• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

SPJ - Sémantika programovacích jazykov

Started by jan, 04.02.2011, 16:56:19

« predchdzajce - alie »

domino3d

vivat academicus

markus

akoze ok jedno to je :D lenze radsej by som bol keby dali zoznam 50tich otazok kde je zahnute vsetko ak ked ti povedia ze nauc sa proste vsetko :D

t0Mi

vyzera to tak ze nestihnem ist 8-eho, nechce si niekto z 22-eho prehodit termin ?

markus

nemas to jedno? aj tak nieje dost terminov na opravne ... ved ak nahodou das na A95 tak si mozes ist potom opravit 22ho na A99

radix

domino3d

vivat academicus

t0Mi

v utorok mam magsu, neviem sa ucit na 2 skusky naraz..

domino3d

jop, uč sa ;)
vivat academicus

jardo

stiahol som z netu prednasky (hornadu) a 7. a 12. prednaska s uuplne rovnkae. Aj u vas?

markus

presiel niekto tak ze napr. mal priklad a dokaz a nevedel teoriu?

qwerty

Quote from: markus on  05.06.2011, 18:51:08
presiel niekto tak ze napr. mal priklad a dokaz a nevedel teoriu?
ja som presiel tak, ze som v podstate nic nemal uplne na 100%. dokaz som nejak dokazal, ale mal som zle :) priklad som nejak vyratal, ale tiez nebol uplne dobre  :) a teoriu som dost rozpisoval okolo, lebo som tiez nevedel co tam mam pisat. len potom je tam nebezpecenstvo, ze ked tam napises nieco naviac, tak sa moze toho chytit a zacat ta skusat toto... ale v celku netreba vediet ziadne sialene detaily. aspon co to napisat a snazit sa reagovat. (bol som pri Novitzkej, vysledok = C)  ;)
Theory is when you know something, but it doesn't work. Practice is when something works, but you don't know why. Programmers combine theory and practice: Nothing works and they don't know why.

andy

Quote from: jardo on  04.06.2011, 16:09:15
stiahol som z netu prednasky (hornadu) a 7. a 12. prednaska s uuplne rovnkae. Aj u vas?

doteraz som si to neuvedomil.. ale je to tak.. hmm ???

JankoHrasko

Quote from: andy on  05.06.2011, 20:22:16

vie niekto, že čo sa preberalo 12.týždeň na prednáške? ???

drtic

jardo

Quote from: JankoHrasko on  06.06.2011, 04:58:34
Quote from: andy on  05.06.2011, 20:22:16

vie niekto, že čo sa preberalo 12.týždeň na prednáške? ???

a na cviku, teda v 11. myslim, lebo 12. bola zapoctovka nie

radix

v 11. na cviku to bola nepriama denotacia

jardo

Quote from: radix on  06.06.2011, 23:08:57
v 11. na cviku to bola nepriama denotacia

a akcna sa na cvikach nebrala?

jardo

a niekto by tu vedel hodit cvika z tej nepriamej denotacnej, lebo nam to cviko odpadlo?

markus

mam otazku k nepomenovanym blokom... ak mame nepr.
.....
   Begin x:=1
           z:=1
   End
.....

a vchadzam do tohto bloku (nech je to blok S2) zo stavu napr. s2

<S2,s2> -> s3'

a potom dalsi krok nad tym bude

<x:=1,s2> -> s4       <z:=1, s4> -> {tu ma byt s3 alebo s3'} ?

ropman

asi iba s3.

scream

k akcnej semantike som mal otazku :

"Typy udajov v akcnej semantike" Cize tam az tak vela netreba

Dulus

Viete neikto povedat ako presne prebieha skuska? Otazky uz dostaneme alebo sa tahaju alebo akym systemom ? a ked sa tahaju vsetky naraz alebo ako ?
Zivot je ako jazda na vytahu.Raz si hore,raz dole.

drtic

3 kopy otazok a z kazdej tahas jednu. Potom si ides sadnut a mas lubovolny cas na pripravu na papier. Ked zhodnotis, ze to co mas na papieri staci, tak ak je niektori zo skusajucich volny ides k nemu a zacnes rozpravat k jednotlivym otazkam. Popritom dostavas este dalsie otazky, vacsinou k teme tych vytiahnutych otazok.

markus

vcerajsi... mate uz znamky zapisane?