• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Technológie softvérových projektov-I

Started by psicho, 04.03.2009, 15:25:54

« predchdzajce - alie »

ywetka

jj mishelka tipuje spravne, ale budem v skole uz od takej deviatej, taze mozete prist prakticky kedykolvek od toho casu ;) miestnost este upresnim, ale predbezne sa dohodnime, ze moj kancel... keby daco, necham tam odkaz, ze kde presne ;)
~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.

smate

mohla by nejaka dobra dusa popisat priebeh skusky?
a ako bonus este dopisat otazky ake boli :)

vopred a z celeho srdca dakujem

sohnog

skuska ze je v poho...pisomna priprava a potom ustna u havliceho....ale skor by ma zaujimalo ci ma niekto nejake pomocne zdroje :D

mishelka

Your IP address 88.212.6.36 is already downloading a file. Please wait until the download is completed. :'( ja nic nestahujeeem :'(

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

jaros51

Teoreticky "skrateny" podklad je na adrese http://rapidshare.com/files/242007873/VYPRACOVANE_OTAZKY_M.zip .
Heslo: tswp
Pripominam nie je cele moja praca.   

jaros51

Quote from: mishelka on  08.06.2009, 05:11:45
Your IP address 88.212.6.36 is already downloading a file. Please wait until the download is completed. :'( ja nic nestahujeeem :'(

Ak ide o rapid mozno niekto z tovjej siete nieco z rapidu stahuje. Treba pockat a skusit neskor. Pripadne to moze byt daky skryty program tiez pokusajuci sa stiahnut nieco z rapidu. ??

mishelka

Quote from: jaros51 on  08.06.2009, 05:43:14
Quote from: mishelka on  08.06.2009, 05:11:45

Ak ide o rapid mozno niekto z tovjej siete nieco z rapidu stahuje. Treba pockat a skusit neskor. Pripadne to moze byt daky skryty program tiez pokusajuci sa stiahnut nieco z rapidu. ??
mne to nejde nikdy :(

pUf

pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

mishelka

kolko sa ucite na jednu otazku ludia? niektore su sakra velke...

jaros51

Quote from: mishelka on  08.06.2009, 07:24:25

Podla mna staci tak hodinka max mozno viac casovo. Ale sam budem rad ak vobec nieco
na skuske k tomu budem vediet - snad sa postasti. Aj ked... ja som tu skusku este neabsolvoval
nek sa vyjadria ucastnici co boli, ale ti asi uz kaslu na forum predpokladam.   ;D

mishelka

Quote from: jaros51 on  08.06.2009, 08:26:11
Quote from: mishelka on  08.06.2009, 07:24:25

Podla mna staci tak hodinka max mozno viac casovo. Ale sam budem rad ak vobec nieco
na skuske k tomu budem vediet - snad sa postasti. Aj ked... ja som tu skusku este neabsolvoval
nek sa vyjadria ucastnici co boli, ale ti asi uz kaslu na forum predpokladam.   ;D
no chcela som skor vediet kolko papierov, ale dik :))

pUf

jakych papierov? to co je papier? :o
ja sa ucim bez drog :D
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

mishelka

kolko stranok...

//more puf tota prdel :emot-LMAO:

mishelka

Quote from: eminkaa on  08.06.2009, 16:44:41
u mna cele vypracovanie malo 8 stran dokopy... vsetky otazky
cooooo? nemozes poskytnut? :)))

Ing. nemtom

opisala prezentacie :) neviem co stresujete :P havlicemu je to ajtak jedno, ajtak sa na nieco spyta a to nieco pravdepodobne nebude suvisiet s predmetom :D
brix will be shat

mishelka

ta ja som opisala prezentacie a mam 22 stran ty vole, chcem cosi kratsieee
a hej, havlice sa haluzne pyta, stylom hadaj na co myslim.. potom 10 minut pride hra zima-teplo a nakoniec ti povie nejaku totalnu blbost, co by ta v zivote nenapadla, ze na toto on myslel :D

Ing. nemtom

brix will be shat

mishelka

to nevadi, chcem eminkine poznamky a budem za ne velmi vdacna, pleeeeease  :embarassed: :emot-prettywink: :-*

petrushka

Quote from: mishelka on  08.06.2009, 17:30:31
to nevadi, chcem eminkine poznamky a budem za ne velmi vdacna, pleeeeease  :embarassed: :emot-prettywink: :-*

pripajam sa k prosbe, aj mna poznamky potesia :)
Mommy says I'm a special person no matter what the other kids say...

pUf

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

Ing. nemtom

brix will be shat

pUf

tvoje tvrdenie je bez ujmy na vseobecnosti alebo sa sa vztahuje len termin, na ktorom si sa zucastnil?
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

mishelka

pocula som, ze ak si mal u havliceho cvika, tak trochu drbe do dokumentov... ywetkinych ludi vraj nepozera do papierov...

Ing. nemtom

Quote from: pUf on  08.06.2009, 18:27:31
tvoje tvrdenie je bez ujmy na vseobecnosti alebo sa sa vztahuje len termin, na ktorom si sa zucastnil?

tvrdenie je platne a dokazane len v kontexte mojho terminu, ale to neznamena ze sa neda rozsirit za pomocou vseobecne znamych mechanizmov aj na ostatne terminy
brix will be shat

pUf

dokaz je predpokladam ponechany na citatela
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook