• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Predmet Bakalársky projekt v maise

Started by Rimbaud, 10.09.2013, 16:28:14

« predchdzajce - alie »

Rimbaud

Otázka na štvrtákov v treťom ročníku ZS si treba povinne zapísať aj predmet Bakalársky projekt ?  Kryje sa mi totiž s grafikou
Meat is Murder.

xxxx

Rimbaud

Meat is Murder.

xxxx

nie, ved dnes je zapis do rozvrhu, predpokladam, ze tam nemas ziadnu rozvrhovu jednotku k tomu

Rimbaud

Quote from: xxxx on  10.09.2013, 17:15:29
nie, ved dnes je zapis do rozvrhu, predpokladam, ze tam nemas ziadnu rozvrhovu jednotku k tomu

Normálne má v maise celý 3. ročník položku "Bakalársky projekt" PK2_AF s Porubanom v piatok o 10:50 a kryje sa mi to s grafikou. Písal som na študijné odkázali ma na katedru a z katedry sa im nechce odpísať  >:(
Meat is Murder.

xxxx

aha, mozno sa nieco zmenilo, lebo doteraz nebol Poruban veduci katedry. My sme to mali tiez v rozvrhu na maisportali, ale potom to odtial zmizlo a v rozvrhu sa to neobjavilo

m@tej

ano, doslo k zmene a to znamena, ze bude to nejak inak ako to bolo doteraz, alebo tiez bude len jedno stretnutie s niekym kde rozda zadavacie listy, daco povie a hotovo...ci? :D

Rimbaud

Meat is Murder.

m@tej

ved nikto paniku nerobi...len sa niekto informuje :P

a min. rok bolo stretnutie, aspon co mne kamarat hovoril...s paralicom

xxxx

hej to jedno bolo, ale nebolo to tak, ze v rozvrhu sme to mali

Rimbaud

Quote from: eminkaa on  11.09.2013, 23:52:44
ani toto predtym nebolo

Paralič napísal že ten predmet si nemusíme zapisovať len tam prísť v prvom týždni. :)
Meat is Murder.

DarthVader