• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

MaGSA - Modelovanie a generovanie softvérových architektúr

Started by jan, 04.02.2011, 22:09:45

« predchádzajúce - ïal¹ie »

drtic

Ja som to nijak nevyuzil, skor v tych table-och je to dolezitejsie, ked vypisujes zamestnancov.

drtic

Informacie zo stvrtkovej prednasky:

Okruhy na skusku su tu:
http://people.tuke.sk/jan.kollar/mgsa/

Prednasky(prezentacie) su v moodli.

markus

preco mam pocit ze to vyzera prilis malo :D urcite co prednaska to jedna otazka :D
________
Na prvy pohlad to nevyzera tak hrozne uvidime no :P

slax

Robili ste niekto doplnujucu ulohu k poslednemu cviku? Neviem ci som dobre pochopil, co je pod tym myslene.

Mam napr. pri vypise Oddeleni v kazdom riadku pridat este nejaky vypis vsetkych zamestnancov, ktori tam patria?

jardo

qwerty

Quote from: slax on  09.05.2011, 19:27:28
Robili ste niekto doplnujucu ulohu k poslednemu cviku? Neviem ci som dobre pochopil, co je pod tym myslene.

Mam napr. pri vypise Oddeleni v kazdom riadku pridat este nejaky vypis vsetkych zamestnancov, ktori tam patria?
Ja som to pochopil tak, ze ked sa nachadzas v menu Zamestnanca, tak ti tam pripudne nova volba (napr.> Display by Oddelenie), kde po jej zvoleni si vyziadas od uzivatela IDcko oddelenia a po potvrdeni sa mu zobrazi tabulka Zamestnancov patriacich zvolenemu oddeleniu. Neviem ci je to myslene takto, ale ja to mam tak a uz to menit nebudem...  :)
Theory is when you know something, but it doesn't work. Practice is when something works, but you don't know why. Programmers combine theory and practice: Nothing works and they don't know why.

Indian

nestretol sa niekto s podobnym problemom v 12 cviceni, ze pri generovani table a form z templatov sa generuju subory bez Table a Form na konci? teda namiesto OddelenieTable len Oddelenie apod?

pinderko

v magsa-> default package-> generator.properties si pre ui dopis form a table, pred posledne dva %s

elvolcanoik

ma aj niekto iny okrem mna problem s netbeansom verzie 7 ???

Faust

This is an invasion of PostHumus!

Dulus

Zivot je ako jazda na vytahu.Raz si hore,raz dole.

mishelka

Quote from: qwerty on  09.05.2011, 22:02:47
Quote from: slax on  09.05.2011, 19:27:28

Ja som to pochopil tak, ze ked sa nachadzas v menu Zamestnanca, tak ti tam pripudne nova volba (napr.> Display by Oddelenie), kde po jej zvoleni si vyziadas od uzivatela IDcko oddelenia a po potvrdeni sa mu zobrazi tabulka Zamestnancov patriacich zvolenemu oddeleniu. Neviem ci je to myslene takto, ale ja to mam tak a uz to menit nebudem...  :)
Tak.

Quote from: jardo on  09.05.2011, 20:26:28
da sa odovzdat aj po 13. tyzdni?
Da, za polku bodov.
EDIT: v termine cvicenia, len vynimocne si stretnutie dohodnite emailom.

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

Dulus

Zivot je ako jazda na vytahu.Raz si hore,raz dole.

slax

jardo

to z tych poslednych dvoch prednasok co su na moodli, co treba vediet? resp co sa ucite?

domino3d

Quote from: jardo on  23.05.2011, 20:01:07
to z tych poslednych dvoch prednasok co su na moodli, co treba vediet? resp co sa ucite?
nemoze niekto odpovedat? pls

a ako asi vyzera skuska?
vivat academicus

domino3d

sa stalo
nove info od kollara nie je?
vivat academicus

drtic

Skuska by mala byt v pisomnej forme, 1 otazka z tych 8.

jardo

Quote from: drtic on  28.05.2011, 04:50:46
Skuska by mala byt v pisomnej forme, 1 otazka z tych 8.

no a nato sa pytam, v tych poslednych 2 temach, co je dolezite, resp. co sa ucite?

elvolcanoik

z coho sa ucite? prednasky z moodlu, vypracovane otazky z minuleho roku ,... ?