• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

Logika pre Informatikov - SKUSKA

Started by vania, 16.05.2009, 19:12:52

« predchádzajúce - ïal¹ie »

vania

Vie niekto ake su prihlasovacie udaje na hornad k prednaskam ? http://hornad.fei.tuke.sk/predmety/lpi ??

Cistou nahodou nejake informacie ohladom toho co ma byt na skuske ?

thx  :angel:

Frankie

login: lpi
pass: logikA

O skúške viem len toľko, že má byť 1 príklad + 1 teoret. otázka, spolu za 75b.

bliky

nejaky dobrak, co ma naskenovane resp. ofotene poznamky z toho, co sa dialo cely smester na cvikach...?!

vania

Nikto nic ? no taaaaaaaaaaak ake priklady sa vyskytovali hmm hmm ?

pls pls  :angel:

Cadmus

tazko takto. vsetko bolo. z kazdeho rozku trosku. velka kopa teorie a velka kopa prikladov. anita vravela, ze su len tie priklady, co boli na cvikach. ja som mal:
teoria: semantika vyrokovej logiky
priklad: v intuicionistickej logike dokazat naturalnou dedukciou, ze: fi->not(not(fi))

Ing. nemtom

omg wtf lol, a som si to dal ze flakarina, more grafiku som si mal dat
brix will be shat

MKI

nema niekto tie cvika oskenovane pls ?
www.mki.sk Kvalitne a lacne TONERY :)

MKI

www.mki.sk Kvalitne a lacne TONERY :)

bliky

ci pana, ta to jake bludy tota teoria LPI...  bu

LM

bliky, este si necital semantiku... lpi je total easy :)
Hardware: the parts of a computer that can be kicked.
- Jeff Pesis

Who's General Failure and why's he reading my disk?
- Anonymous

Internet is so big, so powerful and pointless that for some people it is a complete substitute for life.
- Andrew Brown

bliky

dpc, ta som myslel, ze to bude tak jak TT, ze potiahnes priklad a 2 teoreticke, jednu z prednasok 1-6 a druhu z 7-11... SHIT

Ing. nemtom

ta ked LPI je easy viac ako SPJ tak jupiiiiiiiiiiiiiiii :D :D :D sak SPJ je nic, more walk in the park
brix will be shat

Ing. nemtom

je dajaky tahak oficialny aj na LPI taky dajaky ako bol na spj?
brix will be shat

LM

jj je.
ALe ten tahak je dost na p...

akoze mas tam vsetky vztahy co su v prednaskach ale ziadne oznacenia, iba hrubo nasekane za sebou. Ale presne tak ako to ide v prednaskach :)
Hardware: the parts of a computer that can be kicked.
- Jeff Pesis

Who's General Failure and why's he reading my disk?
- Anonymous

Internet is so big, so powerful and pointless that for some people it is a complete substitute for life.
- Andrew Brown

Ing. nemtom

brix will be shat

bliky

paly-sk

Quote from: Bc. nemtom on  31.05.2009, 21:49:25
kto ide v utorok okrem mna?
ja idem, ale este som do toho ani nepozrel, snad sa dneska donutim aspon trosku :D

bliky

"ja sa prinutit viem, len sa neviem pocuvnut..." :evica:

Ing. nemtom

aj ja idem len skusat, zatial som raz precital vsetky prednasky :D idem teraz este citat, zajtra precitam a uvidime :D z prikladu asi nic ked neni ochota oscanovat cvika
brix will be shat

paly-sk

Quote from: Bc. nemtom on  01.06.2009, 05:10:57
aj ja idem len skusat, zatial som raz precital vsetky prednasky :D idem teraz este citat, zajtra precitam a uvidime :D z prikladu asi nic ked neni ochota oscanovat cvika
aj som slubil MKI, ze oskenujem, ale nejako som zabudol a spomenul si az ked som v sobotu odchadzal z domu, ze som nieco zabudol :( a teraz to nemam ako oskenovat. jedine, ze kto ma zaujem, tak si to pride prefotit alebo ofotit na intrak

Ing. nemtom

este stale mate cas oscanovat priklady...
brix will be shat

bliky

Bezkonkurencne, NAJCHUJOVEJSI PREDMET tohto semestra...!!!

Ing. nemtom

nieco mi vravis :D btw, este stale je cas zverejnit cvika
brix will be shat

psicho

ja len dodam ze nemtom nemtom celi semester vravel ze jaky cool predmet toto je :D :D :D

no nic idem ceknut daky film na relax :)
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

vania

cim viac do toho cumim tym viac sa mi ten predmet paci  :) , len mam stress ze sa nejako fatalne domotam na priklade co je veeeeelmi velmi velmi velmi realne  :'(  :'(  :'(

scany s vysvetlivkami by sa fakt zisli  :angel: