• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Stavba PCs

Started by Ing.Veduci, 02.11.2008, 08:26:45

« predchdzajce - alie »

MKI

Quote from: BCAA on  11.12.2008, 02:23:32
este taka poznamocka    nezabudnite poslat svoje referaty osobam na to poverenym :) (hlavne skupina co ma cviko v stredu o 11:35)  dakujem.

chcelo by to mail
www.mki.sk Kvalitne a lacne TONERY :)

BCAA

Quote from: MKI on  11.12.2008, 04:12:43
este taka poznamocka    nezabudnite poslat svoje referaty osobam na to poverenym :) (hlavne skupina co ma cviko v stredu o 11:35)  dakujem.

chcelo by to mail

taze mail je   stefan.ruska@gmail.com

bliky

zabudol si dodat, ze posielat "len referaty" :D :D :D

MKI

nj predtym sme mohli mail hadat teraz ho mozme spamovat :D

rolin21

ide niekto na predtermin ??? ... pripadne, nema niekto tie prezentacie z prednasok ??? .... alebo spracovany obsah z tych prezentacii ?? .... thanks

bliky

:D :D :D hej cel som ist najprv na ten predtermin, ale po vzhliadnuti tych sprostych skript a este sprostejsie kladenych otazok som sa uzhodol sam so sebou na tom ze sa na to asi vy***** :D :D :D

psicho

vyjebem si chcel napisat ?
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

pUf

Quote from: pUf on  11.12.2008, 03:29:01
nevie mi niekto napisat full nazov tej temy s preruseniami :D som sa zabudol spytat na to :(
pripadne mi mozte aj poslat nejake poznamky ku tomu ;)
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

Hue

Kto zbieral referaty v inych skupinach?

Ing.Veduci

Zajtra je prednaska?
a ked nie, tk vieme jak bude vyzerat skuska?
Co bolo, to bolo. Terazky som Ing.Veduci
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

bliky

Quote from: eminkaa on  17.12.2008, 03:31:25
zajtra je predtermin a prednaska nebude

skoda, ze o podobnej situacii nikto neinformoval, co sa tyka PDT, ale rano som sa na **** trepal do skoly... :(

Mar0sh

bol niekto na tom predtermine?

bliky

tha jeden typek mal A-100 :D ... a inac vraj na demultiplexor sa pytala a priklad ten co sa bral na poslednom cviku pred zapoctovkou... taku zlozitu chemu co mal... asi na 120str vo vokiho skriptach...

MKI

nedovizivem esa asi jak to prebiehalo co ?

hansik

prikladik a 2 teoreticke otazky...prikladik taky ako bliky napisal - na operacny automat...a jedna otazka bola multiplexor demultiplexor, a druha bola zo syntezy - strukturna organizacia riadiacich automatov s pevnou logikou + rozdiely v interpretacii mikroprogramu mealyho a moorovym automatom

MKI

ten priebeh by ma skor zaujimal :D

hansik

celkom zaujimavy...z pociatku trochu neisty...atmosfera chvilkami uvolnena...cvhilkami nervozna..ale nakoniec to vyvrcholilo do kraasneho konca.

bliky

Quote from: hansik on  26.12.2008, 19:49:16
celkom zaujimavy...z pociatku trochu neisty...atmosfera chvilkami uvolnena...cvhilkami nervozna..ale nakoniec to vyvrcholilo do kraasneho konca.

niesi ty basnik...?! :D

sohnog

kamo neber v zlom, ale to znelo ako keby si svoj prvy sex opisoval :)

joker

Quote from: sohnog on  04.01.2009, 19:46:07

kamo neber v zlom, ale to znelo ako keby si svoj prvy sex opisoval :)
:emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :evica: :evica: :evica:

mishelka

klidek klidek, nespamujte tu

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

Ing. nemtom

kde najdem tie otazky na skusku?
brix will be shat

bliky

Quote from: Bc. nemtom on  12.01.2009, 22:09:34
kde najdem tie otazky na skusku?

klud, sak este len TT riesim, SP v nedohladne...

Ing. nemtom

to je pekne ale neni to odpoved na moju otazku
brix will be shat