• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Semestralny projekt

Started by MackoZlesa, 22.09.2010, 22:56:30

« predchdzajce - alie »

MackoZlesa

Zdravicko lidicky, neviete kedy budu zverejnene temy semestralnych projektov, nerad by som nieco zase prespal  ;D

jardo

no netreba ist za clovekom, u ktoreho chcem mat diplomovku a s nim to vydiskutovat?

Agamemnon

semestrálka nemusí byť o tom, o čom bude dipl... ale afaik, treba ísť za niekym a pýtať sa rovno...
All code is crap.

42

kOsTi

nj, ale oficialne budu az zaciatkom buduceho semestra
:trestac:

cory

a najlepsie ist za tym u koho si mal bakalarku :) ak si bol spokojny s nim a on s tebou  ;D

ApokalypS

nj, je vyhodou pokracovat v praci dalej
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

jardo

a uz ma niekto vybaveny semestrelny projekt?

Agamemnon

hmm... podľa mňa sa pýtaš trochu neskoro, ak sa to týka tohto semestra...
All code is crap.

42

radix

Quote from: Agamemnon on  06.10.2010, 03:15:21
hmm... podľa mňa sa pýtaš trochu neskoro, ak sa to týka tohto semestra...
to az letny semester je

jardo

no az letny, ale temu si mozes resp. toho u koho ho budes robit vybrat uz teraz nie?

puq

podla mna sa pyta este skoro :) a nejde tak ani o semestralny projekt ale vlastne o diplomovku...cize ak mas predstavu co by si xcel robit tak chod za niekym, kto sa tomu venuje a skus si s nim vybavit spolupracu...my sme si v minulom rocniku vyberali temy zaciatkom letneho semestra...vtedy boli aj zverejnene, ale niektore uz boli rezervovane, cize ludia popracovali skor ;)

Agamemnon

a v zimnom nemáte semestrálky? lebo za mojich čias aj také bolo :)
All code is crap.

42

radix

t0Mi

tvoje casy su uz davno prec.. dnes maju prvaci 1 matiku..

Agamemnon

Quote from: t0Mi on  06.10.2010, 14:14:53
tvoje casy su uz davno prec.. dnes maju prvaci 1 matiku..

hej, ja vm... :D mali by mat viac, nech ich aspon logicky rozmyslat naucia trochu :)
All code is crap.

42

radix

poprosim udrzat sa temy ;)

puq

Quote from: radix on  06.10.2010, 16:06:27
poprosim udrzat sa temy ;)

Quote from: jardo on  09.10.2010, 01:27:38
ludia neviete nahodou ci su nuekde na nete zavesene prednasky?

:D :D :D :D :D

Havran

uz dakto skusal sa na to prihlasit cez MAIS ? abo uz vam akceptli poziadavku ?
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

markus

prihlasit sa v pohode mozes aj na viac tem naraz.
kym sa definitivne nerozhodnes pre nejaky.

bludar

ako sa da prihlásiť na nejakú tému resp. poslat poziadavku? cez odkaz "zaverecna praca" > "vyhladavanie..."   ???? lebo ak tam , tak ked dam vzhľadať prácu podľa priezviska, zbrazí mi práce iba v prípade ak som zaškrtol "vypísané priradené". to znamená, že práce sú už obsadené?

plexisklo

nastavis akademicky rok 2011/12 , pracovisko KPI , zaskrtnute ostane len "vypisane nepriradene" -> hladaj -> klik na detail,dolu vyberam si toto zadanie

ale vybav si to osobne u veduceho zp,na tento online system sa vobec nespoliehaj. mne odpoved na prvu poziadavku o pridelenie zp prisla skoro po tyzdni s tym ze je obsadena,tak som potom radsej osobne obehaval.
I´ma kick open the door of the oval office an I´ma chop that motherfuckin desk in half - Byaaah!!
pwn

radix

osobne treba chodit, osobne

pinderko

je mozne si po absolvovani semestralneho projektu si potom temu na diplomovku zmenit?

markus

Mna by zaujimalo akym sposobom sa ukoncuje semestralny projekt... pise sa nejaky osobitny dokument, ktory sa an konci odovzdava? alebo rovno pises diplomovku v podstate

thom

Quote from: markus on  17.02.2011, 00:33:55
Mna by zaujimalo akym sposobom sa ukoncuje semestralny projekt... pise sa nejaky osobitny dokument, ktory sa an konci odovzdava? alebo rovno pises diplomovku v podstate
No podla mna je to tak, ako bolo minuly sk. rok, ze musis odovzdat aj nejake riesenie a nejaky dokument o tom co si robil pocas semestra, popripade nejaku dokumnetaciu a to potom mozes zahrnut aj do diplomovky.