• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

konstrukcia prekladacov

Started by MKI, 29.09.2008, 23:24:25

« predchdzajce - alie »

Ing.Veduci

dig jaky mail mi prisiel na TE08xxx@tuke.sk :)

Prednaska z Konstrukcie prekladacov v piatok 19.12.2008 uz nebude.
Prajem vsetkym pekne Vianoce a stastny Novy rok.

...jak keby som sa tam aj chystal :D :thumbs-up:
Co bolo, to bolo. Terazky som Ing.Veduci
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

Ing. nemtom

brix will be shat

bliky

Quote from: Bc.Veduci on  18.12.2008, 23:13:37
dig jaky mail mi prisiel na TE08xxx@tuke.sk

hmmm, ani neviem, kde jak sa k tomu mailu dostanem, viem, ze raz som ta bol este jak som mal TE05xxxx ale odvtedy ee...

bliky

CO BOLO NA PREDTERMINE...?! POCITY, DOJMY, SREENY...?! :D

Ing.Veduci

hlavne tie screeny na szaujimaju  :emot-LMAO: ah:
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

hansik

noo boli aj otazky zo zapoctoviek aj nove typy otazok..som dosiel asi o pol hodinu neskor na skusku...prve co bolo tak som sa spytal zvysku ake to je ..tak vraveli ze tazke..ale nebolo to az take tazke...staci si prejst tie prednasky..ja som sa im venoval asi 4 hodinky a stacilo mi to..a scereny ..ja som nerobil...zvysok neviem..aa potom bol este prikladik...ten sme si tahali..tiez nebol velmi tazky...

MKI

a tie priklady boli ake ?
www.mki.sk Kvalitne a lacne TONERY :)

hansik

rozne cykly...ja som mal taky nejaky vymysleny switch

MKI

no t si uz hned viem predstavit ...... :j_huh:

mishelka

sak si sprav vsetky ulohy co dali na cvikach a mas to.. viac ti dat nemoze.. Mozno ti daju spravit max. nejaky ten for, if else abo while do abo take daco.. ak si robil sam zadanie tak by to nemal byt ziadny problem ;)

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

Ing.Veduci

zapocet uz mate v IS (Plocica, cviko piatok)?

bliky

Quote from: mishelka on  02.01.2009, 02:54:22
... ak si robil sam zadanie tak by to nemal byt ziadny problem ;)

:D sak toto... :D

bliky

na moodli je jedna prezentacia z 10 tyzdna (10a) co sa neda otvorit... je niekde aj jej spustitelna verzia?

Ing. nemtom

brix will be shat

mishelka

psicho

to nevadi, nabuduci rok si to zopakujes
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

mishelka

ale ja ho mam, len zapisany neni...

bliky

dajake screeny abo nieco podone na skusku...?! cas sa krati, do stvrtku ostava malo casu a dajak si pomaly ale isto prestavam verit, thak nejaka "nelegalna" pomocka by sa zisla...

MKI

mna skor zaujiamju tie prikaldy ...cize ak viem urobit vsetky z cviceni tak neje prbolem a nieco take budde ?

psicho

Quote from: bliky on  04.01.2009, 20:56:47
dajake screeny abo nieco podone na skusku...?! cas sa krati, do stvrtku ostava malo casu a dajak si pomaly ale isto prestavam verit, thak nejaka "nelegalna" pomocka by sa zisla...

ti dziga do 8.1.2009 je este daco menej ako 96 hodin, toje viac nez dost casu , tam sa pekne uc prednasky alebo citaj skripta ziadne ilegalne shity
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

mishelka

Quote from: MKI on  04.01.2009, 22:41:54
mna skor zaujiamju tie prikaldy ...cize ak viem urobit vsetky z cviceni tak neje prbolem a nieco take budde ?
ak to budes vediet, a budes tomu chapat, podla mna nemas problema.. ked si pozries poriadne ten kod, co ti on spravil na cviku a chapes to... pripadne si skus napisat tie cykly a podmienky (while, for, if-else, if), aby si ich vedel.. viac ako to, co bolo na cviku neda, skade by to vymyslel?

2psicho: lol, ale pravda :emot-drunk:

Ing.Veduci

ad 1. Ako boli rozdelene body na skuske .... mooodle klikacka + prakticka cast(prikladik) = 60b.

ad 2. nema niekto riesenia tych uloh, co sa mali robit na cvikach niekde u seba na disku? ... ja mam zopar svojich, ale asi od takeho cca 5.cvika som netusil ako na to a zistil, ze aj tak za to nie su body k zapoctu, tak som na to kakal :)

bliky

thak vraj 45+15, tak sa ku mne donieslo...

ps: dufam, ze nebude problem chytit 11b z tych 45, bo inak pruser...

mishelka

ludia z piatka, este stale nemate zapocet zapisany v systeme?

Ing.Veduci

Quote from: mishelka on  06.01.2009, 03:00:11
ludia z piatka, este stale nemate zapocet zapisany v systeme?
okolo 18.00 ee ... a teraz sa uz ani do sysytemu neviem dostat aktualne :)

podla mna to tam da plocica stredu, bo neskor sa uz vlastne ani neda :)