• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Stavba PCs

Started by Ing.Veduci, 02.11.2008, 08:26:45

« predchdzajce - alie »

Ing.Veduci

na jakejze stranke su tie otazky na skusku?
nejake stargate.cnl.tuke.sk/cosi s kleinovou :)

EDIT1: /~kleinovaa :)

EDIT2: nevem preco, ale ked som videl tie cvXXXX.BMP, tak som si spomenul na:

Programator Janko sa na chate zoznamol s 16-rocnou Zuzkou a poprosil ju o
jej fotku. Pretoze Zuzka je pica a pozna len format BMP, jej fotka ma 16MB.....

viac na: http://www.tu-ke.com/forum/index.php?topic=13.msg110390#msg110390
Co bolo, to bolo. Terazky som Ing.Veduci
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

JCube

Quote from: Bc.Veduci on  02.11.2008, 08:26:45
na jakejze stranke su tie otazky na skusku?
nejake stargate.cnl.tuke.sk/cosi s kleinovou :)

EDIT1: /~kleinovaa :)

EDIT2: nevem preco, ale ked som videl tie cvXXXX.BMP, tak som si spomenul na:

Programator Janko sa na chate zoznamol s 16-rocnou Zuzkou a poprosil ju o
jej fotku. Pretoze Zuzka je pica a pozna len format BMP, jej fotka ma 16MB.....

viac na: http://www.tu-ke.com/forum/index.php?topic=13.msg110390#msg110390
otazkou je...preco sa na skole ucia same picoviny? odpoved neexistuje lebo aj obyvatel kocurkova neveriaco pokruti hlavou :D
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

MKI

mna by zaujimalo jak ste napisali tie referaty bo n 6 stron to nebude aj ked sa poskladam
www.mki.sk Kvalitne a lacne TONERY :)

bliky

ja ju miestami nechapem... jak mam napisat 6 stran o niecom co sa uz nepouziva a nikdy sa pouzivat nebude lebo sa to pouzivalo za cias 486 a navyse je o tom na nete max 3 stran suvisleho textu... jak u debilov...

bliky

akoze nechapem, podla coho dnes Ing. Kleinova rozdelovala body za prezentacie, no ked niekto nato pride, tak budem velmi rad...
zda sa mi maximalne neprofesionalne, ak vyucujuci ohodnocuje studenta podla momentalnej nalady...

mimochodom, ak sa nemylim, pri zadavani tem referatov, bolo prezentovane, ze podmienkou pre splnenie je odovzdanie referatu v stanovenom termine, v stanovenom rozsahu (6xA4) a jeho prezentovanie v stanovenom rozsahu (10min)

a posudzovat odbornost referatu sa mi zda nanjvys subjektivne, ak beriem do uvahy, ze pri teme referatu neboli stanovene ziadne dalsie body, coho konkretne sa ma dany referat tykat...

takze, ak niekto odovzda referat o rozsahu prevysujucom stanovenu podmienku, neodkloni sa v nom od temy ale venuje sa teme zodpevadajucej zneniu referatu a prezentuje danu temu takztiez o rozsahu prevysujucom stanovenu podmienku, zda sa mi maximalne nespravodlive 50% ohodnotenie zadaneho referatu... (mylim sa?!)

myslim si, ze je to nanjvys na zamyslenie... (aj ked to uz pravdepodobne nic nezmeni na ohdonoteni, ale...)

MKI

no really rozdava body podla toho ako sa jej to pacilo teda podla jej subjektivneho nazoru ....

bliky

to sa nao
Quote from: eminkaa on  06.11.2008, 03:42:04
toto sa naozaj stalo alebo si robis prdel?

to sa naozaj stalo... najprv siel jeden tipek = 4b. tak som siel ja = 4b. normalne nechapacka a mi povec ze je normalna... prezentoval som cca 12 min a z hlavy neze som secko cital jak lol... (neviem, nestopoval som si, kamos mi povedal)

akoze to ze ju nasrali na predoslom cviku tym ze nemali referaty nieje moj problem... a svoju zlost si nemusi vybijat na niekom kto za to nemoze...

bliky

sak toto, este nakoniec bude problem ziskat zapocet... a to si clovek myslel ze "parada, referaty"

MKI

no ja pokial viem tak mam 6

bliky

neviem, moze byt... ja som sa jej pytal a povedala ze 4, ale to je jedno... myslim, ze to nic nezmeni na tom jej hodnoteni...
a fakt nechapem podla coho ma ohodnotila na tie 4b., ale sak dobre jej to jej rozhodnutie a ma na to pravo, aj ked sa to nezda byt cudne nielen mne zo skupiny...

bliky

Quote from: eminkaa on  07.11.2008, 01:04:19
u nas nam ing. adam povedal, ze nebude hodnotiti uroven prezentacie, ale samotneho referatu..

tu je moj referat... http://bliky.wz.cz/vlb.doc neviem, zda sa niekomu, ze som sa vyhol teme alebo porusil stanoveny rozsah referatu??? Ja osobne si to nemyslim, a taktiez si nemyslim, zeby uroven referatu zodpovedala 4/8b. Popisal som, co je zbernica (vseobecne), co ej to VLB, kedy vznikla, kedy sa pouzivala, naco sa pouzivala, jej vlastnosti z viacerych hladisk, charakteristika, parametre popisujuce danu zbernicu, porovnanie zbernice s inymi... Je to malo???

carin

ejha... tento predmet este bude zabava...
myslim ze ten referat bol vpoho. hodnotenie takehoto referatu je naozaj subjektivne, takze kazdemu kto to ma este pred sebou - good luck

ywetka

tak ja davam tiez dost malo bodov za referaty (ale su aj vynimky, ze Tanka? :D), ale mam na to aj dovod - len vynimocne da niekto do prezentacie vsetko, co ma (vacsinou chybaju aj uplne zakladne veci), len vynimocne niekto necita zo slidov (vacsinou od slova do slova), len vynimocne niekto vie vysvetlit veci, co ma v prezentacii, hoci len vlastnymi slovami atd. :D

bliky: ved sa jej chod opytat, preco take hodnotenie, mas na to pravo, aby ti to bolo vysvetlene...
~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.

libra

rolin21

Quote from: libra on  10.11.2008, 04:21:19
Toto ma byt vtip? Ze 130 otazok ?

http://stargate.cnl.tuke.sk/~kleinovaa/stavba/OtazkyNaSkusku.xls

toto nie je vtip ... to je kruta realita :( a v tych 130-tich otazkach su zahrnute cele skripta :(

Ing. nemtom

jak kukam tie otazky tam by mohli byt v pohode zahrnute aj 3 skripta :D
brix will be shat

Ing.Veduci

130 bomby mam brat na skusku  :j_shocked: .. ta to berem ruksak  :emot-LMAO:

eminka: nem zly napad :)
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

rolin21

Quote from: Bc.Veduci on  10.11.2008, 19:51:24
130 bomby mam brat na skusku  :j_shocked: .. ta to berem ruksak  :emot-LMAO:

eminka: nem zly napad :)

jj ... tiez suhlasim, ze nen zly napad :P

libra

OK, kto sa hlasi za "koordinatora projektu" ? Jedna otazka v akom rozsahu ?

MKI

inac otazky to je asi tak prebraty obsah knihy ...

neviem ako si moze co i len mysliet ze sa to niekto nauci :)

Ing. nemtom

ja zase neviem na jaku picu nam to vsetko vediet, by som bol zvedavy co ona o tom vie co tam je, cisty vokokokot predmet moe jak furt, nic z toho
brix will be shat

MKI

no neviem kolko ona toho vie ale na cvikach si to cita z papierrika :)

Ing.Veduci

ja to xcem v doc formate a vytiahnut na skuske :D

psicho

a tie skripta su kde ? toje ta anglicka kniha co tam je ? abo co ?
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

MKI

este keby sa nasla nejaka dobra dusa coby oskenovala cvicenia bo ja som z tych mojich dost vkoncoch a najednom som ani nebol