• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Rozvrh

Started by kilomassa, 08.09.2010, 21:43:19

« predchdzajce - alie »

kilomassa

niekto kto si vymeni teoreticku informatiku s koreckom ? kedze skvely mias blbol ostal mi na vyber iba s nim cviko...niekto ochotny?
pripadne konstrukciu prekladacov na ut/pon ?

kOsTi

sak korecko je na TI asi najlepsi co vymyslas? :)
:trestac:

Agamemnon

korecko je v pohode... jeho by som nemenil na tvojom mieste... urcite z tych lepsich tam je
All code is crap.

42

bubo

No to bolo dalsie uzasne kolo prihlasovania sa na cvika/prednasky.. 5 minut pred tretou sa mais uz lucil ze ide na "page could not be loaded" vacation.

edit: nechce dakto vymenit cviko z Konštrukcie prekladačov co je v Po 15:10 - 16:40 za Po 11:35-13:05 (L9-A_537)? (ja som prihlaseny na 11:35-13:05 a chcem to neskorsie).
:puf:

t0Mi

Co do!@#$ mate vsetci proti koreckovi ? Mal som s nim uz asi 3 predmety a zatial na ziadnom nikomu nesposobil krivdu ani nic podobne, vysvetluje dost vpoho, do nicoho nenuti, nechapem co sa vam na nom nepaci ?

BTW naklikane dopohody vsetko podla predstav :P

Havran

kurva do matki matere, koho zaujima ze mi cviko koliduje s dajakou prednaskou a si ho nemozem zapisat na ten cas potom, podzobany MAIS, respektive ten kto tam nastavil taku kontrolu  am
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

kilomassa

Quote from: t0Mi on  08.09.2010, 22:08:54
Co do!@#$ mate vsetci proti koreckovi ? Mal som s nim uz asi 3 predmety a zatial na ziadnom nikomu nesposobil krivdu ani nic podobne, vysvetluje dost vpoho, do nicoho nenuti, nechapem co sa vam na nom nepaci ?

BTW naklikane dopohody vsetko podla predstav :P

ja som s nim tiez uz nieco mal ...mne ide o nevhodny termin cvika(vdaka maisu)...takze trosku pokoja nabuduce :)

markus

Quote from: Havran on  08.09.2010, 22:19:13
kurva do matki matere, koho zaujima ze mi cviko koliduje s dajakou prednaskou a si ho nemozem zapisat na ten cas potom, podzobany MAIS, respektive ten kto tam nastavil taku kontrolu  am

Z toho si nic nerob :D mne pisalo ze sa mi kryje s laboratornymi cviceniami ktore som v zivote nemal ani mat nebudem :D:D:D:D ani som v tom case nic nemal zapisane :D

a ku koreckovi tiez som s nim mal par predmetov a bol uplne v pohode :) som sice pri lalovej ale koli tomu ze pri koreckovi by som mal medzeru v rozvrhu.

rolnik

Nemohol by niekto change-nut cviko Modelovanie a simulacia v stredu 0910-1040 za piatok 1050-1220. Streda sa mi bije s prednaskou.

Havran

Quote from: markus on  09.09.2010, 04:09:47
Quote from: Havran on  08.09.2010, 22:19:13

Z toho si nic nerob :D mne pisalo ze sa mi kryje s laboratornymi cviceniami ktore som v zivote nemal ani mat nebudem :D:D:D:D ani som v tom case nic nemal zapisane :D

tak musim si z toho robit, lebo vdaka tomu som si nemohol na ten cas zapisat civko, co dost nasere a musel som si dat iny termin
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

pinderko

ak nemam ani iny termin na zmenu tak mam teraz koho kontaktovat???

Faust

ludia ako zistim kedy su vsetky cvika z nejakeho predmetu?
This is an invasion of PostHumus!

dodo

Quote from: Faust on  10.09.2010, 17:17:45
ludia ako zistim kedy su vsetky cvika z nejakeho predmetu?

chod na http://student.tuke.sk/portal/rozvrhy.mais a najdi si svoj predmet.

ApokalypS

Quote from: pinderko on  09.09.2010, 23:02:32
ak nemam ani iny termin na zmenu tak mam teraz koho kontaktovat???
tak mas veget a dany predmet nemusis navstevovat ;D
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

deCode666

nenajde sa nikto, kto by si so mnou vymenil cviko z TI? ... ide konkretne o pondelok 815 ...teraz som nahlaseny u korecka (PC6) a chcel by som ist v danom case k lalovej (PC13) ... nenajde sa niekto, kto by vymenil cviciaceho?
PLS, I'm dying over here ...  ak:

ApokalypS

nic proti, ale ak by som si mal vybrat, tak by som bral cviko s nim, preco chces vymenit?

alebo ak je to take zle, tak mozes hned to rano pozriet do ucebne a ak bude volne miesto, tak zacni chodit tam, kde je problem?
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

Ofinka

helou..nie je tu nahodou niekto kto ma cviko z Konstrukcie prekladacov v pondelok o 15:10 aaa by ho chcel radsej v pondelok o 11:35? Je to velmi dobra ponuka a vedela by som to zariadit!!!  ;)

nezabudka88

korecko je v pohode :) ...ja by som si ho nechala

elvolcanoik

neviete niekto aky mame rozvrh lebo nejako zase ten po p.... system (MAIS) zase nejde  ;D