo rozdelene, ci uz teoreticke otazky abo priklady, to som ozaj necakal... samozrejme, ze som si sadol do tej tazsej skupiny, sak jak inak... a este jak vysiel Korecko a povedal, ze Hudak opravuje tu tazsiu skupinu, thak som mal 100 chuti sfleku odist, ale aj ked neviem preco som ostal...?!

otazky:
1. daco s rozhodnutelnostou a nerozhodnutelnostou a postovym problemom, popisat ho + zaradenei do ktorej spominanje kategorie patri...
- neviem, napisal som tam uvod, toto co eminka mala v poznamkach (thx to eminka), ze co to je, uviedol ten priklad co mala za tym... pytal sa ma k tomu este daco Hudak pri vyhodnoteni, ale nemam ani sajn co...!? :D
2. daco s 5 kapitoly z Hudakovych skrip o algebrach... nemam ani sajn, len viem, ze sa tam pytal na nieco s principom duality, tak som mu napisal tie 2 mudra vety co su niekde na zaciatku 3 kapitoly, ze co to je a este sa pytal na strategiu spracovavania dat, tak som mu napisal ze kedy a naco sa pouziva, tot vsio...
3. dokazat ze jazyk L={a^i b^j c^k|i<>j alebo j<>k} je nedeterministicky bezkontextovy...
4. sekv stroj z L1={a^i b^j} zostrojit L2={a^k b^l c^m}, pricom (i=>0, j>1, i<=k+l<=2i, 1<=m<j)...

na koniec mi tu skusku dal, akoze ozaj, tak ma prekvapil svojim pristupom k hodnoteniu (aspon teda mojmu), ze som nromalne nechapal...?! keby som sa mal sebakriticky dnes za svoj vykon ohodnotit tak sa sam vyhodim..., akoze priklady som mal full... ale teoriu som nemal sajn, co pisat... pisal som len tak, co ma napadlo bludy, daco kamos za mnou mi poradil a podarilo sa... som happy :) :) :)

Ing. nemtom

ta potom hudaka asi pocas obedu postihla nejaka trauma abo co :D asi mu nechutilo
brix will be shat

hlsman

jaj ludia, chapete? 2 dni som sa ucil a u hudaka C 71, este ma pochvalil ze sa somnou dobre diskutuje :D

gf

rolin21

Quote from: hlsman on  04.02.2009, 05:18:38
jaj ludia, chapete? 2 dni som sa ucil a u hudaka C 71, este ma pochvalil ze sa somnou dobre diskutuje :D

gf

stastny to clovek .... z coho a co vsetko si sa ucil za tie 2 dni ?? :D

Ing. nemtom

Quote from: hlsman on  04.02.2009, 05:18:38

gf

respekt, si frajer :D
brix will be shat

ywetka

tak vidite... vacsina tych vasich vyplakavani, p**** a hysterickych patetickych vylevov bola zjavne dost prehnana a navyse celkom neopodstatnena... ale nic nehovorim, take veci sa clovek uci az postupne ;)
~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.

hlsman

skor polozte otazku co som sa neucil :D

presiel som si TS, uzaverove vlastnosti tak naoko, nieco z toho zaciatku co pridruzene zobrazenia, a prvych 20 stran zo skript algAlgoritmy_final.. sekvencne som preskocil a PKP som vedel :D a PKP som mal teoreticku otazku, sekvencne bol priklad, kde mi dal otazku ze ako je definovany sekvencny stroj.. tak som si povedal, ok pridem na buduce, ale on mi zacal vysvetlovat, presli sme od konecnych automatov cez chomskeho hierarchiu jazykov k cfg a reg. jazykom, uzaverove vlastnosti jazykov az nakoniec k sekvencnym strojom, tak v celku zaujimava debata (aj som rozumel o com sme diskutovali). doslovne a hlavne uprimne som mu povedal na niektore veci (napriklad pravidla pre cfg alebo reg jazyky) ze to si nepamatam, on nato ze ako si to mozem nepamatat, nastastie sme sa prehupsli niekde dalej co som uz ako tak vedel

nakoniec som mal d69, povedal ze ci si to nechcem ist opravit, ze mi tu znamku 'uchova'. opat som bol uprimny, nie nechcem si prist opravit, nech mi zapise D 69, som uz psychycky vycerpany a chcem mat prazdniny, oddychnut si.. pripisal  mi 2 body a cau parky. pekne som podakoval samozrejme..

vlk ostal syty aj koza cela :D

- rip, com si taky glupy?
- neznam, to prosto scejsce

kthxbb

Ing. nemtom

brix will be shat

pUf

Quote from: ywetka on  04.02.2009, 06:23:47
tak vidite... vacsina tych vasich vyplakavani, p**** a hysterickych patetickych vylevov bola zjavne dost prehnana a navyse celkom neopodstatnena... ale nic nehovorim, take veci sa clovek uci az postupne ;)

spytaj sa tych, co mali tahsiu skupinu a opravoval im hudak
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

ywetka

Quote from: pUf on  04.02.2009, 20:01:58
Quote from: ywetka on  04.02.2009, 06:23:47

spytaj sa tych, co mali tahsiu skupinu a opravoval im hudak

o tom viem tiez, moja segra mala tak a rozhodne nemozem povedat, ze by sa nervovo zrutila den pred... ;)

pUf

ja mozem povedat, bez ujmy na vseobecnosti, ze nikto sa nervovo nezrutil :P a peta je znama svojim pristupom :P
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

Ing. nemtom

keby som bol v druhej skupine tak by som patril do mnoziny nervovo zrutenych, ta mnozina by mala kardinalitu 1
brix will be shat

MKI

myslim ze keby ludom nezalezalo co snimi bude dalej na skole tak uz davno sa dozvie co si kto onom mysli ... ak to nahodou uz nevie :)

pUf

jj to sme riesili so psichom
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

MKI

prave pozeram ze mi tma napisal do is student 47 bodov aj ked na papieri bolo nieco ine ...

Ing. nemtom

brix will be shat

nighthunter

Quote from: pUf on  04.02.2009, 21:41:08
jj to sme riesili so psichom
fakt som mal ist do toho kabinetu
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

pUf

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

Ing. nemtom

tak, som citil hovienko na 10m
brix will be shat

ywetka

Quote from: MKI on  04.02.2009, 21:39:22
myslim ze keby ludom nezalezalo co snimi bude dalej na skole tak uz davno sa dozvie co si kto onom mysli ... ak to nahodou uz nevie :)

coby nevedel, ale ma na salame... inak sa na tejto skole ani neda, cloveku zhrubne koza ci chce, ci nechce, vidim to aj na sebe.
ci myslite, ze keby mu to teraz niekto povedal, tak je z neho psychicka troska? :D I don't think so, ale mozte skusit  ap

psicho

a co mam napisat ? moe ale nemozem bo xem zapocet :D
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

Ing. nemtom

brix will be shat

bliky

aproppo, ktori ste si dali na leto "top-hudakovinu" FSS??? ??? (vraj nejakych 12 ludi bolo prihlasenych, thak cem poznat mena tych frajerov)