• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

Technológie softvérových projektov

Started by Domino3D, 27.01.2011, 16:11:35

« predchádzajúce - ïal¹ie »

domino3d

Tak snad uz vsetci skusky mate spravene, ak nie tak drzim palce aby to cim skor ste mali hotove a uzivali si prazdniny, no a ten letny semester sa nezadrzatelne blizi a mozme pomaly zakladat temy :)

nechce niekto vymenit cviko z pondelka 10:50 na 9:10
ja mam 9:10 a chcem neskorsie
PM
vivat academicus

domino3d

vivat academicus

radix

domino3d

:P
---
na PM neodpovedas?
vivat academicus

neo68

tiez by som potreboval chodit na to cvicenie o 10:50 alebo 7:30  lebo 9:10 je prednaska z logiky pre informatikov  :(

domino3d

Quote from: neo68 on  27.01.2011, 19:23:01
tiez by som potreboval chodit na to cvicenie o 10:50 alebo 7:30  lebo 9:10 je prednaska z logiky pre informatikov  :(
50e radixovi :D ale mozno tebe da zlavu :)
vivat academicus

markus

Mam otazku k feasibility study co ma byt vypracovana na tento tyzden. Ako urcit
6.2   Odhad na základe rozsahu realizovateľnosti v danom období
resp. co to vlastne je?

jim-beam33

Quote from: markus on  20.02.2011, 18:28:41
Mam otazku k feasibility study co ma byt vypracovana na tento tyzden. Ako urcit
6.2   Odhad na základe rozsahu realizovateľnosti v danom období
resp. co to vlastne je?
...to ani srnka netusi  bu - je to na pi...  :buttrock:

domino3d

tak ludia, co sa ucite na skusku?
zrejme bude jedna otazka a potom pokec u pana H. tak ako po minule roky. ÄŒi?
neake napady?
vivat academicus

markus

tak ono na ftp su vypracovane otazky ale zasa sa mi zda k niektorym otazkam toho dost malo :-/ tak nvm no

radix

musis byt kreativny... ono je tam strucne popisane ku kazdemu... staci ked tam podopisujes nejake prakticke veci napriklad o projekte  a hned toho mozes mat aj 2x viac ;)

ropman

tak podla mna tam toho je popisane dost ale k niektorym otazkam imho ani neni moc co pisat...

1. co vlastne treba vediet k embedded systemom ? v tej prednaske zo siemensu je vela neaktualnych a zlych informacii...
2. treba na skusku doniest vytlacenu dokumentaciu zo zadania alebo nieco take ?

radix

doku netreba nosit on ich tam bude mat vsetky

domino3d

vivat academicus

markus

ja :-/ pevne verim ze vytiahnem dajake z prvych 8 otazok :-/ sa mi zda zatial najlahsie...
btw neviete niekto ako dlho je pisomna cast?

radix

napises odovzdas... ved ked nevies tak co tam budes sediet?

domino3d

vivat academicus

radix

domino3d

vivat academicus

MackoZlesa

Tak ako to dnes prebiehalo? Ako na Vas posobil pan Havlice?  :)

domino3d

prisli sme, napisali sme, pockali sme si kym na nas dojde rad, potom nas ustne vyskusal, pytal sa normalne veci, vacsinou k vyzrebovanej otazke, alebo ku projektu. v pohode skuska ked trocha viete o com je SW inzinierstvo.

vivat academicus

markus

celkom pohoda... vytiahne sa otazka mate na to 45 minut... potom gabor zoberie a opravi podla prednasok na nete :D nasledne sa ide ku haulicemu pyta sa prevazne na veci k zadaniu, obcas nieco k otazke ak nebolo....
oblubene boli otazky ku cocomu :D mna sa dokonca pytal ze kto ho vymyslel a ze jak to ze nieco take neviem :D

jim-beam33

z coho sa najlepsie ucit? - prednasky alebo vypracovane otazky na ftp stacia???  :metal:

radix

na ftp su len tie prelozene prednasky takze...