• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Teoretická informatika

Started by markus, 20.09.2010, 02:42:18

« predchdzajce - alie »

qwerty

Je dnes cvicenie o 16:50? kedze je dnes dekanske volno...
Theory is when you know something, but it doesn't work. Practice is when something works, but you don't know why. Programmers combine theory and practice: Nothing works and they don't know why.

cory

Quote from: mctom on  06.12.2010, 05:00:19
Klimek spomínal, že na intrákoch na sieti sú vypracované príklady v pdfku...neviete niekto pozrieť a prípadne tu hodiť aj link, nech si ich posťahujeme? :)

pokial viem su aj na ftp

Cheiftan

bude prednaska v 13. tyzdni?
Hello!

deCode666

thom

drtic

To vravel Hudak? Co konkretne ste brali. Som nebol minule.

thom

Quote from: drtic on  11.12.2010, 02:14:34
No Hudak konkretne vravel, ze prednaska v 13. tyzdni nebude a tak sa usmieval, ze urcite aj jemu to vyhovovalo. No a pokracovali sme z tich jeho ukrajinskych skript :). Ale to uz jen tak prelietaval, konkretne ani nic nevravel. Len zopar viet ku kazdej kapitole co tam mal.
Vravel, ze skuska bude stylom 1 priklad - z tich co sa preberali. 2 otazky - 1. z casti automaty , 2. z casti algoritmy. Cize v podstate 1. a 2. polovica semestra. Inac co sa pamatam tak este na zaciatku semestra spominali, ze na tie dve otazky bude kladeny vacsi doraz ako na ten priklad, s vacsou vahou bude hodnotene.   

slax

neviem ci tu je niekto taky, kto mal s lalovou cvika a pisal pisomku, kde bol jeden kontroverzny priklad, kde ona sama vravela a na cvikach sme brali tak ako vsetci napisali aj na pisomke a potom nam vsetkym stiahla 5 bodov za priklad, pretoze to mame zevraj zle.
Potom povedala, ze nam tie body da, ale uz dalej neucila a ked pozeram teraz do maisu, tak tie body stale nejako nepridala.
Je tu este niekto taky?
Dobre nas ojebabrala. Takyto pristup "zboznujem"

jardo

Quote from: slax on  18.12.2010, 04:28:38
neviem ci tu je niekto taky, kto mal s lalovou cvika a pisal pisomku, kde bol jeden kontroverzny priklad, kde ona sama vravela a na cvikach sme brali tak ako vsetci napisali aj na pisomke a potom nam vsetkym stiahla 5 bodov za priklad, pretoze to mame zevraj zle.
Potom povedala, ze nam tie body da, ale uz dalej neucila a ked pozeram teraz do maisu, tak tie body stale nejako nepridala.
Je tu este niekto taky?
Dobre nas ojebabrala. Takyto pristup "zboznujem"
ja som mal jeden priklad neviem cito bol ten,ale mi este pocas pisomky povedal ze to moze byt, ale na vyhodnoteni mi povedala ze tam mam jednu vec navyse a mi dala 0 z 5

deCode666

tak nejako ... ja mám mať tých +5 bodov tiež, ale nepoznám nikoho, kto by ich mal dodatočne napísane v MAISe

radix

je nas viac co sme napisali priklad ako v skriptach a +5b stale nikde  ;)

drtic

Quote from: thom on  11.12.2010, 16:39:59
Quote from: drtic on  11.12.2010, 02:14:34
No Hudak konkretne vravel, ze prednaska v 13. tyzdni nebude a tak sa usmieval, ze urcite aj jemu to vyhovovalo. No a pokracovali sme z tich jeho ukrajinskych skript :). Ale to uz jen tak prelietaval, konkretne ani nic nevravel. Len zopar viet ku kazdej kapitole co tam mal.
Vravel, ze skuska bude stylom 1 priklad - z tich co sa preberali. 2 otazky - 1. z casti automaty , 2. z casti algoritmy. Cize v podstate 1. a 2. polovica semestra. Inac co sa pamatam tak este na zaciatku semestra spominali, ze na tie dve otazky bude kladeny vacsi doraz ako na ten priklad, s vacsou vahou bude hodnotene.   

Turingove stroje patria do ktorej casti?

puq

precitajte si archiv z poslednych 3 rokov...skuska s hudakom je stale rovnaka...dokonca aj otazky na terminoch sa opakovali

kOsTi

tu som si minuly rok robil prehlad o otazkach (od nas aj rok pred nami) ... enjoy
:trestac:

slax

a neskusili ste napisat lalovej mail? ... akoze aj 5 bodov je dost ... hlavne ked sa jedna o TI ... z ineho predmetu by som sa tym mozno az tak netrapil

trek

praveze z TI mas uplne jedno kolko mas bodov...ci plny alebo minimalny zapich...vsetko aj tak zavisi na hudakovi, ci ho presvedcis aby ti dal pismenko alebo nie

markus

ale zas som pocul aj take ze ak mas full zapich ti povie ze mas na viac a posle ta domov :D

trek

jj vsetko zavisi od aktualnej konstalacie hviezd a jeho nalady :D

navarro

ma uz niekto v maise body za aktivitu lebo tak to vyzera ze som dostal len jeden bod a pritom som bol dva-trikrat pri tabuli. Ma este niekto taky problem?

markus

body za aktivitu nema zatial nikto co potznam

navarro

Quote from: markus on  21.12.2010, 20:14:29
body za aktivitu nema zatial nikto co potznam
no tak ja uz asi mam kedze mi tam pribudol z nicoho nic jeden bod

piton

mne sa tam tiez zjavil bod naviac :)
"Iba život, ktorý žijeme pre ostatných, stojí za to." - Albert Einstein

cory

uz mam zapisane aj body za aktivitu

navarro

a este jedna prosba, nemate tu niekto nafoteny insertsort z posledneho cvika?

markus

hmmm dnes som skontroloval a uz tam body su cize zrejme v priebehu vcerajska abo dnes to tam drbli :D bo myslimze vcera tam este nebolo :D