• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

HP - UNIX

Started by Domino3D, 26.09.2010, 22:05:36

« predchdzajce - alie »

majster

Hej chlopiky ma uz niekto nieco, aspon nejake poznamky, sa mi zda, ze nehovoril z coho presne bude :DDDD Tak ja som sam zvedavy, ako to dopadne :DD  :hug:

radix

ved az buduci tyzden

scream

Cize zapich je 3.12? Co k nemu hovoril? nebol som na cviku

domino3d

taktyto bol oznam piatok....
takze jaky to je datum?
vivat academicus

Sxx

cviko nebolo, pise sa v 12.

navarro

bude prednaska teraz v jedenastom tyzdni? lebo sa mi zda ze minuly tyzden spominal ze prednasky uz nebudu

thom

Quote from: navarro on  01.12.2010, 21:39:50
bude prednaska teraz v jedenastom tyzdni? lebo sa mi zda ze minuly tyzden spominal ze prednasky uz nebudu
prednasky uz nie su, v 13 tyzdni je predtermin.

elvolcanoik

mohol by niekto napisat co vravel Ing. Balaz o zapoctovke??? co bude na nej, co sa treba/netreba ucit ??? nejake info???

thom

Quote from: elvolcanoik on  03.12.2010, 19:08:56
mohol by niekto napisat co vravel Ing. Balaz o zapoctovke??? co bude na nej, co sa treba/netreba ucit ??? nejake info???

No vravel, ze to bude takym stylom, ze zada nejaku ulohu, nejaky priklad a treba k nemu napisat prikazy na papier. Predpokladam, ze to bude nejakym takym stylom, ze vytvorit nejaky file system, niekam ho primontovat, nejaka praca s  LVM, mozno pridat odobrat nejaky logicke - fyzicke zvazky, nejaka instalacia programov. Ale to je iba moje zbozne prianie ako by som chcel aby to vyzeralo. Pytal som sa zopar tyzdnov dozadu, ze co konkretne moze dat, ale iba sa zasmial a povedal, ze uvidime co si vymysli. Cize nic konkretne. Ale ak si dobre spominam mozme si pomoct manualom(man) a webom.

domino3d

Dnešný prístup bol asi vševraviaci...mám zmiešané pocity

vivat academicus

radix

Quote from: thom on  03.12.2010, 20:09:16
Quote from: elvolcanoik on  03.12.2010, 19:08:56

No vravel, ze to bude takym stylom, ze zada nejaku ulohu, nejaky priklad a treba k nemu napisat prikazy na papier. Predpokladam, ze to bude nejakym takym stylom, ze vytvorit nejaky file system, niekam ho primontovat, nejaka praca s  LVM, mozno pridat odobrat nejaky logicke - fyzicke zvazky, nejaka instalacia programov. Ale to je iba moje zbozne prianie ako by som chcel aby to vyzeralo. Pytal som sa zopar tyzdnov dozadu, ze co konkretne moze dat, ale iba sa zasmial a povedal, ze uvidime co si vymysli. Cize nic konkretne. Ale ak si dobre spominam mozme si pomoct manualom(man) a webom.
tiez by som ocakval nieco take
ale o to viac ma potom zaujima co moze byt na skuske :D

Matejus

Na jednom cviku sa dokonca vyjadril, že nemáme brať vážne tento predmet, ak sa nemýlim.

deCode666

Quote from: Matejus on  04.12.2010, 03:19:19
Na jednom cviku sa dokonca vyjadril, že nemáme brať vážne tento predmet, ak sa nemýlim.
To je síce krásne, bratm, ale tak ... :) ... z čoho sa dá na ten zápočet učiť? Z tých "úplne v pohode" materiálov, čo sú na zeus.bla.bla/bla? To snáď nemyslia vážne  :whacko:

Matejus

Quote from: deCode666 on  04.12.2010, 04:34:16
Quote from: Matejus on  04.12.2010, 03:19:19
To je síce krásne, bratm, ale tak ... :) ... z čoho sa dá na ten zápočet učiť? Z tých "úplne v pohode" materiálov, čo sú na zeus.bla.bla/bla? To snáď nemyslia vážne  :whacko:
No to sú jediné materiály, ktoré na tento predmet sú, ale keď si vezmeš tak v každom module je dajme tomu cca v priemere 10 príkazov, ktoré sa treba naučiť + zvyšných 20 strán sú omáčky okolo toho, ktoré aj Baláž preskakoval, takže tie ani netreba bohvieako čítať. Treba spracovať tie príkazy a definovať čo robia, hlavne tie okolo LVM.

domino3d

upne tu niekto postahovane pdfka z toho debilneho flashu nech mozme zdielat? kazdy spravi nejaku cast a podelime sa
tak pls dajte sem co zatial mate aby sme nestahovali co uz je spravene

edit: davam na ftp co mam.
vivat academicus

majster

Quote from: Domino3D on  04.12.2010, 22:50:42
upne tu niekto postahovane pdfka z toho debilneho flashu nech mozme zdielat? kazdy spravi nejaku cast a podelime sa
tak pls dajte sem co zatial mate aby sme nestahovali co uz je spravene

edit: davam na ftp co mam.
dobry napad ja od zajtra zacinam tiez, akto tam potom hodim.

deCode666

to čo sú ciboha za materiály?  :whacko: ... totálne pointless predmet

Kuko

Uz sa tam niekto prihlasil na hpunix3.fei.tuke.sk ? :( bo mne sa to nejak nedari  ???

radix

jo, z hronu a intraku sa da priamo napojit na jednotlive stroje

elvolcanoik

a prihlasovacie udaje su ????
login: root
password: heslo

radix

domino3d

kde su zvysne pdfka ? sommyslel ze dakto tam da
EDIT: jak som dopisal spravu hned ma napadlo ze viem jak :(
vivat academicus

domino3d

Quote from: radix on  23.11.2010, 01:23:19
Quote from: jim-beam33 on  23.11.2010, 00:11:32
Quote from: piton on  22.11.2010, 20:51:57
no asi si jediny, co to skusal ;D
Balaz mi pisal ze to bezi - ze sa mam pripojit na - hpunix3.fei.tuke.sk pripoji ma ale pyta heslo ktore netusim ake je.Nejaky tip? ;D

ako sa z win-u tam pripojim?
vivat academicus

majster

thom

Quote from: Domino3D on  07.12.2010, 19:42:44
Quote from: radix on  23.11.2010, 01:23:19
Quote from: jim-beam33 on  23.11.2010, 00:11:32
Quote from: piton on  22.11.2010, 20:51:57
no asi si jediny, co to skusal ;D
Balaz mi pisal ze to bezi - ze sa mam pripojit na - hpunix3.fei.tuke.sk pripoji ma ale pyta heslo ktore netusim ake je.Nejaky tip? ;D

ako sa z win-u tam pripojim?
no ved putty