• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

SPJ - Sémantika programovacích jazykov

Started by jan, 04.02.2011, 16:56:19

« predchdzajce - alie »

VagiClean

Dulus -> Uplne s Tebou suhlasim, tiez som nestihal a ratal som od zaciatku do konca. Tiez som mal pocit ze priklady su zbytocne rozsiahle a ked niekto nevedel nespravil ani prve kroky cize podla mna uplne stacilo dat strucnejsie priklady. Presne ako pises, ak chcel niekto rozmyslat nad niecim tak nebolo casu... o Kontrole nehovoriac. :ringsmiley:

scream

na aku mariu sme mali 6 prikladov? ...to mame max 15 minut na priklad, cize max 15 minut na pol strany ...to uz ked clovek aj stihne nejakym zazrakom napisat, tak si to nestihne ani skontrolovat a nieto este opravit... ja som operacnu proste nestihol... je to kokotina, ze ak nedostanem zapocet tak preto ze som to nestihol napisat nie preto zeby som nevedel...

jardo

Dulus

Mne zatial ziaden mail nedosiel v MAIS-e prazdno (co aj hovoril ze do MAIS-u nebude zapisovat). Predpokladam ze este opravuju a zapisovat budu potom naraz vsetkym. A kedze zachvilu hokej ani sa uz dnes asi nedockame :D . SLOVENSKOOOO!
Zivot je ako jazda na vytahu.Raz si hore,raz dole.

majster

Mohol by niekto spravit pre case x of e1:S1,e:S2 else S3 ns a os a kebyze nahodou vedel aj ds plus aj unless a fakt, by bolo fajn, keby niekto nahodil vypocitany prvy priklad denotacnej na ten if naj clovek vie, ci dobre postupoval, kto to ovlada 8)

gabikke

jardo

radix

ja ocakavam ze v utorok vecer aby tam bolo este uvedene ze na druhy den v case prednasky bude opravna :D :D

plexisklo

po vcerajsom hokeji ajtak kazdy dostane rovno fx :P
I´ma kick open the door of the oval office an I´ma chop that motherfuckin desk in half - Byaaah!!
pwn

domino3d

vivat academicus

Achilus13

Quote from: Domino3D on  08.05.2011, 23:02:07
uz dakto mate vysledok?

Nada ani mail ani mais.... ale nič pozitívne ani neočakávam vzhľadom k tom že som ti to prepočítal a úplné hovadiny som tam popísal :D :D

Melkor

20 bodov..... mal som vsetko okrem denotacnej.....

elvolcanoik

Quote from: Melkor on  08.05.2011, 23:35:07
20 bodov..... mal som vsetko okrem denotacnej.....

kedy si mal cvika ???

Melkor

v utorok... 10:50 ale napisal som mail na pisomku aby mi poslal vysledky

jardo

tak mne uz dosli na mail vysledky zo zapoctu co bol vo stvrtok

scream

markus

slodicakove skupiny dajak zacinaju dostavat maily... od macka zatial nic co viem

MackoZlesa

Kedy a kde bude opravna pisomka? Bude cez prednasku v stredu, ci bude na cviceni?

elvolcanoik

Quote from: MackoZlesa on  09.05.2011, 17:22:41
Kedy a kde bude opravna pisomka? Bude cez prednasku v stredu, ci bude na cviceni?

na prednaske

domino3d

vivat academicus

Indian

Achilus13

už sú zapísané aj od macka :D :D ale že 10% ppc :D

scream

kilomassa

markus