• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

MaGSA - Modelovanie a generovanie softvérových architektúr

Started by jan, 04.02.2011, 22:09:45

« predchádzajúce - ïal¹ie »

scream

piton

"Iba život, ktorý žijeme pre ostatných, stojí za to." - Albert Einstein

scream

okej bo mal som tak stranu bez tahaku, takze trosku nezmysly ... ale nesklamal - C :)

filuS

ja som prisiel asi o 45 minut skor, ale vzhladom na to, ze na termin sme boli nahlaseni traja (a aj to jeden pisal so skupinou o deviatej) tak to bolo trosku zbytocne. Som tam vosiel, na prvej lavici boli dva papiere, takze som si ani nemal velmi z coho vyberat  ;D. Nastastie to boli cisla 4 (anotacie) a 5 (anatomia jazyka), takze v pohode celkom. Na druhej strane, po 15 minutach mi zacal zvonit mobil a musel som zdvihnut, a to som mal napisanu iba stranu a nejake veci mi tam este chybali, ale tak som radsej odovzdal a isiel vybavit telefonat (bol som si takmer isty ze skusku mam, otazkou bolo iba konecne cislo :P ). Vysledok bol potom na maise hned (resp. ked som prisiel domov o pol druhej, tak uz tam bol), zapisane B85 takze spokojnost :)

markus

A95 :D:D:D WTF? :D odkial? :D sak som ani na prezencke nebol :D ale nestazujem sA :D

MackoZlesa

Quote from: markus on  21.06.2011, 17:23:40
A95 :D:D:D WTF? :D odkial? :D sak som ani na prezencke nebol :D ale nestazujem sA :D

za cakanie :D, B85 a to som mal tri prezencky, ale spokojny som :D

markus

domino3d

kamosi tiez neboli na prezenckach a maju viac jak ja (ja som bol na 1)
zrejme cim viac prezenciek tym menej bodov a opacne
vivat academicus